maksiu 10.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Agnesk: widac nie tylko ja kombinowałem ze stryropianem w lutym kupilem po przyzwoitej cenie... ktora juz zaczyna lekko isc w gore pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Styropian na TOPie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Aga- widze ,ze jeszcze bywasz na stronach Forum - chociaz chyba u Ciebie teraz bardzo gorący czas pakowania ( jeszcze tydzień w mieszkanku ) - gdzie Ty to wszystko podziejesz do czasu zmieszkania w domciu? Ja jestem przestraszona pakowaniem już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.02.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Ewa, dajemy radę - część rzeczy przechowujemy po prostu u Kaziów na strychu, częśc jest zadekowana gdzie indziej. Zresztą my nie mamy aż tak dużo dobytku meblarskiego do zabrania ze sobą. Najwięcej jest kartonów z moimi książkami, zabawkami i rzeczami Natki (wszystko trzymam na zaś ) no i naszymi rzeczami. Ale jest gut. Ja się tak cieszę, że ... nic mnie chyba nie przeraża No może tylko rosnące ceny.. A na forum będę, jakoś wykroję godzinkę w tygodniu na kawiarenkę w tesco (niedaleko pracy mam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 AgnesK napisał: Ps. Jamles obiecał dyżur całonocny przy monitorze w celu rozwiązywania wątpliwości mych. Trzymam za słowo. ja jamles, ja jamles.... Karkonosze słyszycieeeeeeeeeeeeeeeeee mnie??? jestem i czuwam materiały firmy number two też ni fersztyjn jeżeli firma nr.1 jest tylko 50 euro droższa to musi poczekać na ofertę dr. No. PS. ja mam rury Wirsbo, grzejniki Kermi, drabinki Enix. Pozd. furman Jamles _________________ Leszek http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=31520 PS. sorry,że nabazgrałem w dzienniku, postaram się to wygumować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.02.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Agnes życzę ci duuuuużo siły na ten trudny okres czekania na wprowadzenie się do siebie oj będziecie szaleć ma tych waszych metrach kwadratowych szczególnie po mieszkaniu na 10 m u Kaziów Pewnie dziś świętujecie ostatnia sobota w waszym pierwszym mieszkanku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.02.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Dzięki Wam kochani. TAk właśnie poległa butelka wina chilijskiego (pitego ze szlanek na sok, bo wszystko już wywiezione ) (pominę fakt mojego obecnego samopoczucia...). Jak mnie to wkurza, że nie wiem nic nt pex'ów i pex-al-pexów Coś-tam poczytałam w sieci i wiem jeszcze mniej, bo tych pex'ów odmian jest kilka Czy ktoś mnie uświadomi?? CZy znajdzie się taki dobroczyńca?? Wyliczyliśmy podbitkę i wyszło nam, że zamówiliśmy ok 14 m2 za dużo. Nic to, na oblicówkę będzie. Jutro Radek jeszie na budowę malować drewno na podbitkę. Znając mojego męża pewnie wstanie o 7. Ciekawa jestem straszelnie koloru, jaki wyjdzie. Oj... chyba musze iśc spać już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 12.02.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Aga nie mam pojęcia czym różnia się te plex- y, wzięlismy zestaw z firmy Rehau. Do wyboru mielismy jeszcze polski Kisan i jakąś chinszczyznę. Wybraliśmy rury z 10-letnią gwarancja. Wszystko gra i buczy i niech tak zostanie Opuszczamy nasze pierwsze mieszkanie w tym tygodniu, troche gryzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Ewa, gryźć będzie pewnie ino chwilkę - do czasu rozgoszczenia się w domu. Jestem o tym święcie przekonana. Janusz/Bio dzielnie stara się rozwiązać nasz węzeł gordyjski na c.o. zawiązany... Może się mu uda?? Oby.. zanim osiwieję do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.02.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Jak osiwiejesz to bedziesz juz blondynka na stąłe - więc nie ma czym sie zamartwiać Jasny odmładza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 ......czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.02.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Dzięki za gotowość. Już dokonaliśmy wyboru, mam nadzieję, że trafnego. Strasznie trudno było się nam zdecydować, bo przyzwyczailiśmy się już, że mistrz nam we wszystkim doradza... I tak się ostaliśmy jak sierotki Marysie.. Ale mistrz zrobi nam instalację wodną. Mogli nam też kłaść c.o., ale cena za robociznę byłaby zbliżona a dzięki temu że zrobi nam to firma to będzie 7% Vatu na wszystko i serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Nic to. Stanęło na rurach pex-al-pex i osprzęcie Herza, grzejnikach Brugmann, piecu 1 funkcyjnym Ariston z otwartą komorą i zasobniku 120 l. No i gut. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Będzie tak: dziś pstryknę obgryzione płytki, jutro Radek na budowie co się da a w środę dam do zrzucenia na płytę. Jeśli w środę otrzymam płytę, to będę mogła wkleić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Zatem odkładam manifest do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ok, w środę mnie zlustrujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Obgryzione płytki zobaczę jutro i to na żywo Na resztę poczekam do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.02.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Nie mogę się nadziwić, że zaopatrujecie się w takiej fajnej hurtowni. Czy może ci Panowie to wasi dobrzy znajomi Ale czy to ważne ważne że mozecie kupić taniej Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.02.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Nie Andrzejko, to nie są nasi znajomi. My zawsze płacimy w umówionym terminie za towar, więc chyba zaliczają nas do dobrych (bo stałych i (narazie) wypłacalnych) klientów, a przy okazji normalnych ludzi. Wydaje mi się że dobrym sposobem na oszczędzanie na budowie jest właśnie znalezienie dobrej hurtowni, w której można się z ludźmi porozumieć, i w której można się we wszystko zaopatrzyć. Tak można też wytargować dobre upusty i powiadomienia o podwyżkach. A hutrownia jest naprawdę ok. Mimo, że mamy jedną oddaloną o 100 m od naszej budowy to ta nasza daje nam o niebo lepsze ceny (a jest oddalona o ok 15-18 km ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.02.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ciszę się bardzo, że prace idą w takim tempie. Czekam na zdjęcia z waszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts