Jagna 24.02.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Oj tak, tak. Pan Kroyena ostatnio posługuje się bardzo enigmatycznymi hasłami. Ja za głupia jestem....blondynka....nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Kilka osób wpisało się w "Praktyczny dziennik AgnesK" miast w "Komentarze do praktycznej AgnesK". Myślę, że chyba nikomu - z Agnieszką na pierwszym miejscu - nikomu [poza Kroyeną oczywiście ] nie będzie to przeszkadzać. Oczywiście . Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Przesyłam wszystkim pozdrowienia od AgnesK i trochę wieści z palcu boju, elektryka prawie skończona, okna będą w sobotę. Mieszka im sie bardzo dobrze - cytuje " Kaziowie są niesamowici " Z dojazdem do parcy nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Głupio mi. Załapałem wreszcie. Wybacz Agnesko. Biję się w swoje chude piersi i obiecuję poprawę, i wyrażam skruchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.02.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Po cichaczu można zrobić tak: Ty Tomku usuwasz swój post. Po Tobie czyni tak Jagna. Potem Ew-ka. I udajemy - fiu fiu - że wsio OK Co było a nie jest - nie pisze się w rejestr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Agnieszko - życze Ci dużo sił i wytrwalości w realizowaniu pomysłów w urządzaniu domku . Mam nadzieję ,że wszystko Ci sie uda i u Kaziów spędzisz miłe chwile .... wszystkiego najlepszego - buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hehe, wlazłam na forum i się ucieszyłam, że już się Tomek "usunął", więc mój post był ostatni i myk, szybciutko usunęłam ten post ....A to był mój post tutaj, w komentarzach... Jak człowiek głupi, to aż miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 I wszystko przez Kroyenę (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Wszystko DZIĘKI Kroyenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Jak już oddajemy sprawiedliwość to: Forum dzięki Redakcji. (Chyba dzisiaj jakiś dziwny jestem? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 informuje zinetresowanch że Aga wpadnie tu może w sobotę a jęsli tak będize to będą zdjęcia Dziekuje wsystkim za kciuki i pozdrwowienia JA tylko pśredniczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.02.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Deszyfracja wiadomości podanych przez Agę J.G a' la kroyena: ciekawe jak będą opublikowane te zdjęcia z wpadania i jakie będzie imię po wpadce. Kciuki będziemy trzymać, bo kto będzie na nasze emerytury robił. Tym ostatnim to bym się chyba nie chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Ty Kroyena nie łap mnie za słówka Jam kobieta parcująca i zmęczenie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.02.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Zmączenie , w takim pośredniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Oj panie Stańczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Piszta gdzie chceta Zaraz lecę do dziennika (musze go odszukac pod całą stertą innych ). Właściwie to nie wiem za co mam sie łąpać - za odczytywanie kont, privów, pisanie na forum... Jezusie... oby czas dziś z gumy był, to wszystkim odpisać zdążę. Wy kurcze i tak zjazdem żyjecie, kurka, w ub. roku chociaż z kamerki za żywo śledzić mogłam. Nic to , w tym roku poczytam za tydzień relacje. Wszystko wskazuje na to, iż sieć będę odwiedzała ino w piątki. (jejku strrrrrrasznie dziwnie mi się pisze w kafejce... to nie ten komfort co w domu niestety. No ale jeszcze ino troszkę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Agnes strasznie się cieszę, że tak dobrze mieszka się wam u Kaziów. A widoki z okien masz przepiękne. Można by tylko stac i przez nie wygladać Pozdrawiam serdecznie i miejmy nadzieję, że już wkrótce będzie ciepełko i piach odmarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Fajnie ,ze masz dach nad glową -"bezdomna Kobitko" Fajnie ,że takich Kaziów spotkaliście na swej drodze Ciesze się razem z Toba z okienek i kozy ,ale za zmarzniety piasek to Cię pokrzycze Trza bylo parę taczek piasku do środka domu zwieźć i byłoby po krzyku ....czas goni i nie można marnować ani chwili My tez mamy tempo dosyć duże ,ale jeszcze miaszkamy u siebie do końca czerwca. Musze Ci powiedzieć ( już z doświadczenia ) ze ta wykończeniówka jest WYKAŃCZAJĄCA !!! I taka czasochłonna....i taka droga ..... Teraz to sie dopiero zaczynaja wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Aga zdjęcia piękne dla mnie też te szyby wyglądają inaczej Trzymam kciuki żeby ta wiosna w końcu do nas przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 06.03.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Może i wyglądają inaczej ale może tylko teraz. A jak nie będzie śniegu to na pewno nić nie będzie widać. W tej chwili starsznie jasność się odbija od szyb i może dlatego. Ale jak pisałaś i tak są najładniejsze na świecie , bo swoje własne i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts