Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Głupio mi. Załapałem wreszcie. Wybacz Agnesko. Biję się w swoje chude piersi i obiecuję poprawę, i wyrażam skruchę :oops: :oops:

Piszta gdzie chceta :D :D :D

Zaraz lecę do dziennika (musze go odszukac pod całą stertą innych :wink: ). Właściwie to nie wiem za co mam sie łąpać - za odczytywanie kont, privów, pisanie na forum... Jezusie... oby czas dziś z gumy był, to wszystkim odpisać zdążę. :D

Wy kurcze i tak zjazdem żyjecie, kurka, w ub. roku chociaż z kamerki za żywo śledzić mogłam. Nic to , w tym roku poczytam za tydzień relacje.

Wszystko wskazuje na to, iż sieć będę odwiedzała ino w piątki.

(jejku strrrrrrasznie dziwnie mi się pisze w kafejce... to nie ten komfort co w domu niestety. No ale jeszcze ino troszkę :D ).

Fajnie ,ze masz dach nad glową -"bezdomna Kobitko" :wink:

Fajnie ,że takich Kaziów spotkaliście na swej drodze :lol:

Ciesze się razem z Toba z okienek i kozy ,ale za zmarzniety piasek to Cię pokrzycze :evil: Trza bylo parę taczek piasku do środka domu zwieźć i byłoby po krzyku ....czas goni i nie można marnować ani chwili :wink:

My tez mamy tempo dosyć duże ,ale jeszcze miaszkamy u siebie do końca czerwca. Musze Ci powiedzieć ( już z doświadczenia ) ze ta wykończeniówka jest WYKAŃCZAJĄCA !!! I taka czasochłonna....i taka droga ..... :cry: Teraz to sie dopiero zaczynaja wydatki :cry: