Maluszek 07.03.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Aga - nie przejmuj się szybami. To będzie Cię drażniło tylko na początku a potem się przyzwyczaisz. Najważniejsze, że macie już okna Szkoda, że nie mogłaś być na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Powtórzę za Maluszkiem: szkoda, że nie mogliście być na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Wiem z tajnych źródeł że Aga też bardzo żałuje ale takie życie może na letnie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 musi dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.03.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Aga co tam odcień okien...gdy się ma własny dach nad głową...kto to zauważy...ale nie sposób nie widzieć takich pięknych widoków! Ale cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 ja chyba wyjdę na brutala ale niestety jest i będzie różnica w odcieniu szyb okien nasz dostawca okien o tym poinformował nas , "albo różnica w odcineiu szyb, albo pożądny alarm i pies". PS. Brakuje mi psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witajcie kochani Czas mnie goni dziś straszelnie, zaraz napisze w dzienniku najnowsze wieści. Teraz ino tutaj: jak ja żałuję, że mnie nie było z Wami, ale nie moge się doczekać grilowania z Agą i Sławkiem, żeby nam wszystko opowiedzieli. Poza tym - jazda bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Agnes - witaj Ale się u Wasz dzieje i tynkowanie i drzwi. Strrrrrrrrrrrasznie długo trzeba na nie czekać. pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Aguś wielkie gratulki tego wszystkiego co się u Was dzieje Jak tak dalej pójdzie z tą pogodą to grill bedzie w lecie Musimy pomyśleć o czymś wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Sądząc po wysokości śniegu ( ponoć 250 cm ) nie pozostanie Wam chyba nic innego jak zimny bufet ( z ciepłą popitką ) Południowy Zachód !!!Naganiajcie ciepliznę , wszak Święta lada niedługo, i co ..z jajami ( e...ten tego z pisankami chciałam chyba napisać ) po śniegu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.03.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Aga, łączę się z Tobą w bólu z powodu nieobecności na Spotkaniu. Mi też smutno. I łączę się z Tobą w radości, że tyle się u Was już dzieje! A widoczki masz pikne! Znowu słyszę o letnim spotkaniu. Planowane jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Zia bo My w tym roku pisanki na choince będziemy mieć Ale na pocieszenie to w mieście juz topnieje choć w górach jeszcze sypie i jest go tyle że hohoho Ale co tam damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 U nas do wczoraj sypało a od dzisiaj piękne słońce więc może święta będą wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.03.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Gratulacje , gratulacje i jeszcze raz gratulacje . Dzisiaj czytejąc " Muratora" odkryłam że dany artykuł tak jakby o znajomych? A to o waszej budowie było , którą śledzę z zainteresowaniem a i z zazdrością! Bardzo budujące są te Wasze zapiski ! Jesteśmy dopiero na początku, ale tekie doświadczenia śa bardzo buudujące. Fajnie jak komuś się udaje!! Byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.03.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Aga !!! Widzialaś? Jaka szkoda że na takie zestawienie nie trafilam przed budową mniej bym się bala ale widocznie ktoś musi być pierwszy. Żal iż Docenta tam zabraklo toż i on nie budowal za więcej. Podejrzewam że moze znaleźć sie więcej chętnych na Praktycznego- będą placić tantiemy za wzrost sprzedaży danego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Aguś Gratulki artykułu, jak się fajnie czyta jak się kogos zna osobiście i nawet bywało się tam gdzie zdjęcia robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witajcie znowu piatkowo Ori, jasne, że widziałam - coś tak czułam, ze to w tym numerze będzie My idziemy narazie b. zgodnie z planem - oby tak dalej. Ciekawa jestem jakie będą odczucia znajomych i rodziny po artykule. A mam taką refleksje - Wasze trzy złote zasady były i naszymi Lecę powklejać troszkę zdjęć, bo jak zwykle czas mnie goni. Musze chyba założyć nowy album - zdaje się już 6 lub 7 - sama nie pamietam już ich adresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Agnes życzę ci zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych i jak najszybszego zamieszkania u siebie. http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka72952.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Andrzejko, serdecznie dziękuję za życzenia.Lecę poczytać dzienniki i zaraz coś u siebie skrobnąć.Pozdrowienia dla wszystkichAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 nikt nie odpowiada, bo komentarze na 2 str., to ja podniosę na "szpicę" wydaje mi się, że z panelami będziecie musieli poczekać , w ciągu 2 m-cy możecie nie pozbyć się nadmiaru wilgoci co mogłoby zaszkodzić panelom może na jakiś czas jakaś wykładzina, bo lepiej się wstrzymać niż dwa razy panele kupować czeka Was grzanie i intensywne wietrzenie, ale ile czasu oto jest pytanie? może poprosić jakiegoś stolarza czy parkieciarza coby zmierzył wilgotność posadzki Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts