Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Powtórzę za Maluszkiem: szkoda, że nie mogliście być na spotkaniu :(

Witajcie kochani :D

Czas mnie goni dziś straszelnie, zaraz napisze w dzienniku najnowsze wieści. Teraz ino tutaj: jak ja żałuję, że mnie nie było z Wami, :cry: ale nie moge się doczekać grilowania z Agą i Sławkiem, żeby nam wszystko opowiedzieli. :D

Poza tym - jazda bez trzymanki. :D

Sądząc po wysokości śniegu ( ponoć 250 cm ) nie pozostanie Wam chyba nic innego jak zimny bufet ( z ciepłą popitką )

Południowy Zachód !!!

Naganiajcie ciepliznę , wszak Święta lada niedługo, i co ..z jajami ( e...ten tego z pisankami chciałam chyba napisać ) po śniegu ?????

Gratulacje , gratulacje i jeszcze raz gratulacje . Dzisiaj czytejąc " Muratora" odkryłam że dany artykuł tak jakby o znajomych? A to o waszej budowie było , którą śledzę z zainteresowaniem a i z zazdrością! Bardzo budujące są te Wasze zapiski ! Jesteśmy dopiero na początku, ale tekie doświadczenia śa bardzo buudujące. Fajnie jak komuś się udaje!! Byle do wiosny!

Aga !!! Widzialaś? Jaka szkoda że na takie zestawienie nie trafilam przed budową mniej bym się bala :lol: ale widocznie ktoś musi być pierwszy. Żal iż Docenta tam zabraklo toż i on nie budowal za więcej. Podejrzewam że moze znaleźć sie więcej chętnych na Praktycznego- będą placić tantiemy za wzrost sprzedaży danego projektu? :wink:

Witajcie znowu piatkowo :D

Ori, jasne, że widziałam - coś tak czułam, ze to w tym numerze będzie :D My idziemy narazie b. zgodnie z planem - oby tak dalej. Ciekawa jestem jakie będą odczucia znajomych i rodziny po artykule. A mam taką refleksje - Wasze trzy złote zasady były i naszymi :D

Lecę powklejać troszkę zdjęć, bo jak zwykle czas mnie goni. Musze chyba założyć nowy album - zdaje się już 6 lub 7 - sama nie pamietam już ich adresów :roll: :D :wink: :oops: :o :D :D

• 2 weeks później...

nikt nie odpowiada, bo komentarze na 2 str., to ja podniosę na "szpicę" :wink:

wydaje mi się, że z panelami będziecie musieli poczekać :( , w ciągu 2 m-cy

możecie nie pozbyć się nadmiaru wilgoci co mogłoby zaszkodzić panelom :roll:

może na jakiś czas jakaś wykładzina, bo lepiej się wstrzymać niż dwa razy panele

kupować :-?

czeka Was grzanie i intensywne wietrzenie, ale ile czasu oto jest pytanie?

może poprosić jakiegoś stolarza czy parkieciarza coby zmierzył wilgotność

posadzki :roll:

Pozd.