Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Dzięki wielkie Jamles. Wczoraj mistrz powiedział że 1,5 mies na jego oko powinno starczyć, ale mi się zdaje coś za mało. No chyba że przyjdą makabryczne upały. Z drugiej strony w ciągu najbliższego miesiąca, półtora Radek bedzie w weekendy malował dom, a to też przecież porcja wilgoci. Ale nic to, dwa miesiące możemy poczekać bez problemu. A na układanie parkietu nastawiamy się na wrzesień gdzieś.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aguś nic nie rób z ogrodem !!! Tylko ścieżkę do domu - sadzić będziesz na jesień, teraz ci wszystko zniszczą. To znaczy możesz spokojnie szykować skrzynki, robić wysiew roślinek do przesadzenia na jesień, ale teraz jedynie pod plotem możesz wpakować co nie co bo co na drodze to ci samochód, koparka itd zniwelują. Uczucie jest okropne. Będziesz potrzebować jeszcze ziemi do nasadzeń, masy zielska i przede wszystkim starannego planu ogrodu - zresztą co ja cię będe pouczać to tak jak z domem tylko na zewnątrz ;) Powodzenia

Witajcie :D Ostatnio nikt nie chce się uczyć piknego jezyka sąsiadów i mam duuuużo okienek. Wreszcie troszkę nadrabiam pisanie :D

Już odpowiadam: zdjęcia będą w przyszłym tygodniu (mam na onecie już chyba z 6 lub 7 albumów.. kurde nie pamiętam nawet ich adresów :D ). Przy zrzucianiu zdjęć na płytę zdana jestem na znajomą bo brak kasy na reanimacje mojego komputera (brak łącza ups :( ). Z trawką i badylkami się wstrzymam. Nie jestem w stanie jeszcze teraz o tym myśleć, za dużo kurcze się dzieje, narazie jestem codziennie w hutrowni elektrycznej. Poza tym nie ma jeszcze ogrodzenia. Radek chce je robić w lipcu w czasie urlopu. Ostatnio z Natką coś-tam zasiałam, ogrodziłyśmy kamykami, takie malutkie kółeczko, no i qpa.. 4 dni prztrwało, jakiś potrów żelazny owo dzieło zniszczył. Poczekamy więc do jesieni. A w tę sobotę Aga mam jak zawsze zajęcia:(. Ale w długi weekend nie pracuję :D Jeśli nigdzie nie wyjeżdżacie, to możemy się umówić :D

Andrzejko, cudna, cudna. Ale i tak drugi raz domu nie chciałabym budować. Za dużo stresu, mimo wszystko. Jeszcze jak byśmy mieli jakąś felerną ekipę, to ja bym chyba osiwiała i skończyła w wariatkowie.

Pozdrowienia dla wszystkich :D

Ale i tak drugi raz domu nie chciałabym budować. Za dużo stresu, mimo wszystko. Jeszcze jak byśmy mieli jakąś felerną ekipę, to ja bym chyba osiwiała i skończyła w wariatkowie

Napewno ??????:roll: :roll: :roll: :wink:

Dużo stresu ale i radości ile przy tym :p

Chyba calkiem dobrze sobie z tym poradziliście :p

Efekty juz widać a i dzielo końcowe

niedlugo w calej okazalości będzie gotowe :p

Aguś, ale Ci zazdroszczę :D To już tak blisko.... Tak jak Ci piszą działką się na razie nie przejmuj. Jak już będziesz miała wszystko zrobione to sobie spokojnie wszystko uporządkujesz. Teraz szkoda Twojej pracy. Za to potem...ach, wszystko ożyje na następną wiosnę w pełnej krasie :p