AgnesK 14.04.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Dzięki wielkie Jamles. Wczoraj mistrz powiedział że 1,5 mies na jego oko powinno starczyć, ale mi się zdaje coś za mało. No chyba że przyjdą makabryczne upały. Z drugiej strony w ciągu najbliższego miesiąca, półtora Radek bedzie w weekendy malował dom, a to też przecież porcja wilgoci. Ale nic to, dwa miesiące możemy poczekać bez problemu. A na układanie parkietu nastawiamy się na wrzesień gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Aguś ogromne gratulki Koniecznie musze zobaczyc Pana Praktycznego na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.04.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Aguś - a gdzie zdjątka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Mów ino kiedy kobitko! W ten weekend jednakże zakaz wstępu do domu. Wylewki mają doschnąc w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Skoro mają doschnąc do nie będziemy po nich łazić A co robicie w sobotę jakie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 14.04.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Aguś nic nie rób z ogrodem !!! Tylko ścieżkę do domu - sadzić będziesz na jesień, teraz ci wszystko zniszczą. To znaczy możesz spokojnie szykować skrzynki, robić wysiew roślinek do przesadzenia na jesień, ale teraz jedynie pod plotem możesz wpakować co nie co bo co na drodze to ci samochód, koparka itd zniwelują. Uczucie jest okropne. Będziesz potrzebować jeszcze ziemi do nasadzeń, masy zielska i przede wszystkim starannego planu ogrodu - zresztą co ja cię będe pouczać to tak jak z domem tylko na zewnątrz Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.04.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Aga ,ale fajnie,że tak wszytko jak po maśle...a właśnie gdzie zdjątka... czekam niecierpliwie...a w ogrodzie posiej trawę....potem pomyślisz co dalej a tak nie będziesz pławić się w bagnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Acha - wczoraj wreszcie odważyłam sie siegnąć po katalogi z kuchniami. Chyba wreszcie trafiło do mnie, że to co się dzieje dzieje się naprawdę. Długo trwało, co? Czas najwyższy w to uwierzyć Agnes bo to nie bajka a rzeczywistość I to jaka cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.04.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witajcie Ostatnio nikt nie chce się uczyć piknego jezyka sąsiadów i mam duuuużo okienek. Wreszcie troszkę nadrabiam pisanie Już odpowiadam: zdjęcia będą w przyszłym tygodniu (mam na onecie już chyba z 6 lub 7 albumów.. kurde nie pamiętam nawet ich adresów ). Przy zrzucianiu zdjęć na płytę zdana jestem na znajomą bo brak kasy na reanimacje mojego komputera (brak łącza ups ). Z trawką i badylkami się wstrzymam. Nie jestem w stanie jeszcze teraz o tym myśleć, za dużo kurcze się dzieje, narazie jestem codziennie w hutrowni elektrycznej. Poza tym nie ma jeszcze ogrodzenia. Radek chce je robić w lipcu w czasie urlopu. Ostatnio z Natką coś-tam zasiałam, ogrodziłyśmy kamykami, takie malutkie kółeczko, no i qpa.. 4 dni prztrwało, jakiś potrów żelazny owo dzieło zniszczył. Poczekamy więc do jesieni. A w tę sobotę Aga mam jak zawsze zajęcia:(. Ale w długi weekend nie pracuję Jeśli nigdzie nie wyjeżdżacie, to możemy się umówić Andrzejko, cudna, cudna. Ale i tak drugi raz domu nie chciałabym budować. Za dużo stresu, mimo wszystko. Jeszcze jak byśmy mieli jakąś felerną ekipę, to ja bym chyba osiwiała i skończyła w wariatkowie. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja też nie zapomniałam swoich przeżyć i doświadczeń w sklepach i hurtowniach elektrycznych Ale już bliziutko do końca, dosłownie milimetry! Pozdrowionka serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.04.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ale i tak drugi raz domu nie chciałabym budować. Za dużo stresu, mimo wszystko. Jeszcze jak byśmy mieli jakąś felerną ekipę, to ja bym chyba osiwiała i skończyła w wariatkowie Napewno ?????? Dużo stresu ale i radości ile przy tym Chyba calkiem dobrze sobie z tym poradziliście Efekty juz widać a i dzielo końcowe niedlugo w calej okazalości będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Agus jak zwylke gratulki postępów i nadal trzymam kciuki Co do długiego weekendu to ja jeszcze nie mam grafiku na maj więc nic nie umię powiedziec ale napewno jakiś dzień wygospodaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Aguś, ale Ci zazdroszczę To już tak blisko.... Tak jak Ci piszą działką się na razie nie przejmuj. Jak już będziesz miała wszystko zrobione to sobie spokojnie wszystko uporządkujesz. Teraz szkoda Twojej pracy. Za to potem...ach, wszystko ożyje na następną wiosnę w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.04.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witajcie No i dobrze, że nic nie robiłam na działce. Ci którzy robili żałują. Od dwóch nocy jest -8 st. Już bliziutko, naprawdę. Lece popisac do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Aguś ogromne gratulki postępu prac Co do gruzu pogadam z kuzynem który wozi nam gruz na droge za ile podstawia kontener - jeśli jesteście zaintersowani Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 JESTEŚMY jako żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Agus to dam znać jak się dowiem szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 22.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Aga nie wyrzucaj gruzu!! Jeśli robicie taras to będzie potrzebny pod spód Powowdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Bardzo ładne drzwi. Hmmm...ta cena 1300 to za jedne? Przepraszam, ale nie znam cen drzwi... nie śmiej się... Fajnie znać termin przeprowadzki. I fajnie, że taki bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.04.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jagna na pewno za jedne My za nasze płaciliśmy 1000zł ( za jedne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts