Jagna 22.04.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 No właśnie, bo ja też mam wstępnie upatrzone za 1000 zł za jedne, ale się wolałam upewnić, bo słyszałam, że drogo. A widzę, że w normie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.04.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Witaj Agnes K Przeczytałam od deski do deski Twój dziennik, lekko się załamałam, bo wiem co mnie czeka i zastanaiwm się czy nie zrezygnować, oglądałam Twoje funadmenty są piękne w porównaniu z moimi zaczynam dostrzegać róznice w wykonaniu ale jakie masz widoki te z cyfrówki jak z bajki Piękne, napisz gdzie dokładnie stawiasz swoją chatkę mieszkam w Legnicy i często jestem w Jeleniej to może jak będe niedaleko to z bliska rzucę okiem na Twoją chatkę, powiem ci, że dużo ciekawych rzeczy budowlanych dowiedziałam się z Twojego dziennika zatem pozdrawiam i wklejaj zdjęcia na bieżąco jestem fatalnie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Aga - dziękuję za zdjęcia schodów. Dodały mi trochę pewności siebie i wiary w końcowy sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.05.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witajcie Postaram się odpowiedziec na wszystkie zapytania: Ori - pod nasz taras wystarczą nam kamole które mamy na działce. grunt u nas kamienisty - już to omówiliśmy z mistrzem. Jagula - cena 1300 to niestety za 1 drzwi Masakra, prawda? Podejrzewam, że przez długi czas bedzie u nas na górze panowała głasnost pełna bezdrzwiowa Ale co tam, ważne, że u siebie. Już tak bym chciała być u siebie.. Choćby na betonie. I gdyby nie glizdunia, to dawno byśmy zamieszkali. I spali na styropianie Jak to drzewiej w Polsce bywało. I_ska - nie załamuj się. Generalnie każdy ma w sobie entuzjazm i siłe na budowe pierwszego domu. Ja mam tego entuzjazmu ino na jeden dom. drugiego za Chiny Ludowe bym nie zbudowała/byśmy nie zbudowali. Cieszę się, że czegoś się dowiedziałaś. Szkoda kurcze, że teraz nie mam dostępu do sieci i niestety umyka mi wiele rzeczy.. Teraz mój dziennik jest bardziej jak album - więcej zdjęć niż konkretnych informacji. A do nas zapraszam zawsze. Adres juz znasz. Inżynierze drogi - bedzie gut. Dasz radę. jak prawdziwy Bob budowniczy Lecę coś skrobnąc w dzienniku. Pozdrowienia i nie zapominajcie o nas, mimo że bywam tu niezbyt często:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Agnes ale fanie czytać takie budujące wiadomości, aż sercze człowiekowi rośnie...oby tak dalej!I koniecznie zdjęcia kafli tych wybranych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.05.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Agnes - pikny ten Twój domeczek Glizdeczka cudnie z labkiem wygląda - koniecznie musisz jej takiego zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Aga ogromne gratulki coraz piekniejszy ten Wasz Pan Praktyczny Bardzo bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Aga - to Kazie maja Labradora ???? Jak cudnie !!!!! My chcemy naszą Dorę zaręczyć latem , ale narazie szukamy narzeczonego i tez będziemy mieć takie piękne ,małe labradorki A na budowie zasuwasz ja meserschmit ( tak sie pisze?)...całkiem fajnie Ci to idzie !!!.. załozyliście jakiś termin do przeprowadzki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.05.2005 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Agnes, gratulacje postępów budowlanych Napisz kiedy się przeprowadzisz i kiedy będziesz miała dostęp do sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Agnes Pan Praktyczny jest piękny a z wiosną wsród tych pączkujących drzewek to już mu szczególnie do twarzy Pozdrawiam i oby tak dalej do przodu bo coraz bliżej ta magiczna chwila...................... zamieszkania w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.05.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witaj Agnes No postanowiłam, że sie nie dam i ruszyłam z robtą a raczej z poprawianiem błędów poprzedniej ekipy, dzieki za namiary Kowary nie są daleko, napewno odwiedzę te tereny bo to piękna okolica pozdraiwm gorąco Ciebie i rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.05.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie, narazie gotujemy się wewnętrznie na Urzędowskiego - drzwi wew mają trzy tyg opóźnienia, ale to pikuś, bo termin był na 28.04. Najgorsze są drzwi zew. Jeśli te się opóźnią, to nie wiem co zrobię Najchętniej zerwałabym umowę za niedotrzymanie jej warunków, ale problem polega na tym, że wymyśliliśmy sobie, że na dole bedziemy mieli takie drzwi jak te wejściowe. Nic to, poczkam jeszcze troszkę. W umowie termin dostawy drzwi zew to 18.06. Termin przeprowadzki zalezy od owych drzwi właśnie. W przyszłym tyg ma się zacząć układanie glazury. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Agnes ty proszę nie o drzwiach, tylko kiedy mamy przyjechać na parapetówkę Z Warszawy szykuje się cała ekipa Gratuluję WAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Melduje że widziałam Pana Praktycznego wczoraj wygląda pięknie Płytki w kuchni cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Melduje że widziałam Pana Praktycznego wczoraj wygląda pięknie Płytki w kuchni cudo a co z drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Nadal opóżnienie Aga naciska i ma nadzieję że będą w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 20.05.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zdjęcja ! Zdjęcia! Zdjecia ! Co to jest opisy, zachwyty a gdzie ilustracje ? Przecie idzie następne pokolenie Praktycznych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Poprawię się w przyszłym tygodniu Ewa Tomku, czy mam się bać tej dzikiej hordy? Pozdrowienia Aga Ps. Drzwi wew mają być w ten weekend, zewnętrzne..hm.. powiedziano nam, że dla Urzedowskiego to co będzie za miesiąc jest wielką niewiadomą. Nie są w stanie przewidzieć dzisiaj, czy termin wyznaczony na 18.06 zostanie dotrzymany I oni pracuję wg norm ISO, SRISO i COŚTAMJESZCZE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.05.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witaj AgnesK - widzę, że jesteś już prawie wykończona - pozazdrościć !!! Mi się też podoba koncepcja zielonych kafli, ale chyba Inżynierowa ich nie przeżyje POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 AgnesK - proszę oto Peru http://katalog.tubadzin.pl/s-peru3.jpg http://katalog.tubadzin.pl/p-peru3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts