Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Drzwi do łazienki są, ale wejściowych ciągle brak :D

Przeprowadzka w środę 15.06! tego samego dnia ja jadę do Mannheim (budowa skończona, to mogę wreszcie skupić się na doktoracie :D ), Natka do teśció, mąż do Katowic i.. czekamy na drzwi wejściowe. Więc to będzie taka przeprowadzka-nieprzeprowadzka. Wracam 1.07, wtedy też Radek zaczyna urlop i mam nadzieję, że drzwi już będą. Dziś mam dostać wiadomość od dealera. Oby dotrzymali terminu..

Dajcie znać jak po przeprowadzce. Agnes, w Mannheim są kawiarenki internetowe daj znać jak dojedziesz. Radku, moja oferta wakacyjna jest aktualna. Daj znać.

A tak nawiasem mówiąc kedy robicie parapetówkę? :D :D :D :D

Dzieki wszystkim za zyczenia :D

Nocy pierwszej we wlasnym domu jesze nie bylo, ale bedzie, bez drzwi :D Tzn z drzwiami tymczasowymi :D Radek nocowal juz niemal tydzen w naszym domku. Drzwi beda dopieo 2 lipca. Jak przyjade w nocy mam wejsc przez te tymczasowe, potem przez taras wyjsc, zamknac tymczasowe, wrocic przez tarasowe i sie zamknac od srodka :D :D

Taka jestem ciekawa jak tam nasz domek. Wczoraj panowie mieli nam puscic ciepla wode, Kaziu mial im dom otworzyc. Mam nadzieje ze sie udalo.

A ja tutaj czuje sie jak za czasow studenckich. Jest suuuuuper, ino gorraco straszelnie. Mieszkam obok dwoch spewaczek operowych, wiec po dawce 9 godz w biblotece mam czysta dawke kultury. :D Dzis ide na koncert. :D A w sobote szykujemy nocne picie winka na Renem.. zycie jest piekne. To lepsze niz tydyien, albo i dwa na farmie pieknosci z seansami odmladzajaco-ujedrniajacymi :D

Koncze, trza isc do roboty - stos ksiazek czeka :D

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Aga

• 3 weeks później...

Bardzo się cieszę ( zwlaszcza na przyobiecane relacje wsteczne) ż e powróciłaś na forum...przynajmniej obiecujesz :lol: :lol:

Muszę dodać że Twoja relacja( min.) była dopingującą mnie, nas do budowy własnego DOMKU...

Więc proszę raczej o mniej drastyczne relacje z "wykończeniówki"

Pozdrowinka.