tomek1950 21.05.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Agnes, Warszawa liczna, ale przyjazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Dzięki za zdjęcia Ewa, ja szukałam kurka zdjęcia łazienki - tak żeby unaocznić. Ale już wkrótce wkleję zdjęcia naszej łazienki Tomku, to ja takiej Warszawy się nie boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Aguś ogromne gratulki Czeakma na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Agnes nieźle wydaliście ale i efekty też niezle Jednym slowem pomalu, pomalu i zamieszkacie A tak wlaściwie to kiedy zamierzacie juz się wprowadzić do wlasnego domku Skoro już drzwi do lazienki są można prawie mieszkać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Agnes - czekamy na opis przeprowadzki. Trzymam kciukasy, żeby wszystko poszło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Agnes Ty też sie trzymaj Ale juz jesteście bliziutko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Drzwi do łazienki są, ale wejściowych ciągle brak Przeprowadzka w środę 15.06! tego samego dnia ja jadę do Mannheim (budowa skończona, to mogę wreszcie skupić się na doktoracie ), Natka do teśció, mąż do Katowic i.. czekamy na drzwi wejściowe. Więc to będzie taka przeprowadzka-nieprzeprowadzka. Wracam 1.07, wtedy też Radek zaczyna urlop i mam nadzieję, że drzwi już będą. Dziś mam dostać wiadomość od dealera. Oby dotrzymali terminu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.06.2005 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Agnes, buziaki wielkie!!! Na pewno wszystko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 AgnesK napisał: Gabinet miał byc w oksydowanej czerwieni a wyszedł burdelarski róż Oj, ale bym to chciała zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Aga trzymam kciuki za przeporwadzkę, czekam na fotki. Mam nadzieję że jak wrocisz to obejrzę wszystko na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Nareszcie ta chwila już tuż tuż Agnes gratulki i powodzenia na wyjeździe Pozdrówka Tego różu też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dajcie znać jak po przeprowadzce. Agnes, w Mannheim są kawiarenki internetowe daj znać jak dojedziesz. Radku, moja oferta wakacyjna jest aktualna. Daj znać. A tak nawiasem mówiąc kedy robicie parapetówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 15.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Agnes gratulacje, tak ślicznie mieszkać będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No AgnesK ty to masz dobrze, ja na ten moment jeszcze sobie poczekam, ale powodzenia Agnes, udanej pierwszej nocy na swoim, zapamiętaj co ci się przyśni bo pierwsza noc na nowym łózku to sen zawsze się spełnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.06.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No AgnesK ty to masz dobrze, ja na ten moment jeszcze sobie poczekam, ale powodzenia Agnes, udanej pierwszej nocy na swoim, zapamiętaj co ci się przyśni bo pierwsza noc na nowym łózku to sen zawsze się spełnia!!! No najlepiej jak Ci sie lotto przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Dzieki wszystkim za zyczenia Nocy pierwszej we wlasnym domu jesze nie bylo, ale bedzie, bez drzwi Tzn z drzwiami tymczasowymi Radek nocowal juz niemal tydzen w naszym domku. Drzwi beda dopieo 2 lipca. Jak przyjade w nocy mam wejsc przez te tymczasowe, potem przez taras wyjsc, zamknac tymczasowe, wrocic przez tarasowe i sie zamknac od srodka Taka jestem ciekawa jak tam nasz domek. Wczoraj panowie mieli nam puscic ciepla wode, Kaziu mial im dom otworzyc. Mam nadzieje ze sie udalo. A ja tutaj czuje sie jak za czasow studenckich. Jest suuuuuper, ino gorraco straszelnie. Mieszkam obok dwoch spewaczek operowych, wiec po dawce 9 godz w biblotece mam czysta dawke kultury. Dzis ide na koncert. A w sobote szykujemy nocne picie winka na Renem.. zycie jest piekne. To lepsze niz tydyien, albo i dwa na farmie pieknosci z seansami odmladzajaco-ujedrniajacymi Koncze, trza isc do roboty - stos ksiazek czeka Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Aguś ciesze sie że jesteś zadowolona z wyjazdy oby był owocny Piękna instrukcja wejścia do domu Czekam na sygnał jak juz wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.07.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Bardzo się cieszę ( zwlaszcza na przyobiecane relacje wsteczne) ż e powróciłaś na forum...przynajmniej obiecujesz Muszę dodać że Twoja relacja( min.) była dopingującą mnie, nas do budowy własnego DOMKU... Więc proszę raczej o mniej drastyczne relacje z "wykończeniówki" Pozdrowinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.07.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Obiecuję, że zostanę I cieszę się bardzo, że Cię zdopingowałam (choć nie wiem czym, ale strasznie się cieszę ). Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.07.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Piękna okolica, śliczny domek, świetmie pisząca forumowiczka....... Tylko pozazdrościć Ja dopiero zaczynam. Oj, dużo jeszcze przede mną..... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts