Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jolana, WIATAJ :D Co u Ciebie?? Też (podobno) masz radiolinię, czy na dłuższą metę można wytrzymać psychicznie to tempo?? :wink:

Hej Agnes, mam internet radiowy, ale z prędkością jest raczej OK, tylko czasami coś wolno lezie. Zazwyczaj, sporo szybciej niż np było przez modem bez ISDN. Ja tam jestem zadowlona, że w ogóle jest... :wink:

A tak swoją drogą, jakiego masz dostawcę tego inetrnetu, czy nie jest to moja ulubiona :roll: Tepsa?

Witaj AgnesK

No jak ja ci zazdroszczę !!! może w przyszłym roku o tej porze też będę szczęściarą, i jak ja się zaadaptuję z 15m2 na 126 m2 szok chyba agorafobii dostanę czy coś takiego!!!!. Ale AgnesK pisz pisz i pisz wklejaj zdjęcia chcemy wszyscy uczestniczyć w Twojej adaptacji :D

Też się dziwię, że tylko 2m2 :o :o :o .

Bardzo ładna łazieneczka, płytki super, a te wklejone dekory bardzo mi się podobają - bardzo oryginalnie :D .

Agnes, a może zamiast mordować się z Onetem, załóż sobie album na http://www.photosite.com ?

Szybki program, a albumy "same" się robią :D .

Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Chciałabym w tym tygodniu pożyczyć od znajomej cyfrówkę i porobić kilka zdjęć, troszkę większych.

Jeśli chodzi o wklejanie zdjęć - to nie jest problem onetu lecz łącza. Jest ono tak masakrycznie powolne, że szlag mnie jasny trafia tutaj. Spróbuję wyszukać jakoś dojścia do WLANu, może mi się uda. To też radiówka, ale podobno śmiga kilka razy szybciej. Teraz mamy internet z Dialogu. I raczej nie ma szans na nic w stylu neostrady z TPSy. Ale może z czasem troszkę stanieją takie karty jak oferuje ERA chociażby?

Rany dzięki, dzięki. :D Właśnie oglądałam sobie w galerii mieszkanie Kasiorka (po raz któryś-tam :wink: ) i tak sobie myślę, że ja taka dumna jestem z owych dwóch dekorów, a co to tak wielkiego jest? No ale dla mnie jest. :D Jak już powiedziałam kolory znam raczej ze słyszenia i ich komponowanie i wymyslanie co by tu zrobić żeby było w miarę ok, niedrogie, praktyczne i wygodne zarazem, naprawdę spędza mi sen z oczu. :D Łazienka to jednyne naprawdę w 100% procentach wykończone pomieszczenie w tym domu, no i pokój Natki. Reszta waha się od 5-90% :D Ale powolutku - zaprawiona jestem w cnocie cierpliwości :D . Będzie gut. :D

Może uda mi się jeszcze dzisiaj wkleić zdjęcie schodów? Spróbuję. :D

Ja widziałam na żywo i domek jest super a łazienka pomimo że malutka jest bardzo funcjonalna, płyteczki na zywo wyglądają o wiele lepiej niż na tych zdjęciach kiepskiej jakości, które są winą naszej kamerki :-?

O schodach nawet nie wspomnę, zobaczycie sami :)

Inżynierze drogi, czytałam już o Twojej kondycji psychicznej. Moja też jest nienajlepsza (z powodu, o którym napiszę już mam nadzieję w przyszłym tygodniu). Staram się kurcze zauważać tylko dobre strony.. Ale wiem doskonale co czujesz. Jeszcze tylko troszkę i finish. Zobaczysz.

Ivo, czy Ty aby jesteś pewna tego, co mówisz?? Straszelnie dziękuję za te słowa :D A w odwiedziny serdecznie zapraszamy. :D