jolana 09.07.2005 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Agnes, witaj z powrotem na forum! Pisz koniecznie, co u ciebie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.07.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 żaba_gonia, oj.. czerwienię się Ale jak mi dobrze.. Jolana, WIATAJ Co u Ciebie?? Też (podobno) masz radiolinię, czy na dłuższą metę można wytrzymać psychicznie to tempo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga witaj czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 09.07.2005 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Jolana, WIATAJ Co u Ciebie?? Też (podobno) masz radiolinię, czy na dłuższą metę można wytrzymać psychicznie to tempo?? Hej Agnes, mam internet radiowy, ale z prędkością jest raczej OK, tylko czasami coś wolno lezie. Zazwyczaj, sporo szybciej niż np było przez modem bez ISDN. Ja tam jestem zadowlona, że w ogóle jest... A tak swoją drogą, jakiego masz dostawcę tego inetrnetu, czy nie jest to moja ulubiona Tepsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witaj AgnesK No jak ja ci zazdroszczę !!! może w przyszłym roku o tej porze też będę szczęściarą, i jak ja się zaadaptuję z 15m2 na 126 m2 szok chyba agorafobii dostanę czy coś takiego!!!!. Ale AgnesK pisz pisz i pisz wklejaj zdjęcia chcemy wszyscy uczestniczyć w Twojej adaptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Agnes - fajnie, że z nowu jesteś z nami na stałe Nie zazdroszczę radiówki ale dobre i to bo będziesz częściej na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Serdecznie gratuluję !!!! Agnesk od lutego ciągnę na radiócwe- koszmar ale jest lącznośc ze światem - przyzwyczisz się a nogi od biegania po domu przstaną boleć już za dwa tygodnie gwarantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Baedzo fajnie wyszła łazieneczka - aż dziwne, że tylko 2m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.07.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Też się dziwię, że tylko 2m2 . Bardzo ładna łazieneczka, płytki super, a te wklejone dekory bardzo mi się podobają - bardzo oryginalnie . Agnes, a może zamiast mordować się z Onetem, załóż sobie album na http://www.photosite.com ? Szybki program, a albumy "same" się robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Popieram Sonikę, tez mam na photosite i sobie bardzo chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.07.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Chciałabym w tym tygodniu pożyczyć od znajomej cyfrówkę i porobić kilka zdjęć, troszkę większych.Jeśli chodzi o wklejanie zdjęć - to nie jest problem onetu lecz łącza. Jest ono tak masakrycznie powolne, że szlag mnie jasny trafia tutaj. Spróbuję wyszukać jakoś dojścia do WLANu, może mi się uda. To też radiówka, ale podobno śmiga kilka razy szybciej. Teraz mamy internet z Dialogu. I raczej nie ma szans na nic w stylu neostrady z TPSy. Ale może z czasem troszkę stanieją takie karty jak oferuje ERA chociażby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Agnes piękne masz łazienki No i ten sposób wklejenia płytek ze wzorkiem zupełnie zmienia całość Naprawdę super pomysł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 11.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Projekt D07 to jeden z moich faworytów. Nawet od strony latryny Ślędzę Twoje przygody budowlane z zapartym tchem. Łazienka urocza, jak widziałąm płytki w katalogu to wyglądały nieszczególnie, ale na zdjęciu - super Czekamy na kolejne zdjęcia z domku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Rany dzięki, dzięki. Właśnie oglądałam sobie w galerii mieszkanie Kasiorka (po raz któryś-tam ) i tak sobie myślę, że ja taka dumna jestem z owych dwóch dekorów, a co to tak wielkiego jest? No ale dla mnie jest. Jak już powiedziałam kolory znam raczej ze słyszenia i ich komponowanie i wymyslanie co by tu zrobić żeby było w miarę ok, niedrogie, praktyczne i wygodne zarazem, naprawdę spędza mi sen z oczu. Łazienka to jednyne naprawdę w 100% procentach wykończone pomieszczenie w tym domu, no i pokój Natki. Reszta waha się od 5-90% Ale powolutku - zaprawiona jestem w cnocie cierpliwości . Będzie gut. Może uda mi się jeszcze dzisiaj wkleić zdjęcie schodów? Spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Ja widziałam na żywo i domek jest super a łazienka pomimo że malutka jest bardzo funcjonalna, płyteczki na zywo wyglądają o wiele lepiej niż na tych zdjęciach kiepskiej jakości, które są winą naszej kamerki O schodach nawet nie wspomnę, zobaczycie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Aga, dzięki. Dzięki Waszej kamerze mogę choć troszkę się pochwalić. Ja z kolei dzisiaj widziałam Wasze mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.07.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witaj AgnesK!! Miło czytać co nowego u Ciebie i miło to również obejrzeć. Bardzo Ci zazdroszczę, że już mieszkasz. Może i ja dożyję tego momentu A teraz dopiero uświadomiłem sobie, że ja też nie mam telefonu na mojej budowie. Ciekawe czy da się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Aga - jak u Ciebie pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko takie ładniutkie, że z chęcią zobaczyłabym w naturze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.07.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Inżynierze drogi, czytałam już o Twojej kondycji psychicznej. Moja też jest nienajlepsza (z powodu, o którym napiszę już mam nadzieję w przyszłym tygodniu). Staram się kurcze zauważać tylko dobre strony.. Ale wiem doskonale co czujesz. Jeszcze tylko troszkę i finish. Zobaczysz. Ivo, czy Ty aby jesteś pewna tego, co mówisz?? Straszelnie dziękuję za te słowa A w odwiedziny serdecznie zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ivo, czy Ty aby jesteś pewna tego, co mówisz?? jestem, jestem zazadraszczam Ci nawet takiego pięknego oświetlenia schodów......jak będę budować drugi raz to juz będę wiedziała jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts