Funia 12.07.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Nic nie napiszę, bo się nie da nic mądrego na pisać o Twoich schodach.. Po prostu mnie zamurowało są ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 O rany, ale się cieszę!! Dodam, że przy każdym biegu są trzy halogenki. Dzięki, dzięki za te słowa. Po trudach budowania każde dobre słowo cieszy jak nie wiem co. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Piękniusio to WSZYSTKO się prezentuje!! Schody,ich oświetlenie , łazienka...Naprawdę super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Potwierdzam Aga ma piekne konisie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.07.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Agnes nie będę oryginalna,ale oświetlenie schodowe mnie zainspirowało...i sama nie wiem czy sobie nie zdublować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.07.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A teraz idziemy grillować. W naszym ogrodzie. Kurcze Agnes - aż zzieleniałem z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.07.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 No Agnes dawno nie czytałem a tu takie zmiany. Pięknie, pięknie. Aaaa, no i dzięki za namiar na Jysk-a, całkiem fajne te mebelki tam mają. Nie ma to jak grill na własnej ziemi w pobliżu własnego domu, nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Aga gartulki domek nabiera coraz ładniejszych kształtów aten grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 moje dziecię molestuje mnie właśnie, że chciałaby takie łóżko...wersja z IKEA czyli ciemna metalowa konstrukcja .....takie klimaty Ani z Zielonego Wzgórza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.07.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Agacka, a zgapiaj se na zdrowie! Ciesze się, że się podoba Uwierzcie mi, że w nocy jest super. Nie daje tak po oczach a pięknie oświetla całe schody. Inżynierze drogi, to był pierwszy wyluzowany grill. Zupełnie niechcący obświętowaliśmy 1 rocznicę budowy. Dopiero dzisiaj się zorientowałam . Ale było fajnie. Świerszcze tak sobie cykały, że można było ogłuchnąć (teraz zresztą też ). A tak na marginesie - stwierdzenie "w ogrodzie" było mooocno przesadzone. Powinnam była raczej napisać "na naszej kamienistej pobudowlanej ziemi". Do ogrodu wejść się nie da. Trawa po pas (u nas padało duuużo, w przeciwieństwie do pozostałej części Polski). Ale ogród zostawiam sobie na przyszły rok - tak na deserek. Nurni, Ivo w Jelonce ino Józek jest, nie chciało nam się jechać do Wrocka. Poza tym łóżko w Ikei wychodzi drożej - rama jest droższa o 50 zł. Do niej trzeba kupić materac na ramie, nie taki zwykły. Ja zapłaciłam za materac Natki 500 zł. Cudnie co? Ale ma nakładkę dzięki czemu nie trzeba go wymieniać, jak zwykłe materace, ino wystarczy nakładkę oddać do czyszczenia (alergia). No i ma 5 lat gwarancji. Narazie mam stresiora maksymalnego, bo Natka do tej pory spała na materacu o szer. 180 cm. Dziś wstawałam w nocy 5 razy... Trzykrotnie próbowała położyć się w poprzek.. Mam nadzieję, że się przyzwyczai. A łóżko ma faktycznie dużo uroku. Ivo, we Wrocku Józek jest obok Ikei, porównajcie sobie oferty. Jutro jedziemy po moskitierę, Natka nie może się doczekać. Acha - całości dopełnia liliowa pościel w różowe serduszka Teraz chyba już wyobrażacie sobie szczęście mojego dziecka? Acha, kupiłam też dwa wieszaki garderobiane (przecena w Jysk z 100 na 50), sama skręciłam No i już mamy na czym powiesić nasze okrycia Od piątku Radek ma urlop, więc mam nadzieję, że tempo zmian w naszym domku trochę przyspieszy (na ile kasa pozwoli). Pozdrawiam Was serdecznie Aga Ps. Chcę w środę pożyczyć aparat, może więc w piątek będą nowe zdjęcia? Powinno się to udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Agacka, a zgapiaj se na zdrowie! Ciesze się, że się podoba Uwierzcie mi, że w nocy jest super. Nie daje tak po oczach a pięknie oświetla całe schody. Inżynierze drogi, to był pierwszy wyluzowany grill. Zupełnie niechcący obświętowaliśmy 1 rocznicę budowy. Dopiero dzisiaj się zorientowałam . Ale było fajnie. Świerszcze tak sobie cykały, że można było ogłuchnąć (teraz zresztą też ). A tak na marginesie - stwierdzenie "w ogrodzie" było mooocno przesadzone. Powinnam była raczej napisać "na naszej kamienistej pobudowlanej ziemi". Do ogrodu wejść się nie da. Trawa po pas (u nas padało duuużo, w przeciwieństwie do pozostałej części Polski). Ale ogród zostawiam sobie na przyszły rok - tak na deserek. Nurni, Ivo w Jelonce ino Józek jest, nie chciało nam się jechać do Wrocka. Poza tym łóżko w Ikei wychodzi drożej - rama jest droższa o 50 zł. Do niej trzeba kupić materac na ramie, nie taki zwykły. Ja zapłaciłam za materac Natki 500 zł. Cudnie co? Ale ma nakładkę dzięki czemu nie trzeba go wymieniać, jak zwykłe materace, ino wystarczy nakładkę oddać do czyszczenia (alergia). No i ma 5 lat gwarancji. Narazie mam stresiora maksymalnego, bo Natka do tej pory spała na materacu o szer. 180 cm. Dziś wstawałam w nocy 5 razy... Trzykrotnie próbowała położyć się w poprzek.. Mam nadzieję, że się przyzwyczai. A łóżko ma faktycznie dużo uroku. Ivo, we Wrocku Józek jest obok Ikei, porównajcie sobie oferty. Jutro jedziemy po moskitierę, Natka nie może się doczekać. Acha - całości dopełnia liliowa pościel w różowe serduszka Teraz chyba już wyobrażacie sobie szczęście mojego dziecka? Acha, kupiłam też dwa wieszaki garderobiane (przecena w Jysk z 100 na 50), sama skręciłam No i już mamy na czym powiesić nasze okrycia Od piątku Radek ma urlop, więc mam nadzieję, że tempo zmian w naszym domku trochę przyspieszy (na ile kasa pozwoli). Pozdrawiam Was serdecznie Aga Ps. Chcę w środę pożyczyć aparat, może więc w piątek będą nowe zdjęcia? Powinno się to udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.07.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ... z saloonu zniknął karton, na którym stał telewizor Z godziny na godzinę podnosi nam się standard życia. Ale telewizor został? Dziś wieczorem, siądziemy z Radulą jak znam życie i będziemy rozpracowywali nasze marne środki finansowe, popijając sobie czerwone winko. Będą lepsze wizje. I fantazja bujniejsza. Aj, Agnes, Agnes, a jest jeszcze co rozpracowywać? Przyznaj lepiej, że naprawdę chodzi o winko Swoją drogą to sielanka u Ciebie. POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Agnes bardzo sympatyczne łoko dla Natki kupiliście Mówisz cały miesiąc urlopu Należy się wam chyba trochę wspólnego czasu Życzę aby ten miesiąc trwał jak najdłużej Super wygladają schody z takim podświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Teraz już wiem do czego jest potrzebny mąż: - do podnoszenia standardu życia No to zdrófko - u nas tylko ja piję (pifko) bo żonka wiadomo, może tylko dziubek umoczyć. Miłego wypoczywania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Męża potrafię też wykorzystać do innych celów.. Jeszcze trza ogrodzenie np. zrobić.. A telewizor ostał się i nie ma prawa się jeszcze dłuuugo popsuć. Wystarczy, ze nam zamrażarka padła - pewnie w czasie przeprowadzki jakiś przewód został uszkodzony, trzeba będzie jakiegoś fachmanna wezwać. A tak w ogóle to telewizor stoi teraz na nadstawce naszego strrasznego postsocjalistycznego segmentu. Czeka kiedy zapakujemy go do takiej szafki TV wypatrzonej przeze mnie już z dwa lata temu w Ikei. No ale taka nadstawka jest przeca bardziej en vouge niż pospolity karton po przeprowadzce, czyż nie? A urlop nam się należy. To był ciężki rok. Jesteśmy po wstępnych b. rzeczowych rozmowach nt. naszego budżetu (bez winka dlatego rzeczowych) i wyszło nam, że wszystko piknie, ino na ten urlop nie ma za co jechać... Tak więc robimy znowu objazd rodzinny. Na gaz do taczki powinno wystarczyć. Więc tak naprawdę nie jest jeszcze źle. Lecę, bo słyszę, że Radula na dole winko otworzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aga no tak rusztowanie potrzebne bo cięzko im taszczyć pustaki po drabinie zbitej z desek Fasolowa powiadasz a u mnie była fasolka po bretońsku ale ekipa się nie załapała Aga jak fajnie że radek już w domku na dłużej, teraz czekamy na odwiedziny Trzymam kciukasy Ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 AgnieszkoSamych słodkich chwil http://www.tortyweselne.pl/pics/oferta/fotel.jpg Radości ze wszystkiego i wszystkich i zdrrówka . http://www.tortyweselne.pl/pics/oferta/kaktus.jpg całuski serdelaski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Agnes - jaki do tego łóżka ma być materac na ramie?? PS. Wybieram się na weekend w Karkonosze....może uda się Ciebie nawiedzić na 10 minutek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.07.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Agnes - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych miłych i radosnych chwil w nowym domku http://www.kwiaciarniaonline.pl/photo/m_3roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aga wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń samych radości w nowym domku http://www.e-kwiaty.pl/photo/m_tulipany%2020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts