AgnesK 22.07.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dziewczyny, serdecznie dziękuję za pamięć i życzenia. Dziękuję, dziękuję. Ivo, materac jest na ramie drewnianej i spód ma też z listewek drewnianych. Dzięki temu nie kupuje się dodatkowego spodu do łóżka. Facet uświadomił mnie, że to najlepsze rozwiązanie, w przeciwnym wypadku konieczne by było wiercenie dziur w ramie a i tam nigdy by się tak idealnie nie dopasowało spodu do łóżka. Ponieważ mam więc dość odgłosów wiercenia i niechiałabym eksperymentować wybrałam Natce ten materac z pięcioletnią gwarancją i dodatkową nakładką. Jest super wygodny (i drogi... choć najtańszy wśród tych skrzyniowych; najdroższy kosztował... 1200 zł..). A jeśli chodzi o odwiedziny, to zapraszamy zawsze. Nie wiem ino jeszcze co będziemy robić w weekend, raczej na pewno nie będziemy cały czas siedzieć w domu. Ale może uda się spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aga - a ja myślałam żeby była rama metalowa, do tego to takie dno szczebelkowe i na to materac - bo materac taki zwykły to już mam - na razie służy za łóżko dla gości co do spotkania to właśnie mnie uświadomiono, że będziemy jechać jeszcze do teściowej ...tak że nie wiem już teraz czy styknie mi czasu ...nawet jeśli będziecie w domu ...ale co się odwlecze....w końcu od czasu do czasu jeżdżę do rodziców do Karpnik to kiedyś - mam nadzieję - się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.07.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Ivo, mamy czas. A jeśli chodzi o spód, to facet w Jysku powiedział mi, że takie rozwiązanie jest możliwe, ino trzeba się trochę napracować (wiesz, to wiercenie dziur w ramie).Poza tym obejrzyjcie łóżko na miejscu, ramy są często poobijane. Nasza jest obtłuczona w dwóch miejscach, byliśmy dzisiaj wymienić ten fragment ramy. Okazało się, że łóżko w magazynie ma dokładnie taki sam feler.. Teraz czekamy na następną dostawę. Może przyjdzie coś nieobtłuczonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Czy Ty i Radek wiecie co może się stać z tak markowym sprzętem jak podkaszarka za 47 złotych? Otóż prawdpodobne jest, żę sprzęt podczas pracy zacznie nagle zwalniać i uaktywni się funkcja kopcenia. Po chwili będzie to już jedyna funkcja tego sprzętu. Nie wierzycie - sprawdźcie co stało się z markową gumówką RYDZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.07.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Inżynierze drogi, a niech se kopci Trzeba jakoś te chaszcze wykosić a żadna szanująca się kosiarka nie weźmie się ze niemal metrowej długości trawska. Narazie Radek wykosił ok 25% całości. Jeszcze nie dymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastal 25.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Bardzo, bardzo podoba mi sie to podswietlenie schodow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Aga czy ty widzisz? Czy ty widzisz jak Agnes dobrze Tobie życzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.07.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Aga ma zrozumienie dla moich pragnień, podobnie jak ja dla Agi. (Zabrzmiało... fajnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Aga ma zrozumienie dla moich pragnień, podobnie jak ja dla Agi. (Zabrzmiało... fajnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no cóż takie podkaszarki nie nadają się do pracy ciągłej tylko 5min. koszenia i przerwa na piwko, każda następna przerwa jest dłuższa i podkaszarka jest dłużej sprawna od koszącego . A serio to przykre, ale ja też wykończyłem taką za 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Aga gratulki, nareszcie masz to na co chyba najdłużej w tym domu czekałaś Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.07.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 A jak my się cieszymy Oczywiście w związku z tym, że drzwi są naprawdę piękne minęła nam już prawie cała złość na firmę U. Nasz dealer mówi, że to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Miałam wczoraj napisać że po jakims czasie złośc minie a drzwi zostaną i bedą cieszyć ale nie smiała Bo wiedziałąm ile nerwów Was to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Witaj AgnesK Mam pytanko do Ciebie, na jakie ścianki działowe na poddaszu się zdecydowałaś?? pisałaś, że mistrz odradziła ci BK 12 i zalecił PłytyGK , ja mam ten sam problem mam terive I 24 cm i mój budowlaniec powiedział, że powinnam mieć zgodnie z projektem płyty, jestem wściekła bo nie chcę płyt, napisz mi jak rozwiązałaś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Agnieszko, po długiej mojej nieobecności na forum spowodowanej urlopem i oddaleniem się od domowych pieleszy i komputera, przeczytałem Twoje zapiski i... jestem pod wrażeniem takim, ze mowę mi odjęło. Kapelusza bym uchylił, ale nigdy czegoś takiego na głowie nie miałem. Przyjmijcie więc moje gratulacje. SUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.07.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Witaj AgnesK Mam pytanko do Ciebie, na jakie ścianki działowe na poddaszu się zdecydowałaś?? pisałaś, że mistrz odradziła ci BK 12 i zalecił PłytyGK , ja mam ten sam problem mam terive I 24 cm i mój budowlaniec powiedział, że powinnam mieć zgodnie z projektem płyty, jestem wściekła bo nie chcę płyt, napisz mi jak rozwiązałaś problem. I_ska, chyba kurcze nie napisała w takiem razie w dzienniku. Kurcze, wszystko w za dużym pośpiechu się dzieje. Chcieliśmy mieć BK 12 cm ze względu na izolację akustyczną, ale to trochę za dużo okazało się być. Mistrz po naradzie z BK stwierdził że 8 cm jest bardzo gut. No i mamy BK 600, 8 cm i jest b. gut. Poza tym kolejna zaleta - do drzwi możesz kupować ościeżnice nieregulowene, a te są zdeeecydowanie tańsze od regulowanych. Mamy na stropie 100 m2 ścian działowych (płaciliśmy za każdy wymurowany metr, to wiem ). W poprzednim mieszkaniu mieliśmy działówki z regipsu. Z tego też powodu powiedzieliśmy sobie, że zrobimy wszystko żeby tylko nie mieć tego cholerstwa w domu. Acha, my mamy terivę I bis. Tomku.. Ty wiesz, że jestem Twoją fanką, więc już nic więcej nie napiszę. Pozdrawiamy Cię serrrdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 .... więc już nic więcej nie napiszę. dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 30.07.2005 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Witaj Agnes! Cieszę się, że rozwiązany został Twój problem z drzwiami, faktycznie wstrętna firma....... Co do podkaszarki to nasza z marketu dokonała już swego żywota z pięknym dymkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.07.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Witaj AgnesK Wielkie ale to wielkie dzięki za odpowiedź, no niestety ja mam tervie słabszą, ale jest wyjście z sytuacji zastosujemy bloczki z gazobetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Tomku.. Ty wiesz, że jestem Twoją fanką, więc już nic więcej nie napiszę. Pozdrawiamy Cię serrrdecznie. Agnes, a ja jestem fanem Twoim, Radka i Natki. i... jeszcze napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts