Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jolana, Radek nie kosi od 4 dni. Wczoraj powiedział mi, że ma nadzieję, ze sprzęt się trochę ... zregeneruje.. :D

I_ska, a gazobeton to nie to samo co BK? Ino szary bo z popiołami? My też z niego robiliśmy, bo Solbet 12 cm kruszył się tak strasznie, że z pierwszego transportu mieliśmy może kilka całych bloczków.. Dlatego dokupiliśmy szarego, żeby był mocniejszy. Różnica jest.

Tomku.. :oops: ... znowu mi mowe odjęło... :wink: :D

Agnesko, dziaisj usiedlismy i przeczytalismy Twój dziennik- od deski, do deski :wink:

Jest wspaniały :lol:

Teraz troszeczke żałujemy, że nie wiezielismy, ze istnieje 'Praktyczny'- teraz byłby naszym faworytem :roll:

No, no panowie, tylko bez takich. ;)

Zrozumcie proszę - w kwestii zdjęć jestem niestety uzależniona od innych - kogoś, kto pożyczy mi aparat, kogoś, kto zgra mi zdjęcia, szybkości fantastycznego łącza radiowego itp. Więc ino proszę o zrozumienie.

A zdjęć kilka już wkleiłam. Zajęło mi to 1h45 min.. :-? (widzicie panowie jak się dla Was poświęciłam????? :wink: :D )

Damian, niezłe hektary macie u siebie do zagospodarowania. Ładna ta Wasza działeczka. :D No i za te pochlebstwa dot. dziennika wybaczem Ci te "obiecanki". :D

I_ska, wg mnie gazobeton to to samo co bk ino z owymi popiołami, tak sądze. Ciężar więc pewnikiem podobny.

Jagna, niedługo i na Was przyjdzie pora :D A tak na marginesie: też nienawidzę słowa "decyzja" a nienawidze-nienawidzę wyrażenia "szybka decyzja", nienawidze-nienawidzę-nienawidzę sformułowania "szybka, trafna, jedynie słuszna decyzja" :wink:

Dzięki Wam ogromne za te miłe słowa. Ja nie mogę pozbyć się wrażenia, że wszystko robimy w ogromnym pośpiechu i że niektóre decyzje jednak nie są jedynie słuszne (chodzi mi tu o kwestie kolorowo-wykończeniowo-wnętrzarskie).. Może gdy dom będzie już gotowy w 100% okaże się, ze to obawy bezpodstawne? Mam taką nadzieję.

Rozpoczynam walkę z siecią i spróbuję znowu coś wkleić. :D

No tak dziewczyny, pewnie jak byłyście małe też marzyłyście o takim baldachimie, co? Ja marzyłam :D Dlatego tak dobrze rozumiem Natkę. :D

Baldachim kupiłam, podobnie jak i samo łóżko i pościel, w Jysku. Jest on umocowany na kole metalowym, które to mocowane jest do sufitu - w naszym przypadku do skosu. Ponieważ Glizdunia jest alergiczką piorę to ustrojstwo co tydzień. Ale niech :D Każda dziewczyna powinna się czuć już od najmłodszych lat jak księżniczka - niech Natka nabiera odpowiednich nawyków. 8) :D

Zabieram się do roboty i spróbuję znowu coś powklejać. :D