AgnesK 31.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 .... więc już nic więcej nie napiszę. dlaczego ... bo mi mowę ze wzruszenia odjęło..( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Jolana, Radek nie kosi od 4 dni. Wczoraj powiedział mi, że ma nadzieję, ze sprzęt się trochę ... zregeneruje.. I_ska, a gazobeton to nie to samo co BK? Ino szary bo z popiołami? My też z niego robiliśmy, bo Solbet 12 cm kruszył się tak strasznie, że z pierwszego transportu mieliśmy może kilka całych bloczków.. Dlatego dokupiliśmy szarego, żeby był mocniejszy. Różnica jest. Tomku.. ... znowu mi mowe odjęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Agnesko, dziaisj usiedlismy i przeczytalismy Twój dziennik- od deski, do deski Jest wspaniały Teraz troszeczke żałujemy, że nie wiezielismy, ze istnieje 'Praktyczny'- teraz byłby naszym faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aga, bardzo się cieszę, że sprawa z drzwiami tak się skończyła. Gratuluję postępu prac. Gratuluję przeprowadzki. Zazdroszczę, bardzo pozytywnie Czekam niecierpliwie na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.08.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witaj AgnesK Taaa gazobeton to coś szarego, tyle wiem, ale czy to to samo co BK nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.08.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Szlag mnie trafi z tym łączem. Napisałam Wam takie obszerne odpowiedzi, wysyłam a tu: Informacja Nie określono typu postu Odpowiem więc ponownie ale potem, bo teraz musze już lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Agnesk- miały byc zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Obiecanki macanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Obiecanki macanki. Własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No, no panowie, tylko bez takich. Zrozumcie proszę - w kwestii zdjęć jestem niestety uzależniona od innych - kogoś, kto pożyczy mi aparat, kogoś, kto zgra mi zdjęcia, szybkości fantastycznego łącza radiowego itp. Więc ino proszę o zrozumienie. A zdjęć kilka już wkleiłam. Zajęło mi to 1h45 min.. (widzicie panowie jak się dla Was poświęciłam????? ) Damian, niezłe hektary macie u siebie do zagospodarowania. Ładna ta Wasza działeczka. No i za te pochlebstwa dot. dziennika wybaczem Ci te "obiecanki". I_ska, wg mnie gazobeton to to samo co bk ino z owymi popiołami, tak sądze. Ciężar więc pewnikiem podobny. Jagna, niedługo i na Was przyjdzie pora A tak na marginesie: też nienawidzę słowa "decyzja" a nienawidze-nienawidzę wyrażenia "szybka decyzja", nienawidze-nienawidzę-nienawidzę sformułowania "szybka, trafna, jedynie słuszna decyzja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Agnes pięknie u was Ganeczek zaprasza do środka Drzwi też super Oj piknie macie Jeszcze żeby internet działał jak należy to pełna sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jestem pod wrażeniem wyrażenia(?) Fundusz reprezentacyjny-święta prawda....Ciekawe tylko coby Bank na taką rubryczkę w kosztorysie powiedział/Ganeczek bardzo fajniasty...Wogóle ładnie i fajnie tam u Was.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Aga piekne te Twoje drzwi Domek wygląda coraz ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Dzięki Wam ogromne za te miłe słowa. Ja nie mogę pozbyć się wrażenia, że wszystko robimy w ogromnym pośpiechu i że niektóre decyzje jednak nie są jedynie słuszne (chodzi mi tu o kwestie kolorowo-wykończeniowo-wnętrzarskie).. Może gdy dom będzie już gotowy w 100% okaże się, ze to obawy bezpodstawne? Mam taką nadzieję. Rozpoczynam walkę z siecią i spróbuję znowu coś wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Rozpoczynam walkę z siecią i spróbuję znowu coś wkleić. Agnes wiem, ze walka wirtualna nie jest łatwa ale co ty tylko jedne zdjęcie ze środka dawaj więcej Fajnie wam mieć tak blisko takie piękne trasy spacerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Andrzejko, teraz udało mi się umieścić ino dwa zdjęcia. Wieczorem spróbuję jeszcze coś wkleić. Rodzina zwija się z głodu więc muszę lecieć coś bidulkom upichcić na szybkiego (nasza kuchnia to jedna kuchenka turystyczna na pralce a druga na zasobniku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Agnes zdjęcie łóżka Natki rekompensuje ich niewielką ilość Ja myślę, ze ona czuje się w nim jak prawdziwa księżniczka Po prostu cudnie wygląda A ten baldachim to podwieszony u góry do sufitu czy do ściany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.08.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Agnes śliczny ten domek powtarzam to już kolejny raz rób więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 No tak dziewczyny, pewnie jak byłyście małe też marzyłyście o takim baldachimie, co? Ja marzyłam Dlatego tak dobrze rozumiem Natkę. Baldachim kupiłam, podobnie jak i samo łóżko i pościel, w Jysku. Jest on umocowany na kole metalowym, które to mocowane jest do sufitu - w naszym przypadku do skosu. Ponieważ Glizdunia jest alergiczką piorę to ustrojstwo co tydzień. Ale niech Każda dziewczyna powinna się czuć już od najmłodszych lat jak księżniczka - niech Natka nabiera odpowiednich nawyków. Zabieram się do roboty i spróbuję znowu coś powklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 06.08.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam Witaj AgnesK Taaa gazobeton to coś szarego, tyle wiem, ale czy to to samo co BK nie mam pojęcia Pewnie to samo razem z suporeksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts