inż. Mamoń 06.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Drzwi wejściowe macie absolutnie czadowe. A poza tym to już mieszkacie - pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No, no panowie, tylko bez takich. Zrozumcie proszę - w kwestii zdjęć jestem niestety uzależniona od innych - kogoś, kto pożyczy mi aparat, kogoś, kto zgra mi zdjęcia, szybkości fantastycznego łącza radiowego itp. Więc ino proszę o zrozumienie. A zdjęć kilka już wkleiłam. Zajęło mi to 1h45 min.. (widzicie panowie jak się dla Was poświęciłam????? ) Damian, niezłe hektary macie u siebie do zagospodarowania. Ładna ta Wasza działeczka. No i za te pochlebstwa dot. dziennika wybaczem Ci te "obiecanki". I_ska, wg mnie gazobeton to to samo co bk ino z owymi popiołami, tak sądze. Ciężar więc pewnikiem podobny. Jagna, niedługo i na Was przyjdzie pora A tak na marginesie: też nienawidzę słowa "decyzja" a nienawidze-nienawidzę wyrażenia "szybka decyzja", nienawidze-nienawidzę-nienawidzę sformułowania "szybka, trafna, jedynie słuszna decyzja" Obiecałaś i Mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.08.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 I nasz domek widziany do strony tarasu (jeśli to można naswać tarasem ). nie, nie można ... Radek ma piękne dwa siniole - fioletowo-żółto-zielone Rany owe zostały mu zadane przez waleczne taczki podczas walki o ogrodzenie. POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 I nasz domek widziany do strony tarasu (jeśli to można naswać tarasem ). nie, nie można ... Alez Ty jesteś brutalny w swej szczerości Męża poobijanego nie omieszkam pozdrowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No tak dziewczyny, pewnie jak byłyście małe też marzyłyście o takim baldachimie, co? Ja marzyłam Dlatego tak dobrze rozumiem Natkę. ...... ........ja taki baldachim powiesiłam nad naszym,małżeńskim łożem ....... .........to dopiero perwersja....w naszym wieku....... ....ale zawsze marzyłam o moskitierze i mam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.08.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Witaj AgnesK no zdjęcia piękne tylko zbyt długo nie można oglądać szyja boli ale cyklicznie da radę, pozdrowienia dla glizduni aha Agnes jaką powierzchnię macie tego domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Naprawdę jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy sobie w takim miejscu wybudować dom. ...i wcale się nie dziwię. Zazdroszczę Wam tych pięknych widoków i miejsc na spacery. Cudownie. Drzwi baaardzo mi się podobają, jeszcze takich nie widziałam. Dziwne z tym zapachem PRZED deszczem, myślałam, że się pomyliłaś i miało być PO deszczu, jakieś to logiczniejsze, ale uwaga o barometrze mnie upewniła, że wiesz co piszesz... Nie pomogę, bo nie mam pojęcia co to może być. Dobrze, że nosek Glizduni się ładnie zagoił. Troszkę się zaniepokoiłam, że ślad zostanie po tym Star Trecku (jesteście okropni, swoją drogą ) Łazienki śliczne Salon....oryginalny. Na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.08.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Obiecałem że napiszę, to piszę. jestem pod wrażeniem, podoba mi się bardzo, a nawet więcej niż bardzo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ewka, co to znaczy "w naszym wieku"???? Przeca Wy jesteście w najlepszym wieku pod słońcem Poza tym o perwesji to może i możnaby mówić, gdybyście sobie np. zamontowali na całym suficie lustra, w kąciku postawili wdzianko skórzane i inne akcesoria.. Ok.. kończę.. I-ska, faktycznie, trochę dużo wyszło tych poprzekręcanych zdjęć. Glizdunię pozdrowię Powierzchnia domu przedstawia się następująco: netto 153 m2 (liczone normalnie po podłodze a nie wg tych nowych dziwnych norm), w tym jest garaż ok 18 m2, czyli mieszkalnej mamy ok 135 m2. Jagna, "zapach jest przed deszczem, a ponieważ ostatno dużo pada, to wiesz... Ale powoli coś wymyślamy: w łazience Radek wymieni w brodziku półsyfon na pełny syfon, trzeba w pom. gosp. zadeklować rurę w której tkwi wąż odprowadzający wodę z pralki, ino nie mamy pomysłu na kratkę w pom. gosp. Pocieszam się, że jak będa już drzwi pomiędzy nim a kuchnią zrobi się nieśmierdzaco. Moja teściowa ma dokładnie ten sam problem. A jeśli chodzi o te przezwiska, to wiem, że w tej materii nie jesteśmy całkiem normalną rodzinką Salon mamy baardzo..hm.. trendy Taki styl ascetyczny Tomku, niecierpliwie czekamy na lustrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 No to co to jest ten czekajnik Czyżby wiatrołap Moja córka za to uwielbia farbkować I za nic nie powie malować bo malowac można wg niej również kredkami i mazakami a farbami to tylko farbkować choć ostatnio i kredkowanie tez zaczyna się pojawiać No cóż dzieci tworzą swoje nazwy zgodnie ze skojarzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Agnes - drzwi wejściowe masz piękne Wiem, że bardzo długo na nie czekałaś ale warto było Są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Maluszku, dzięki W rzeczywistoście, wydaje mi się, mają zdecydowanie więcej uroku. Widzę, że czekajnik zaintrygował ino Andrzejkę. Otóż Andrzejko droga, czekajnik to minutnik w kuchence. Przeca włącza sie go i... czeka. Uwielbiam słowotwórstwo Natki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Agnes - trzymam kciuki za walkę z gazownią :D I miłych zakupów jak już będziesz miała od nich pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.08.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Maluszku, dzięki W rzeczywistoście, wydaje mi się, mają zdecydowanie więcej uroku. Widzę, że czekajnik zaintrygował ino Andrzejkę. Otóż Andrzejko droga, czekajnik to minutnik w kuchence. Przeca włącza sie go i... czeka. Uwielbiam słowotwórstwo Natki. No no nie wpadłabym na to Agnes i bardzo dobrze wystosowałałaś to pismo Znasz się na rzeczy Życzę, zebyś miała co wydawac na te ciuszki No jasne, ze się należy kobitce co jakiś czas nowy ciuch na poprawę humoru A i miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.08.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Agnes, gazownia powinna zapłacić za Twe ciuszki. Życzę Ci tego. A za drzwi też powinnaś dostać na jakiś ciuszek.Swoją drogą drzwi wyglądają super. Ja z tej firmy brałem drzwi na taras. Były terminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Fajny dziennik. Nota do gazowni to prawdziwy majstersztyk, uwielbiam takie pisma. Będe czekał z niecierpliwością na rozwój wydażeń. Nie odpuszczajcie im PLEASE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.08.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 AgnesK jest takie cóś jak Federacja Konsumentów - moze wasz gazowy przypadek by się kwalifikowal do ich pomocy? Żaden polski ani zagraniczny monopolista nie odda centa dobrowlonie jeśli obok pisma nie masz minimum pieczęci kancelarii adwokackiej. A z innej beczki wasz dom pięknieje w oczach Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.08.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Agnes walcz walcz napewno ci się uda oni muszą wykonać plan, trzymam kciuki A co do ciuszków i zakupów o boże jak ja to lubię !!!! mam ukrytą kartę kredytową z której to juz 500 zł zniknęło na wydatki na allegro. Ech życie kobiety jest ciężkie te pokusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Wiatajcie Ja kurcze myślałam, że zostanę odsądzona od czci i wiary za moje niebudowlane żądze, a tu proszę, jakie zrozumienie :D Odpowiedzi narazie brak, gdy ją dostanę pomyślę nad dalszą strategią walki, być może trzeba będzie napisać do Rzecznika? Zobaczymy. Narazie uciekam, bo czeka na mnie góra prania pourlopowego. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts