Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Qurcze, wnuczka mądrzejsza od dziadka... :)

:o ssawka odkurzacza? Wątpię, ale spytać można :D

Popatrz Agnes, niedoczytałem. Okulary muszę sobie nowe obstalować. No z biologii to ja najlepszy nie byłem w szkole.... W klasie też nie byłem najlepszy... Raczej ten gorszy. Tak, zdecydowanie gorszy. Teraz to nawet mogę się przyznać. :D I poddaję się. Pomysłowość wnucząt jest nieograniczona. :D

Przede wszystkim proszę ode mnie pogratulować szanownemu mężowi pomysłu z zagrzaniem Cię do walki z gazownią. Te obiecane ciuchy to był ruch prawdziwego znawcy psychiki kobiecej.

Przegapiłam też konkurs na psie imię, ale przysięgam, że pomyślałam "Baloo" i co tam dalej czytam? Właśnie to będzie. I bardzo dobrze. Bardzo mi się podoba pomieszczenie gospodarcze. Jak Ci się udaje zachować tam taki porządek? :o Ja się obawiam, że moje pomieszczenie szybko stanie się graciarnią... A Twój dziennik wcale nie jest nudny.

Podpisuję się "obiema ręcami" pod ostatnim zdaniem Jagny :D

:o :D :D :D :D :D

Mądre dziecko! To oczywiście po dziadku! :D

Pozdrawiam Was. Chyba Baloo dziadka nie zaatakuje? :D

Ucałuj Natkę

:oops: Obiecuję, ale terminu nie jestem w stanie podać. Przyjadę na 100%. Nie na 200 albo i wiecej.

A psów to ja się nie boję, tylko na mutanty typu amstaf uważam :evil:

AgnesK

Przyznam, że od niedawna zaczęłam się żywo interesować postępami językowymi i nie tylko Twojej córki.

Z tego względu lektura Twojego dziennika to nieustająca, dobra rozrywka :lol:

A dmuchana rurka - rewelacja :lol:

Oby moja fasolka też była tak pomysłowa :lol:

Wiesz Agnes, ja byłam napalona na okna Urzędowskiego, ale wcześniej przeczytałam właśnie na forum muratora o nich i nawet na ich własnej stronie!!!!!!! ludzie o nich piszą okropne rzeczy. Teraz wszystko wskazuje na kowalskich ale zobaczymy. Życzę ci Agnes abyś nie miała juz takich problemów, wiem dobrze co to znaczy jak ktoś ci problemy robi. :evil:

Wreszcie mam fotel bujany :D I teraz zamiast ciężko pracować bujam się :D - dokładnie tak jak każdy prawdziwy dyrektor. :D

Lecę dalej się bujać :D

ja tez chce taki ...

nie uwierzysz ale lubie sie pobujać ....:D

przyzwyczaiłaś sie juz do własnego domku ? po omacku potrafisz sie poruszać po domu ?

jutro wraca moja córa ... bedzie to Jej pierwsza noc w nowym domu ... ciekawe czy sie go szybko "nauczy" i polubi ...

serdeczne pozdrówka dla Waszej rodzinki

:wink:

Ivo, o psa postarać się łatwiej niż o dziecię :wink: Więc do roboty. :D

Aniu, czasem nie nadążam notować objawów werbalnej kreatywności Natki. :D A sama zobaczysz jakie to słodkie, te wszystkie telepitusie (teletubisie), kepucz, ul. Dobrego (Chrobrego), orzyszka (szyszka), kręcioła z siadzarniami (taka karuzela - młyńskie koło - z krzesełkami) i... jeku, sama już nie pamiętam. :D Zobaczysz, już niedługo :D

I_ska, bardzo dobrze zrobiliście. Ja w sumie chyba żałuję. Mimo wszystko. Te nerwy sprawiły, że nie potrafię cieszyć się tymi drzwiami tak naprawdę (choć może to zabrzmieć cokolwiek dziwnie), poza tym co kilka dni jest problem z zamykaniem ich na zamiek - trza kolankiem dociskac z całej siły. Okazało się, że co kilka dni właśnie odkręca się taka blaszka od zamka w futrynie i to ona utrudnia zamykanie drzwi na klucz. Trzeba ją systematycznie dokręcać :-? Jak stwierdził z westchnieniem pan dealer - "Cóż p. Urzędowski jeszcze na takie banały nie zwraca uwagi" :-? Szkoda, za 3500 od drzwi mógłby :-? Mam nadzieję, że Ty nie będziesz miała żadnych problemów z oknami, i nie tylko z oknami.

Andrzejka, chyba awansu wirtualnego. :D

Witaj Brzoza w moich skromnych progach. :D Kopę lat. :D

Z tym chodzeniem po ciemku po domu, to ciężka sprawa. Nie robię tego z dwóch powodów: 1. obawiam się potknięcia o zostawiane dosłownie wszędzie kapcie, klapki, japonki Natki :D po 2. mam bujną wyobraźnię :D Zaraz wyobrażam sobie jakiś czarny charakter skradający się za mną z nożem w ręku :roll: :roll: No wiem, wiem.. Radek też się ze mnie śmieje - najbardziej jak oglądamy razem jakieś horrory :D :D Ale powiem Ci że oswoiłam tę przestrzeń i poruszam się po naszym domu z radością (przy zapalonej choćby najmniejszej lampce :wink: ). Kurcze, naprawdę uwielbiam ten dom. :D

A jak tam wrażenia córy? Coś mi się wydaje, że dobre. :wink: