Jagna 11.09.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 A gdzie są jakieś nowe zdjęcia Pana Baloo? Bardzo się cieszę, że tak dobrze czujesz się w swoim domu, mimo pewnych problemów. Ja też już tak chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Zdjęcia są w aparacie Musze chwycić kogoś z ups-em, kto mi je zgra na płytę. Postaram się stanąć na wysokości zadania. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 kope lat Agnieszko - mimo ze u mnie tez czesciowo to dalej budowa ... czuje sie fantastycznie ... przestrzeń i nieskrepowanie ... nawet TV nie mam czasu ogaladac ... zapomniałem ze istnieje a córa tam sie zzyła z ludzmi u których pracowała ... jest traktowana jak domowniczka, przywiozła mase wrażeń i troszke zarobiła ... teraz sama umebluje sobie pokój ...,z duzym prawdopodobieństwem wyjedzie wyjedzie równiez za rok ... mimo ze dom zanam na pamiec w nocy holl oświetlaja lampki 1 Watowe na wszelki wypadek ... rozumiesz ... u mnie tez sa panie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Rozumiem doskonale. Całe szczęście, że ulica przed naszym domem jest bardzo dobrze oświetlona. Dzięki temu mogę zrezygnować z takich lampek (światło wpada przez szybę w drzwiach wejściowych i okienko od frontu, no i także troszkę przez okna na górze, w których ciągle nie ma rolet). A co do córy, to ja już rok temu mślałąm, że tak się te jej wypady skończą. Ale to dobrze dla niej - wiele rzeczy się nauczy, wiele pozna. Nie będzie się do końca życia trzymała maminej spódnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 jesli chodzi o swiatło na zewnatrz - to u mnie z tym gorzej ... musiałem zamontowac lampy uruchamiane przez czujki ruchu właczane o zmierzchu ... a córa usamodzielniła sie - bo jednocześnie miała frajde bycia nad morzem, zwiedzania i korzystania z wielu rozrywek lecz jednocześnie nauczyła sie obsługiwac ciagnik rolniczy i kilka innych maszyn zna szacunek do pracy i chyba potrafi rozsądnie umiec wydać samodzielnie zarobionyme pieniązki życze Ci Agnieszko dalszym rozkoszowaniem sie na własnych włościach ... i nabieraj sił przed rozpoczynajacym sie semestrem pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 To się nazywa rozwój wszechstronny. I Wam wszystkiego dobrego na nowym miejscu. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.09.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Życzę szybkiego rozwiązania problemu cieplnego. Myślę, że to nic poważnego i serwisant sobie raz -dwa poradzi. Ale już blisko do zawitania najmłodszego członka rodziny! Pewnie liczycie każdy dzień... Pokaż ten ogród, bardzo jestem ciekawa co tam wyczarowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jagna, oj liczymy, żebyś wiedziała A co do zdjęć, to uwierz mi, walczę od godziny bez mała już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Chyba nici z oglądania zdjęć SZkoda Ale dalej czekamy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.09.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 widzę tylko jedno zdjęcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Bo to nie jest takie proste (w przypadku mojego łącza ). Ale już są wsystkie tsy. I na tym się moja cierpliwośc dzisiaj skończyła. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.09.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Bo to nie jest takie proste (w przypadku mojego łącza ). Ale już są wsystkie tsy. I na tym się moja cierpliwośc dzisiaj skończyła. Pozdrowienia Widzę wszystkie 3 pozdrówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.09.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Bo to nie jest takie proste (w przypadku mojego łącza ). Ale już są wsystkie tsy. I na tym się moja cierpliwośc dzisiaj skończyła. Pozdrowienia Widzę wszystkie 3 pozdrówki... no i komentarz: fotki super !! mozaika i gres podobają nam się, świetny efekt te ruchry przy kominku to DGP? zielonkawy kolor daje wiele do myślenia.... trza ruszyć wyobraźnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Ładnie, tylko szkoda, że te zdjęcia są odwrócone. A nie macie Adobe Photoshop? Tam tak ładnie się zdjęcia porządkuje i przekręca tak jak chcesz...I nie jest to wcale skomplikowane. (Bo inaczej ja bym nie umiała tego zrobić, bo jestem zielona jeżeli chodzi o komputery.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Facio, tak te rury przy kominku to dgp. W październiku ma być podłączenie kominka. Kiedy obudowa, nie wiem. A jeśli chodzi o kolory, to faktycznie ten wściekły róż był bardziej jednoznaczy. Ekipa jak go zobaczyła, to spytała czy jesteśmy już tak zdesperowani, wykończeni finansowo, że mamy zamiar założyć jakąś działalność dodatkową. Zeljka, jak budowa nie nie dobry komputer niestety Mój sprzęt ma już niemal 7 lat, a i tak trzyma się dzielnie (bo przemawiam doń czule codziennie ). W październiku zamierzamy kupić nowy sprzęt na raty. Wtedy mam nadzieję będzie lepiej A teraz lecę wkleić jeszcze kilka zdjęć (w tym także takich poprzekręcanych..). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.09.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Ładniutko wygląda ta podłoga w pokoju dziennym Mam nadzieję, że zdążycie z ogrzewaniem przed zimą i że będzie działało bezawaryjnie czego Wam życzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Ładne te nowe zdjęcia. A to Ty takie masz widoki z swojego domu! Przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Nio pięknie u ciebie w domku i dookoła Natka juz jak tancerka zawodowa A ten cud ogrodowy to . ................................. brak słów CZekałaś na tę chwilę czy przypadkiem uchwyciłaś Masz super okolice Och góry jak wy cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Lejecie miód na serce me Zeljko, widoki mamy ZA-RĄ-BIS-TE (tak objektywnie rzecz biorąc ). To jest niesamowite, tak sobie patrzeć rano jak mgła przechodzi ze Śnieżki, na Równię itd. Szkoda, że nie mam talentu literackiego, bo bym to lepiej wtedy ujęła. Inżynierze drogi, ogrzewanie działa, tylko -jak pisałam - często spada ciśnienie na piecu i wtedy trzeba kręcić tam jakimiś zaworami, czego ja po prostu nienawidzę Zaraz mam wizje wybuchu, awarii itp Kobiety... ( - mam zdrowy samokrytyczny stosunek do samej siebie ). Andrzejko, zdjęcie zrobiłam pewnego poranka, zmuszona do wstania przed pogańską godziną 7 ( wiem, wiem, strasznie to brzmi, ale ciężko się przestawić po wakacjach). A nazwałam owo zjawisko "cudem ogrodowym" bo Radek zapytał czy w naszym ogrodzie było ... objawienie Przyznam szczerze, że gdy pierwszy raz zobaczyłam te nasze szyby , to spanikowałam "Mostki termiczne mamy!!". Ale postanowiłam podejść do sprawy na zimno - poobserwowałam okna przez kolejne poranki, porównałam z ilością rosy na trawie i wyszło mi, że właśnie zjawisko owo ma miejsce jeno jak jest tak wilgotno. Są też "normalne" poranki. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 AgnesK, nic nie piszesz czy dostałaś zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts