Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Zelijko, bo jestem zablokowana na amen :( Udało mi się wreszcie dokopać do mojej skrzynki w sieci i musiałam całość wykasować :(

Jeśli Cię moge prosić o ponowne przysłanie ale tylko tych zdjęć, któe ostatnio wklejałam (wcześniejsze nawet nie pamiętam w jakich mam albumach :oops: poza tym przy tej prędkości ściągałabym je godzinami :-? ) i po jednym dziennie? Zdjade się, że z tych ostatnio wklejonych tylko dwa są przekręcone.

(Teraz jestem w sieci ok godz i nie udało mi się ściągnąć żadnej wiadomości jeszcze :-? ).

To są właśnie uroki radiołącza :evil:

No, ale z drugiej strony, dobrze, że w ogóle jest. :wink:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agnes, widoki powalają :D w baaaaaaaaaardzo pozytywnym znaczeniu tego słowa.

Glizdeczka wygląda wręcz jak akrobatka, a swoją drogą jak te dzieci szybko rosną. Zwłaszcza czyjeś :wink:

Trochę mnie szyja boli od oglądania zdjęć, ale domek macie super. Wszystko będzie. Meble, Baloo (on nie z SLD, on prawicowy) ogródek też się uporządkuje. A widoków nikt Wam nie zabierze.

kojec....istne cudo....sory ,że od tego zaczynam,ale wiesz to temat też dla mnie na czasie... :wink: o dziwo u mnie kojec też jest pod schodami...coś w tym musi być...

kolejny zachwyt...schody! to już postanowione odgapiam od Ciebie te halogenki nad stopniami! pomysł na piątkę, mam na dzieję że prawa autorskie nie są zbyt nie do pokonania... :lol: :lol: :lol:

Wielka, nie! Bardzo drobna. :wink: Dobranoc. :p

Przeczytałam najpierw: "Wielka, nie! Bardzo dobra." :D

Dobra jesteś kobiecina, ino moje łącze dziś znowu odmawia posłuszeństwa :( Nie przechodzi mi nic z załącznikami a z sieci nie otwiera się :( A skrzynka nie jest przeładowana :( Zelijko, kobieto dobra i drobna, dzięki za starania, ale nic z tego. Będę się po prostu starała robić zdjęcia "nie-do-przekręcania-głowy". Wielki Ci dzięki więc jeszcze raz za szczere chęci pomocy, no i czas, który poświęciłaś, na poprawianie moich zdjęć. Najwyraźniej tak musi już zostać, przynajmniej narazie.

Tomku, ano rośnie to dziecię. :D A co do mebli, kuchni itp. to podchodzimy do tego ze stoickim spokojem :D

Rrmi, serdecznie Ci dziękuję. :D

Kroyena, już nie Studentenverein, ale i tak brzmi dumnie. :wink: 8) :D

Prawa autorskie mówisz Aga, hm... poczkach chwilkę... Parapety, (mru-mru w pamięci), ocieplenie garażu (mru-mru).. kasa dla KB, kasa dla geodety, kasa na odbiór elektryczny (mru-mru x 3)..taa.. bedzie tego z 8 tys :D Może być? 8) No za taki cud-miód to i tak smieszna cena 8)

Umieszczę te zdjęcia na moim Photosite, potem wkleję je tutaj, a potem Ty ich sobie zapisz na swoim komputerze i mnie powiadom o tym (tutaj). A jak już będziesz miała je na swoim komputerze, to ja usunę je z mojego Photosite... OK.?