Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Inżynierze drogi, ciśnienie na piecu spada od ok tygodnia zdecydowanie wolniej. Podejrzewam jednak, że to z powodu bardzo sporadycznie włączającego się ogrzewania - 1. było dość ciepło, po 2. od przepalenia rur dgp, a więc od soboty, praktycznie cały czas chodzi kominek. Czekam aż na weekend przyjedzie Radek i zacznie zabawę w zakręcanie zaworów i sprawdzanie każdego grzejnika, żeby wykryć ev, przeciek.

Iska, jutro mam kontrolę z glizdunią. Ciekawa jestem co powie lekarka. A z rozstaniem z Balusiem już jakoś się pogodziliśmy..

Boże jak mnie wkurzają muchy :evil: Mamy ich z 5 sztuk jeszcze chyba, jakby się naćpały latają:evil: Przed chwilą jedna wleciała mi za okulary :o Idę zabijać bestie! :evil: KRWIII :evil:

Agnes. Ja tu oficjalnie z ofertą , znakiem co posiąść do akwarium.

A BOŁA może se zainstalujcie ?? 8)

mało źre ( raz na 3-6 miesięcy wrzucisz kawał padliny w formie jakiejkolwiek ) , nie sika, nie szarpie kapci , nie kopie dołów , nie trzeba odpchliwać i taskać worków z karmą ani ze żwirkiem .. uwielbia kompiołki wannowe i straszliwie kocha domowników. No i nie kudli dywanów i nie alregizuje.

Może robić za securitate..

bądź ludzka, kup źwierzątko Natalce.. :wink:

ps. muchy ślij mnie, Serviskiem i słoikiem ( oddam, oddam :D ) teraz przednówek na muchy 8) 8)

Jezusie, wasza ziabistości/wersalkowości - już w połowie pierwszego zdania miałam gąsiora.. Brrrrrrrr. Nie mam w sobie tyle miłości do zwierzaków co Ty :oops: Ani węża, ani pająków (już nie wspomnę o tym czarnym kosmatym co po Twoim domu lata - i nie pana męża mam tu na myśli :oops: ) - nieeee nigdy, brrr.

Cholerka...co tu wymyśleć.. Rany, przeca ja mam coś dmuchanego w szafie!!! he he - żółwik :D :wink:

Oj straszy, straszy :cry: Jakoś nie mogłam blisko do Rudej podejść :oops: (cosik się jej bałam :oops: ) chociaż ona cały czas w swojej chałupce była i raczej nie mogła się z niej wydostać. Ale bardzo mi się podobało jak Ziabiątka z taką czułością o niej opowiadali: co lubi jeść, jak się zachowuje, jaka z niej ślicznotka :D

Aga, bardzo mi przykro, że tak się skończyła sprawa z Balusiem :( Z tego co wiem, to są rasy, które nie uczulają. Może się mylę, ale z tego co pamiętam, to np. Yorki nie mają sierści tylko włosy i alergicy nie mają z nimi problemów. Są też chyba jeszcze jakieś inne rasy, ale nie pamiętam jakie.

Co z tym przeciekiem? Bardzo to mnie zaniepokoiło. Mam nadzieję, że wszystko skończy się tylko drobną naprawą.

Jagna, muszę znowu tutaj napisać, bo nie mogę wejśc do własnego dziennika. :-?

Sprawa ma się tak: Natka nie jest jednak uczolona na sierść!! :D Ale ma bardzo silne uczulenie na rostocza (3 gat.) (narazie jest do końca listopada na wziewnych, potem znowu wizyta u lekarza) no a psiurek jest fantastycznym legowiskiem dla roztoczy (co nam do głowy nie przyszło :( ). Gdy skończy 6 lat będzie można ją odczulić na roztocza :D Trwa owo odczulanie od kwietnia do września/października. Mamy więc szansę na pieska gdzieś za 2 lata :D :D

Agnes, Andrzejka ma rację. Uważajcie.

A na maturze i przez całe LO miałem z polskiego 3 z litości. Raz miałem nawet poprawkę. Zdałem. Zdolny to ja jestem, tylko chlernie leniwy.

• 1 month później...
Pare dni temu wpadlem na twoj dziennik , i od razu cie lubie pisz dalej jest swietny ,

W paru miejscach pomoglas mi podjac decyzje , lub zweryfikowac cene. Ja jestem na etapie wstawionych okien i 0 srodka ale jakos to moze pojdzie dalej

pozdrawiam darek