i_ska 17.10.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witaj AgnesK Oj jaka szkoda, że musieliście oddać psiaka sama mam dwa i wiem jak można się do takich mordek przyzwyczaić Mam nadzieję, że więcej nie będziesz miała takich rewelacji jak opisujesz?!?! W każdym bądź razie trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Inżynierze drogi, ciśnienie na piecu spada od ok tygodnia zdecydowanie wolniej. Podejrzewam jednak, że to z powodu bardzo sporadycznie włączającego się ogrzewania - 1. było dość ciepło, po 2. od przepalenia rur dgp, a więc od soboty, praktycznie cały czas chodzi kominek. Czekam aż na weekend przyjedzie Radek i zacznie zabawę w zakręcanie zaworów i sprawdzanie każdego grzejnika, żeby wykryć ev, przeciek. Iska, jutro mam kontrolę z glizdunią. Ciekawa jestem co powie lekarka. A z rozstaniem z Balusiem już jakoś się pogodziliśmy.. Boże jak mnie wkurzają muchy Mamy ich z 5 sztuk jeszcze chyba, jakby się naćpały latają Przed chwilą jedna wleciała mi za okulary Idę zabijać bestie! KRWIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.10.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Agnes. Ja tu oficjalnie z ofertą , znakiem co posiąść do akwarium. A BOŁA może se zainstalujcie ?? mało źre ( raz na 3-6 miesięcy wrzucisz kawał padliny w formie jakiejkolwiek ) , nie sika, nie szarpie kapci , nie kopie dołów , nie trzeba odpchliwać i taskać worków z karmą ani ze żwirkiem .. uwielbia kompiołki wannowe i straszliwie kocha domowników. No i nie kudli dywanów i nie alregizuje. Może robić za securitate.. bądź ludzka, kup źwierzątko Natalce.. ps. muchy ślij mnie, Serviskiem i słoikiem ( oddam, oddam ) teraz przednówek na muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Jezusie, wasza ziabistości/wersalkowości - już w połowie pierwszego zdania miałam gąsiora.. Brrrrrrrr. Nie mam w sobie tyle miłości do zwierzaków co Ty Ani węża, ani pająków (już nie wspomnę o tym czarnym kosmatym co po Twoim domu lata - i nie pana męża mam tu na myśli ) - nieeee nigdy, brrr. Cholerka...co tu wymyśleć.. Rany, przeca ja mam coś dmuchanego w szafie!!! he he - żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Ciekawe co to jest to czarne kosmate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A ja wiem Tylko wg mnie toto kosmate to czarno z rudawym odcieniem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Czarne to znakiem Ruda Brahypelma Albopilosa. Skutecznie straszy Maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.10.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oj straszy, straszy Jakoś nie mogłam blisko do Rudej podejść (cosik się jej bałam ) chociaż ona cały czas w swojej chałupce była i raczej nie mogła się z niej wydostać. Ale bardzo mi się podobało jak Ziabiątka z taką czułością o niej opowiadali: co lubi jeść, jak się zachowuje, jaka z niej ślicznotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Aga, bardzo mi przykro, że tak się skończyła sprawa z Balusiem Z tego co wiem, to są rasy, które nie uczulają. Może się mylę, ale z tego co pamiętam, to np. Yorki nie mają sierści tylko włosy i alergicy nie mają z nimi problemów. Są też chyba jeszcze jakieś inne rasy, ale nie pamiętam jakie. Co z tym przeciekiem? Bardzo to mnie zaniepokoiło. Mam nadzieję, że wszystko skończy się tylko drobną naprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Jagna, muszę znowu tutaj napisać, bo nie mogę wejśc do własnego dziennika. Sprawa ma się tak: Natka nie jest jednak uczolona na sierść!! Ale ma bardzo silne uczulenie na rostocza (3 gat.) (narazie jest do końca listopada na wziewnych, potem znowu wizyta u lekarza) no a psiurek jest fantastycznym legowiskiem dla roztoczy (co nam do głowy nie przyszło ). Gdy skończy 6 lat będzie można ją odczulić na roztocza Trwa owo odczulanie od kwietnia do września/października. Mamy więc szansę na pieska gdzieś za 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Agnes najważniejsze jest zdrówko Natki a piesek no cóż kiedyś przyjdzie i na niego czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Święte słowa. Postaram się w najbliższych dniach zrzucić zdjęcia na płytkę i kilka z nich wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.10.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Agnes, Andrzejka ma rację. Uważajcie. A na maturze i przez całe LO miałem z polskiego 3 z litości. Raz miałem nawet poprawkę. Zdałem. Zdolny to ja jestem, tylko chlernie leniwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Pare dni temu wpadlem na twoj dziennik , i od razu cie lubie pisz dalej jest swietny , W paru miejscach pomoglas mi podjac decyzje , lub zweryfikowac cene. Ja jestem na etapie wstawionych okien i 0 srodka ale jakos to moze pojdzie dalej pozdrawiam darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/mychyikot_w_saniach_b.jpg wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 23.12.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Z okazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia zycze Tobie Agnes i calej Twojej rodzince duzo szczescia, radosci i spelnienia marzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts