inż. Mamoń 23.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych i zdrowych Świąt, pomyślnego i bogatego Nowego Roku !!!http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/w015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Kochani, witajcie po baaaardzo długiej przerwie. Przyznam, że gdy dzisiaj przeczytałam Wasze życzenia swiąteczne strasznie się wzruszyłam, że o nas pamiętaliście. Ja/my życzyliśmy Wam także spokojnych, rodzinnym świąt, ino w myślach. Za to jutro będę mogła już w dzienniku wpisać wszystkim życzenia noworoczne. Czas reanimować troszkę nasz dziennik, choć przyznam się, że zastanawiałam się nad zamknieciem go. Z różnych powodów. Ostateczenie jednak podjęłam decyzję o jeno małym przymknięciu. Jeśli wszystko będzie gut (i jeśli uda mi się odnaleźć w przepastnych czeluściach tegoż forum mój dziennik ), to będę dalej opisywała nasze mozolne zmagania z materią budowlaną. A narazie do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Do SIEGO ROKU !!!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Agnes, czekam. Chyba nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.01.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 łączę się z tomkiem w oczekiwaniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Agnes - ja też czekam i życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.01.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Dziękuję Wam wszystkim za życzenia. Powoli, powoli staram się coś pisać. Narazie tak w zarysach, z czasem będę pewnie uzupełniała. Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.01.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ale się swojsko zrobiło... nic tylko zasiąść przy tym stole i opowiadać, opowidać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Aga, wiesz jak to jest. Pamiętam jak sama niedawno cieszyłam się z Twojego stołu i myślałam, że i my niedługo zasiądziemy do własnego. To niesamowite, ale jak się siedzi przy takim stole (no takim, czyli jakim? No normalnym - po latach jedzenia w bloku przy ławie ) no więc jak się już zasiądzie do takiego stołu, to włączenie choćby telewizora jest grzechem. To niesamowite. Ale odkąd pojawił się w naszym domu stół telewizor gra o połowę krócej. Chcemy na to pudło kupić taką zamykaną szafkę - wypatrzyliśmy już sobie ją w Ikei, wtedy już będzie w ogóle zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.01.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Aga - ja mam kawałek kominka z piaskowca - części najbliżej paleniska są jednak z innego materiału - z trawertynu - z tego właśnie powodu żeby piaskowiec się za szybko nie pobrudził. Obudowę mamy od maja 2005 - na razie nie widzę żadnych zmian w piaskowcu....ale to dopiero parę miesięcy ...zdjęcie powinno być u mnie w dzienniku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Agnes ulicznica to miotła wygrałam zgadywankę? A tak wogóle to fajnie cię znów wiedzieć super stół, mogę się tylko domyślać jaka to radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Brawo Monka Oto Twoja nagroda, tadam: http://images.google.pl/url?q=http://www.lodziarnia.pl/images/deser23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.01.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Kurcze, jeśli ten nie chce, to jeszcze lepszy w nagrodę. http://www.kulinaria.pl/foto/98-s1-25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.01.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Agnes dzięki w sam raz na poprawę humoru w szarobury poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Ja z kominkiem też zaryzykowałam i obłożyłam go "barankiem" choć ponoć też się brudzi niemiłosiernie bo jest hropaty, ale od czego jest szczoteczka od odkurzacza...zobaczymy z czasem póki co mi się podoba... A z piaskowca mam kolumienki przy belce, i łuczki... po 3 miesiacach ciągłego palenia zmian nie zauważono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Dzięki Aga Mi piaskowiec strasznie sie podoba, zobaczę jeszcze co to COŚ kaukaskiego jest. Monka, u nas poranek biały. Ale jak na mój gust aż za biały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.01.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zima jest fajna. Razem z moja ulicznicą robimy sobie małę spacerki przed dom. Żona nic na to nie mówi bo to w końcu ja dbam o temperaturę. Utrzymuję między 20-22 stopnie a i tak niekiedy słyszę, że jest jej zimno. Ale my z ulicznicą nie marudzimy, nawet w najzimniejsze dni wracaliśmy do domu zgrzani. Nie ma co - dobraliśmy się idealnie. Pozdrawiam i życzę śnieżnej zimy ale poza podjazdem, drogami dojazdowymi i chodnikami przed domem (o ile to możliwe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.01.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Rafałku drogi - to rozumiem. Ty z ulicznicą (postępowa jestem, a co ), ale ja?? Ja z ulicznicą?? Piknie, męża nie ma, ino ulicznica mi się ostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Rafałku drogi - to rozumiem. Ty z ulicznicą (postępowa jestem, a co ), ale ja?? Ja z ulicznicą?? Piknie, męża nie ma, ino ulicznica mi się ostała. Nie ważna płeć - ważne jest uczucie - tylko uważajcie by nie dosięgnął was jakiś moherowy beret np. taki jak tu: http://www.moheroweberety.net/go/pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts