Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Szambo to dość duży wydatek. Przelicz, może taniej wyjdzie dzierżawiona sławojka. :wink:

Wiem, że Wam nie do śmiechu i płakać się chce, że szambo na rok. Trzymajcie się.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sądzę, że to słuszna decyzja. Niestety dodatkowe koszty.

Aga gratulki szczególnie tego basenu :) :wink: jak willa to musi być basen, a jesli chodzi o balkon to zapraszamy widoki jak na tą betonową dżunglę nawet mogą być :wink: :)

Mam jeszcze pytanie co do szamba widziałam że robiłaś rozeznanie z czego macie zamiar robić to szambo?

Pozdrawiam Aga.

Aga, to była baaardzo wstępne rozeznanie. W proj. mamy szambo dwukomorowe i dowiadywaliśmy się u gościa, który robił nam wodę (a propos baardzo sumienna firma). Jak się okazało jednak podaliśmy mu w czasie rozmowy o 2 kręgi za dużo i to on powiedział nam właśnie, że jest to koszt rzędu 3 tys. Dokładniej będziemy rozmawiać gdzieś w styczniu myślę.

Pozdrowienia

A

U nas w najbliższym czasie nie zapowiada się kanalizacja więc nie mamy wyjścia szambo musi być. W Jeżowie dopiero są plany kanalizacji i to nie wiadmo kiedy i z tego co się orientuje to i tak najpierw pójdzie do kanalizacja stara część wsi.

Pozdrawiam Aga.

• 3 weeks później...

AgnesK nic się nie martw, wszystko będzie OK.

U mnie jak się budowa zmaterializowała ze stanu "wirtualno-paierkowego" na stan "robotnicy na działce" to miałem dwa tygodnie nieprzespane. A jak spałem to ze 100 tonowym kamieniem na pierwsiach.

Potem okazało się, że to wszystko można opanować i na bierząco pilnować.

Więc niech Ci się mury pną do góry a Ty kontroluj i jeszcze raz kontroluj.

Sprawdzaj, mierz i śmigaj z poziomicą.

Mi dzisiaj np. z rozpędu otworu na drzwi nie zostawili, ale za 10 min. już był :o :D :wink:

Pozdrawiam