tomek1950 19.06.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Szambo to dość duży wydatek. Przelicz, może taniej wyjdzie dzierżawiona sławojka. Wiem, że Wam nie do śmiechu i płakać się chce, że szambo na rok. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Nie Tomku, będziemy robić szambo. Koszt ok 3 tys, już się dowiadywaliśmy. Wiesz jak to jest w naszym pięknym kraju - dziś mówią, że za 2-3 lata a może być za 4. Jest to konsekwencja naszej decyzji o przyspieszeniu budowy o rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.06.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Sądzę, że to słuszna decyzja. Niestety dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 AgnesK czemu miałam takie wrażenie,ze ty sie niedługo do domku wprowadzisz??? 3mam łapki za budowe...oby jak najszybciej i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Bo to już niedługo Tesko będzie!!! Przecież my 2 lata temu nawet o własnym domu nie śmieliśmy marzyć a teraz - jak wszystko pójdzie dobrze, to za rok o tej porze....ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Aga gratulki szczególnie tego basenu jak willa to musi być basen, a jesli chodzi o balkon to zapraszamy widoki jak na tą betonową dżunglę nawet mogą być Mam jeszcze pytanie co do szamba widziałam że robiłaś rozeznanie z czego macie zamiar robić to szambo? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Aga za rok o tej porze będziemy przychodzić z prezentami na parapetówkę i oby się tak stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Aga, to była baaardzo wstępne rozeznanie. W proj. mamy szambo dwukomorowe i dowiadywaliśmy się u gościa, który robił nam wodę (a propos baardzo sumienna firma). Jak się okazało jednak podaliśmy mu w czasie rozmowy o 2 kręgi za dużo i to on powiedział nam właśnie, że jest to koszt rzędu 3 tys. Dokładniej będziemy rozmawiać gdzieś w styczniu myślę.PozdrowieniaA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Aga dzięki rozumiem że szambo będziesz robiła później nie teraz jak sie zacznie budowa?Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Tak Aga, szambo dopiero w przyszłym roku. Narazie to by było niepotrzebne wydanie kasy.PozdrowieniaA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ja bym chciała zrobić to odrazu żeby potem już nie kopać na działce i tak je muszę mieć i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 A my zobaczymy jak to u nas w przyszłym roku z kanalizą będzie. Jakie plany. Mam nadzieję , że za rok będzie coś więcej wiadomo. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 U nas w najbliższym czasie nie zapowiada się kanalizacja więc nie mamy wyjścia szambo musi być. W Jeżowie dopiero są plany kanalizacji i to nie wiadmo kiedy i z tego co się orientuje to i tak najpierw pójdzie do kanalizacja stara część wsi.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Aga czekam z niemniejszą niecierpliwością jak Ty na dalszy rozwój sytuacji. Trzymam kciuki i mam nadzieje że ta spółka wyjdzei Wam na dobre Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.06.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Aga, wierna kibicko (no teraz to chyba tak sie modnie mówi... cheerliderko... te takie do machania masz? ) Aga, dzięki wielkie za pamięć, wierzę, że niedługo ja będę szukała tych-tam do machania, co by Tobie pokibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Aga znaja się znajdą I dzięki za wsoarcie ja też mam taką nadzieję że za rok u mnie już mury będą w górze. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 28.06.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Taa....Z szambem bez pospiechu.żwłaszcza jak ma być kanaliza -ja zrobiłem i tez sie okazuje że zaczną robić kanalizacje w tym roku-podobno. No a tak wracajac do tematu to widze ze z tym zapałem to mnie wnet dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.07.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 AgnesK nic się nie martw, wszystko będzie OK. U mnie jak się budowa zmaterializowała ze stanu "wirtualno-paierkowego" na stan "robotnicy na działce" to miałem dwa tygodnie nieprzespane. A jak spałem to ze 100 tonowym kamieniem na pierwsiach. Potem okazało się, że to wszystko można opanować i na bierząco pilnować. Więc niech Ci się mury pną do góry a Ty kontroluj i jeszcze raz kontroluj. Sprawdzaj, mierz i śmigaj z poziomicą. Mi dzisiaj np. z rozpędu otworu na drzwi nie zostawili, ale za 10 min. już był Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Aga życzę samych miłych wrażeń żeby wszystko szło zgodniez palnem i bez niespodzianek. Jutro wracając z pracy zajadę zobaczyć postępy na budowie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.07.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 http://www.vidadebarman.blogger.com.br/bebida.gif Agniesiu............mało słów a dużo treści.... Oby Wam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts