Maluszek 27.01.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Czy jeszcze możliwe są wpisy do klubu? U mnie popękane wszystkie płyty g-k na sufitach - można sprawdzić z jakich kawałków panowie je układali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 U mnie jeszcze nic nie peka no chyba że liczą się drobne peknięcia po wykuciu dziur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Czyli możemy założyć dwa kluby jeden ''Dziewczyny z chaosu'' albo w chaosie a drugi może ... nie przychodzi mi nic do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Magi bardzo dobry pomysł Ja się zapisuje do klubu dziewczyn w chaosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.01.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Aga uprzejmie donoszę, że jesteś przyjęta i zostałaś członkiem nr 1 Może jakieś legitymacje wydrukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Magi legitymacje mogą być, byle składek nie było bo ja biedna buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.01.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Zgłaszam akces do przystąpienia do klubu. Czy będę członkiem nr 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.01.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Maluszku zostajesz członkiem nr 2 Ja zostanę Prezesem klubu :lol: Aga na razie nie przewiduję żadnych składek a powód jest prosy - nie ma Skarbnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 To ja pisze petycje do Prezesa o to żeby nie było Skarbnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.01.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 magi - czuję się zaszczycona Gratuluje tak odpowiedzialnej funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.01.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ze wzgledu na moje zamarzające rury...czy ja też mogę do klubu? jako członek(-kini) nr 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.01.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 To lubię wybrałam się sama Prezesem i nikt nie zgłasza sprzeciwu Agacka właśnie o to chodzi, że możesz zostać tylko członkiem /bo to jest niezwykły klub / Jeśli nie zgłosisz protestu /w ciągu 7 postów/ zostajesz przyjęta do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 06.02.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aga, wiem że narzekałaś na firmę U za obsuwy terminowe, ale drzwi są piękne, czy możesz mi powiedzieć jaki jest ich symbol, bo nie mogę znaleźć takiego wzoru jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 To lubię wybrałam się sama Prezesem i nikt nie zgłasza sprzeciwu Agacka właśnie o to chodzi, że możesz zostać tylko członkiem /bo to jest niezwykły klub / Jeśli nie zgłosisz protestu /w ciągu 7 postów/ zostajesz przyjęta do klubu nie zgłaszam...tym bardziej będzie zabawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A czy ja mogę do klubu? Lubię jak jest dużo pięknych kobiet, jestem chaotyczny. Czy to wystarczy? A kim ewentualnie będę w klubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Halllo ziemia, wynurzam się z chaosu i dwutygodniowego (bodaj) niebytu:D Chciałam zameldować, że też do klubu bym chciała, ino ja nie chcę być członkiem... Nie wiem co zrobić, żeby członkinią zostać Kolia, symbolu nie pamiętam, ale wejdź na stronę firmy U, potem w drzwi zewnętrzne, potem Future, ooo mam DZ 419, tu masz linkę: http://www.urzedowski.pl/drzwi_wew.php?id=169&nazwa_kategorii=Future&uklad=3&kat_id=143 A ja teraz dematerializuję się stąd i gnam popisać troszkę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.02.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ale fajna ta szafka a jak jeszcze pokazesz jej zdjęcie w domku waszym to już całkowicie pewnie jest superancka Na fotki czekam z utęsknieniem Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Aga widzę że trzeba opić co nie co żeby się nie rozeschło Kiedy ta kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam i też pozdrawiam szanowną Koleżankę tudzież inne członkostwo! Widzę, że łowy meblowe okazały się owocne - szafka bardzo ładna. Kojarzy mi się trochę ze 'Shrekiem" , pamiętacie - jak Shrek z Osłem przybyli do siedziby lorda Farquada. To ciekawy pomysł, żeby schować TV do szafki - przynajmniej nie będzie dominował w salonie. Fajnie masz, coraz bardziej po domowemu. Ech, zazdraszczam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Koleżanko droga, mam nadzieję, że ja to nie Shrek.. no może Fionka A pomysł ze schowaniem telewizora naprawdę super. Polecam Ps. Muszę obejrzeć tę scenę ze "Shreka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts