magi 08.02.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A czy ja mogę do klubu? Lubię jak jest dużo pięknych kobiet, jestem chaotyczny. Czy to wystarczy? A kim ewentualnie będę w klubie? Jak to kim członkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Chciałam zameldować, że też do klubu bym chciała, ino ja nie chcę być członkiem... Nie wiem co zrobić, żeby członkinią zostać musimy to przegłosować na zgromadzeniu członków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.02.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 dobrze, że jest ta Ikeai jej rustylakne perełki...no to LUUUUUUU żeby się nie rozeschła..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.02.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No no, całkiem ładne fotki tylko faktycznie ździebko maławe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Agnes - super szafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.02.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No no, całkiem ładne fotki tylko faktycznie ździebko maławe. trzeba Ci lupeczki? http://www.silocal.org/img/lupa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 no i jak pisze się tez do klubu pękają nam tynki - pierwsze były latem - pojawiła się pozioma krecha w pokoju sąsiadującym z łazienką - i w łazience również - na szczęście dokładnie w miejscu fugi - zostało po jakimś czasie zatarte, pomalowane i jest OK. Drugie pękniecie jest w kotłowni - i na razie niech sobie będzie gorzej się ma jedno miejsce na podłodze niedawno zauważyłam pęknietą 1 płytkę przy rogu ścian...a ostatnio powiększyło się to o następne 2 płytki ...i to nie wygląda już pięknie, gdyż jest w miejscu przejścia z przedpokoju do pokoju na pewno w posadzce była w tym miejscu szczelina dylatacyjna - pamiętam bo akurat jak u mnie wylewali to ktoś miał na forum z tym kłopot i sprawdzałam wszystkie szczeliny u mnie....ale potem poożylośmy płytki na zwykłą fugę....a powinna chyba być jakaś elastyczna ...albo co to co...przyjmujecie mnie do klubu?? czy moje pęknięcia są wystaczające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Nie pękaj Ivo, przyjmujemy Ivo, my nam panowie zrobili pokrojone płytki w miejscach szczelin dylatacyjnych - żeby nie pękało. Serce me kraje się na widok tych krajań, bo mam przed oczętami tw nienaruszone płytki Ale jak czytam naruszone zostały U nas jest silikon w miejscu dylatacji. Najbardziej mnie to rozcięcie razi właśnie na styku wiatrołam/komunikacja - bajbardziej rzuca się w oczy. Spróbuję w najbliższym czasie wstawić zdjęcie owych pociętych brutalnie płytek. Ale zrobię sobie kolejny album na onecie (już nawet nie wiem ile ich mam - i co najgorsze do żadnego nie pamiętam adresu ). Agacka, pierwotnie stół miał być tez z Ikei, taki jak u Ciebie. No ale stało się inaczej. Też jest gut Rafałku, może uda mi się umieścić choć z 1 zdjęcie na onecie, z tych już zamieszczonych, wtedy będą wymiary większe Magi, chyba czas na pierwsze walne zgromadzenie członków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Magi, chyba czas na pierwsze walne zgromadzenie członków... chiba wirtualne zgromadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Wirtualne też może być ekscytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Wirtualne też może być ekscytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Wirtualne też może być ekscytujące Eeeeeeee, wirtualnie to znałem AgnesK z forum i przyjemnie sobie rozmawialiśmy na czacie, ale spotkanie AgnesK i Radka w realu - to było przeżycie. Szkoda tylko, że Glizdeczka spała, a rano sie trochę wstydziła. Na pożegnanie zrobiła mi jednak pa pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Aga- z tymi adresami w onecie mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To kiedy się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a jedziecie do Warszawy?? ja się zastanawiałam, i zastanawiałam i ..... nie wypisałam formularza...a teraz to pozamykane wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.02.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Agacka, pierwotnie stół miał być tez z Ikei, taki jak u Ciebie. No ale stało się inaczej. Też jest gut Nie jest z ikei? przecież ten link co wkleiłaś jest ikei-owski? A to niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.02.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a jedziecie do Warszawy?? ja się zastanawiałam, i zastanawiałam i ..... nie wypisałam formularza...a teraz to pozamykane wszystko No Iva nie zrobisz tego...! Jak to się zastanawiasz...to ja dojadę z tak daleka...a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a jedziecie do Warszawy?? ja się zastanawiałam, i zastanawiałam i ..... nie wypisałam formularza...a teraz to pozamykane wszystko No Iva nie zrobisz tego...! Jak to się zastanawiasz...to ja dojadę z tak daleka...a Ty? Ivo - co Ty gadasz Byłam na 100% pewna, że będziesz i co teraz ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.02.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 dobra dziewczyny - pędzę wpisac się na listę rezerwową .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ivo - a może Cię jakoś przemycimy, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts