Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no i jak pisze się tez do klubu :wink:

pękają nam tynki - pierwsze były latem - pojawiła się pozioma krecha w pokoju sąsiadującym z łazienką - i w łazience również - na szczęście dokładnie w miejscu fugi - zostało po jakimś czasie zatarte, pomalowane i jest OK. Drugie pękniecie jest w kotłowni - i na razie niech sobie będzie 8)

gorzej się ma jedno miejsce na podłodze :-? niedawno zauważyłam pęknietą 1 płytkę przy rogu ścian...a ostatnio powiększyło się to o następne 2 płytki :o ...i to nie wygląda już pięknie, gdyż jest w miejscu przejścia z przedpokoju do pokoju :-? na pewno w posadzce była w tym miejscu szczelina dylatacyjna - pamiętam bo akurat jak u mnie wylewali to ktoś miał na forum z tym kłopot i sprawdzałam wszystkie szczeliny u mnie....ale potem poożylośmy płytki na zwykłą fugę....a powinna chyba być jakaś elastyczna ...albo co :roll:

to co...przyjmujecie mnie do klubu?? czy moje pęknięcia są wystaczające? :lol:

Nie pękaj Ivo, przyjmujemy :D

Ivo, my nam panowie zrobili pokrojone płytki w miejscach szczelin dylatacyjnych - żeby nie pękało. Serce me kraje się na widok tych krajań, bo mam przed oczętami tw nienaruszone płytki :-? Ale jak czytam naruszone zostały :-? U nas jest silikon w miejscu dylatacji. Najbardziej mnie to rozcięcie razi właśnie na styku wiatrołam/komunikacja - bajbardziej rzuca się w oczy. Spróbuję w najbliższym czasie wstawić zdjęcie owych pociętych brutalnie płytek. Ale zrobię sobie kolejny album na onecie (już nawet nie wiem ile ich mam - i co najgorsze do żadnego nie pamiętam adresu :-? :oops: :D :D ).

Agacka, pierwotnie stół miał być tez z Ikei, taki jak u Ciebie. No ale stało się inaczej. Też jest gut :D

Rafałku, może uda mi się umieścić choć z 1 zdjęcie na onecie, z tych już zamieszczonych, wtedy będą wymiary większe :D

Magi, chyba czas na pierwsze walne zgromadzenie członków... :wink: :oops: :D 8)

Wirtualne też może być ekscytujące :oops: :wink: :D

:roll: :roll: :roll:

:oops: :oops: :oops:

:wink: :lol: :lol: :lol:

Eeeeeeee, wirtualnie to znałem AgnesK z forum i przyjemnie sobie rozmawialiśmy na czacie, ale spotkanie AgnesK i Radka w realu - to było przeżycie. Szkoda tylko, że Glizdeczka spała, a rano sie trochę wstydziła. Na pożegnanie zrobiła mi jednak pa pa. :D

a jedziecie do Warszawy?? ja się zastanawiałam, i zastanawiałam i ..... nie wypisałam formularza...a teraz to pozamykane wszystko :(

No Iva nie zrobisz tego...! Jak to się zastanawiasz...to ja dojadę z tak daleka...a Ty? :o :evil: :lol:

Ivo - co Ty gadasz :o Byłam na 100% pewna, że będziesz i co teraz ?????????