Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

A ze zdrówkiem lepiej

To sie cieszę :p :p :p

Acha - jeszcze jedno - rozumiem, że ogromny takt i wyczucie chwili nie pozwoliły Wam na skomentowanie naszego "ogródka"..

:lol: :lol: :lol:

Ogródek jest całkiem fajny i na pewno jesteście z niego dumne 8)

To ta lampa tak namieszała i nie tylko ciebie oczarowała ale i nas, ze ogródek został bez komentarza :-?

Teraz pisze o ogródku raz jeszcze 8)

Jest piękny i na pewno jak roślinki podrosną bedzie jeszcze piekniejszy 8) 8) 8)

Gratulacje ogródka 8)

A Natka brała czynny udział w jego tworzeniu :roll: :roll: :roll:

Jeżlei tak to zuch z niej 8) :wink:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Ivo, sklep czynny całą dobę :D Znajduje się on na ul. PCK a zwie się bodaj "Mały jarmark staroci" czy coś takiego, po prawej stronie, uliczka króciutka, spokojna, więc znajdziesz na pewno :D

Andrzejko, sąsiadów mamy naprawdę cudnych. Glizduni zastępują trochę dziadków (mam wrażenie). Dziś np sąsiad oglądał z małą przez lornetkę ptaki, aż mi się tak ckliwo zrobiło.

Dziewczyny zdjęcia będą. Mam nadzieję, że przed wyjazdem uda mi się coś wkleić. Zielenina rośnie :D :D Rany jak to cieszy :D :D

Pozdrawiam WAs prze-ser-decz-nie :D :D

Agnes nie wiem ile to było m 2 pamiętam jedynie, że za m2 dawałam 48 zł, obliczyli mi 4000 zł ale nie brałam faktury więc jakoś to wyszło niby taniej chyba 45 zł, jeżeli chodzi o gwoździe i farbę to kpowałam sama i to wynisło mnie 500 zł. Ale bejcowanie było w cenie robocizny.

Adaman, jasne że uchylę - żadna tajemnieca, tym bardziej że w porównaniu do cen sklepowych takich prawdziwych lamp (ok 700-900) to one są "tanie", bo kosztują 320 zł. Każda z nich tyle kosztowała (chyba to standardowa cena lamp w tym sklepie).

Ivo, sklep całodobowy, bo to firma rodzinna w domu właścicieli. Dzwoni się po prostu a miła pani zaprasza Cię do środka. Kiedyś w zimie zostałyśmy z glizdeczką uraczone pyyyszną gorącą herbatką z miodem i cytryną :D

A jeśli chodz o Kowary, to idąc już za przykładem mieszkańców tego małego skrawka ziemi mówimy, że my nie Kowarzanie ino Krzaczynianie, bo w Krzaczynie mieszkamy, która to na siłę została do Kowar wcielona :wink: - ot taki lokalny patriotyzm :D

I_ska, to u nas wychodzi drożej za metr, bo jakieś 70-75 zł. Mam nadzieję, że warto będzie.

Agnes - to ty budujesz w Kowarach? :o :o :o :o :o :o

gdzieś mi to umknęło :oops: :oops: :oops:

toś Ty moja krajanka jesteś całą gębą :lol: :lol: :lol: nawet trochę bardziej niż AgaJG :wink:

dzięki za namiar na sklepik :D ...... całodobowy? nieźle :D

pozdrawiam

:lol: :lol: :lol:

no naprawdę :lol: :lol: :lol: z Karpnik to rzut beretem :wink: :wink:

Wiem wiem w końcu ja jestem tutejsza i wiem gdzie są Karpniki znam nawet bardzo dobrze Sokolik i inne pagórki w okolicy :)