andrzejka 23.04.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 A ze zdrówkiem lepiej To sie cieszę Acha - jeszcze jedno - rozumiem, że ogromny takt i wyczucie chwili nie pozwoliły Wam na skomentowanie naszego "ogródka".. Ogródek jest całkiem fajny i na pewno jesteście z niego dumne To ta lampa tak namieszała i nie tylko ciebie oczarowała ale i nas, ze ogródek został bez komentarza Teraz pisze o ogródku raz jeszcze Jest piękny i na pewno jak roślinki podrosną bedzie jeszcze piekniejszy Gratulacje ogródka A Natka brała czynny udział w jego tworzeniu Jeżlei tak to zuch z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.04.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Tak, Natula dzielnie sadziła roślinki, które wcześniej rosły na parapecie w jej pokoju. Ino bratka zasadzić musiałam sama, bo kupiłyśmy go w drodze od lekarza i Natula nie czuła się najlepiej. A dumne jesteśmy straszelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Aga ja tam zadraszczam ogródka Fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 AgnesKo ja zapłaciłam za podbitkę też z drewna 4000 zł robocizna + 2 000 drewno panowie odwalili kawał dobrej roboty, jest śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.04.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nie będę oryginalna - muszę wyrazić swój zachwyt nad Twoją lampą! Cudna jest niesamowicie! A ogródek najpiękniejszy na swiecie, bo założony własnymi rękami. Niech się Wam pięknie rozrasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 nie jestem w stanie skomentowac nic innego tylko .....CUDOWNA LAMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a skoro ten sklep jest w Cieplicach to poproszę dokładniejszy adres....o ile jest otwarty w soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Agnes dobry sąsiad to wazna rzecz Ciesze się ,zę wam sie tacy trafili A ztransportem to rzeczywiście smiesznie wyszło A jak tam wasze kwiateczki rosną dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ivo, sklep czynny całą dobę Znajduje się on na ul. PCK a zwie się bodaj "Mały jarmark staroci" czy coś takiego, po prawej stronie, uliczka króciutka, spokojna, więc znajdziesz na pewno Andrzejko, sąsiadów mamy naprawdę cudnych. Glizduni zastępują trochę dziadków (mam wrażenie). Dziś np sąsiad oglądał z małą przez lornetkę ptaki, aż mi się tak ckliwo zrobiło. Dziewczyny zdjęcia będą. Mam nadzieję, że przed wyjazdem uda mi się coś wkleić. Zielenina rośnie Rany jak to cieszy Pozdrawiam WAs prze-ser-decz-nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 To niech się zieleni Piękniusio się u Was robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 AgnesKo ja zapłaciłam za podbitkę też z drewna 4000 zł robocizna + 2 000 drewno panowie odwalili kawał dobrej roboty, jest śliczna. Iska, a ile mieliście m2? Czy w cenie była też bejca i gwożdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 11.05.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Przyłąączam się do pienia nad urodą lamp Cudo!!! Agnes, uchyl rąbka tajemnicy, czy dużo pieniążków musiałaś za nie wyłożyć?Jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Agnes nie wiem ile to było m 2 pamiętam jedynie, że za m2 dawałam 48 zł, obliczyli mi 4000 zł ale nie brałam faktury więc jakoś to wyszło niby taniej chyba 45 zł, jeżeli chodzi o gwoździe i farbę to kpowałam sama i to wynisło mnie 500 zł. Ale bejcowanie było w cenie robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.05.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Agnes - to ty budujesz w Kowarach? gdzieś mi to umknęło toś Ty moja krajanka jesteś całą gębą nawet trochę bardziej niż AgaJG dzięki za namiar na sklepik ...... całodobowy? nieźle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Agnes - to ty budujesz w Kowarach? gdzieś mi to umknęło toś Ty moja krajanka jesteś całą gębą nawet trochę bardziej niż AgaJG dzięki za namiar na sklepik ...... całodobowy? nieźle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Adaman, jasne że uchylę - żadna tajemnieca, tym bardziej że w porównaniu do cen sklepowych takich prawdziwych lamp (ok 700-900) to one są "tanie", bo kosztują 320 zł. Każda z nich tyle kosztowała (chyba to standardowa cena lamp w tym sklepie). Ivo, sklep całodobowy, bo to firma rodzinna w domu właścicieli. Dzwoni się po prostu a miła pani zaprasza Cię do środka. Kiedyś w zimie zostałyśmy z glizdeczką uraczone pyyyszną gorącą herbatką z miodem i cytryną A jeśli chodz o Kowary, to idąc już za przykładem mieszkańców tego małego skrawka ziemi mówimy, że my nie Kowarzanie ino Krzaczynianie, bo w Krzaczynie mieszkamy, która to na siłę została do Kowar wcielona - ot taki lokalny patriotyzm I_ska, to u nas wychodzi drożej za metr, bo jakieś 70-75 zł. Mam nadzieję, że warto będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 tez wiem gdzie jest Krzaczyna a w ogóle to moja córka urodziła się w Kowarach i Kowary kojarzą mi się jeszcze z dentystą do którego jeździłam w podstawówce (tam był "nasz" rejon) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Agnes - to ty budujesz w Kowarach? gdzieś mi to umknęło toś Ty moja krajanka jesteś całą gębą nawet trochę bardziej niż AgaJG dzięki za namiar na sklepik ...... całodobowy? nieźle pozdrawiam no naprawdę z Karpnik to rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.05.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 No a ja ciągle nie wiem gdzie są Karpniki... Niby już tutajsza, ale ciągle jeszcze nie do końca.. Obiecuję, że się dowiem w te wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Z tym gigantycznym psem to przesadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Agnes - to ty budujesz w Kowarach? gdzieś mi to umknęło toś Ty moja krajanka jesteś całą gębą nawet trochę bardziej niż AgaJG dzięki za namiar na sklepik ...... całodobowy? nieźle pozdrawiam no naprawdę z Karpnik to rzut beretem Wiem wiem w końcu ja jestem tutejsza i wiem gdzie są Karpniki znam nawet bardzo dobrze Sokolik i inne pagórki w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts