Aga J.G 07.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cyrk może byc jak za duzo wypijemy czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.06.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No i odezwałam się szybciej niż przypuszczałam. A w celach rozrywkowych to mam nadzieję też wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.06.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Żółty a ja myślałam, że skłaniasz się ku zielonemu Może mi się coś ten teges Wiem jak to jest z takimi "glizdeczkami" Czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aga ja też mam nadzieję że kolejny kontakt będzie bardziej towarzyski. dużo zdrówka życzę tym bardziej że właśnie moja mała się rozchorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aga, to zdrówka i dla Twojej glizdeczki. Magi, no miałam taki zamiar swego czasu, ale pozostaliśmy przy pierwotnym zamiarze. Trochę nam sę proporcje pozmieniały w stosunku tych na projekcie (tynku i drewna na elewacji) i zastanawiam się jak to wyjdze. Zobaczymy najdalej pod koniec lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 O rany Przeczytałam dziś cały Wasz dziennik. Teraz wiem, że budowa nie zawsze tak szybko przemija i przechodzi w stan zamieszkania jakby się nam wydawało. Tylko jakoś dziwnie i tak mnie to nie zraża Wiem, że w którymś poście zastanawiałaś się czy zmieścicie się w 200 tys. Napisz jak z tym było, bo chyba raczej nie, prawda? Pozdrawiam i życzę dalszej wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Magi, no miałam taki zamiar swego czasu, ale pozostaliśmy przy pierwotnym zamiarze. Trochę nam sę proporcje pozmieniały w stosunku tych na projekcie (tynku i drewna na elewacji) i zastanawiam się jak to wyjdze. Zobaczymy najdalej pod koniec lipca. No to czekam, z niecierpliwością, na fotosiki Może i mnie jeszcze się odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.06.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Przepraszam dziewczyny, że tak zwlekałam z odpowiedzią, ale nie dostałam powiadomienia, że w komentarzach ktoś się wpisał. No to po kolei. Aga - w kwestii zdrówka glizdeczki - znowu mamy włączony dodatkowy lek. A jak Twoja mała? Iwuś - wiadomośc, że ktoś przeczytał nasz dziennik zawsze wprawia mnie w zakłopotanie Często brak czasu i opisuję wiele rzeczy bardzo powierzchownie, no ale mam nadzieję, ze czegoś-tam się dowiedziałaś. Jeśli chodzi o wykańczanie, to powiem Ci tylko, że na żadne luksusowe mieszkanie nie zamieniłabym tego naszego w połowie wykończonego domu. Jak patrzę na glizdeczkę biegającą po trawie (ręka mi zadrżała, gdy chciałam napisać "po ogrodzie ), Radka- Boba Budowniczego i farmera w jednym, (no i siebie na "tarasie" (narazie ciągle z palet )) to wiem, że warto było. Wierzę, że i Tobie/Wam się uda. Jeśli chodzi o kasę, to planów było kilka. Na rok przed budową koszt zamykał się w ok 180 tys, rok później ok 200, jak był pisany artykuł do "M", to było to już ok 212 tys. Na dziś sparaw ma się następująco: wprowadziliśmy się na etapie 180 tys a do dziś wydaliśmy ok 210 tys. Zwiększanie budżetu wynikło przede wszystkim z wprowadzenia vatu, ciągłych podwyżek no i jak to zawsze bywa: kilku absolutnie nieprzewidywalnych wydatków. Wiem, że możnaby pewnie taniej, gdyby kilka rzeczy zrobić samodzielnie, ale u nas wszystko robił mistrz ze swoją ekipą, bo Radka po prostu nie ma w domu. I tak uważam, że na taki syste, budowania mamy wcale niezły rezultat. To chyba wsio Magi, fotosiki będą Serdecznie Was pozdrawiam i do poczytania wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 No i nie trzeba było czekac na Mikołaja z kosiarka Nie ma to jak samemu sobie zrobić prezent Co do widoków to dla mnie obydwa ładne i biorące za serce tez na góry w oddali i ten na obsiurany- jak ty to powiadasz- dom To teraz co czekamy na fotki drzwi Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.06.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Dzięki Andrzejko A dom już nie łobsiurany ino łobklejony i ... znowu rzuca żabami. Dziś miał być ciąg dalszy epopei elewacyjnej, ale nie bedzie... Jeśli zaś chodzi o zdjęcia, to mam pewien zgryz, bo... wiem, że obiecałam, ale właściwie to nie wiem co fotografować... Dzwi do pom gos takie same jak do WC a kuchnia..hm.. tu naprawdę nie ma co fotografować Zdezelowana kuchenka i zmywarka pod zabudowę plus komplet "rustykalnych szafek" ledwie zipiących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.06.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 wszystko fotografowac !! wszystko bedziemy ogladac !! i drzwi i zdezelowana kuchnie.... ale widokow nam tez nie zaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga ja też czekam na fotki Poczatki elewacji widziałam dzisiaj z okien autobusu Dużo zdróka dla Natalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 wszystko fotografowac !! wszystko bedziemy ogladac !! i drzwi i zdezelowana kuchnie.... ale widokow nam tez nie zaluj Potwierdzam, zeby potem porównać z efektem końcowym efekt przejściowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 wszystko fotografowac !! wszystko bedziemy ogladac !! i drzwi i zdezelowana kuchnie.... ale widokow nam tez nie zaluj Potwierdzam, zeby potem porównać z efektem końcowym efekt przejściowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witajcie Przepraszam za kolejną dłuższą przerwę, ale był to okres duuużych zawirowań, trudno było mi znaleźć czas na spokojną chwilkę na forum. Mohag, Aga, Andrzejka - troszkę nadrobiłam już zaległości w zdjęciach. Aga, publicznie tu jeszcze raz dzięki za Twoje konsultacje w sprawie Natki. Złotaś kobitka. Andrzejko, jeśli chodzi to porównywanie efektów, to nie wiem czy do czasu aż będziemy mogli powiedzieć: "oto efekt końcowy" ktokolwiej jeszcze bbędzie zaglądał do mojego leciwego dziennika Serdeczne pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Agnes ....czy ta piękna panna to Twoja córeczka ???? ale urosła i jaka śliczna zazdroszczę Ci tego płotu superancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ewa, tak, to moja glizdunia kochana (aż puchnę z dumy ) Płot faktycznie super, szkoda tylko że tymczasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Aga nie ma sprawy Zawsze służe radą i pomocą jak tylko mogę to zrobić Fajne fotki i zadraszczam ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Agnes ale Natce pewnie super sie mieszka, kąpiele w basenie, cudny pokól z cunym łózkiem, jak królewna pewnie sie czuje jak zasypia Fajnie u was naprawdę jest A na kiedy planujecie mebelki w kuchni zmienić Czy takie zostawiacie, ze względu na wygodę dla córci I wcale ta kuchnia nie taka strasznie zdezelowana szczególnie jak taka kuchareczka w niej sie krząta Do dzinnika to ja mam zamiar zawsze zaglądać do was Więc będę porównywać na 100 % to co teraz z tym co będzie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts