Iwuś 28.06.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dzięki za zdjęcia Moja córa ma 5 lat i nie mogę się doczekać, aż jej zrobię takie królestwo jak ma Natka. Fajnie, że u Was ciągle do przodu. Zakupy jak najbardziej niezbędne. Zmywareczka - miodzio wynalazek, w bloku jej nie przeforsowałam, bo mój mężuś uznał, że "bez przesady". No, ale przy zmywaniu moge zawsze na niego liczyć, więc się nie upierałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.06.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Andrzejko, dzięki wielkie Jeśli chodzi o kuchnę, to chielibyśmy zrobić choć część jak dostaniemy zwrot kasy z US za Vat (złożyliśmy o 8 tys - z tego chemy obudować kominek i zrobić meble pod oknem), reszta.. zobaczymy.. Natka rośnie, więc kuchnie trzeba będzie zmieniać szybko, tym bardziej że mama wystada po minucie pracy przy tej wysokości. Narazie plan jest taki: elewacja, drzwi wewnętrzne (choć z trzy pary - w sumie potrzebujemy na górze 6 sztuk), wakacje (wreszcie, po 4 latach należy nam się pierwszy tydzień września do Chorwacji ), kuchnia i kominek za Vat a potem zobaczymy. Iwuś, nie wiem czy bym aż tak doceniła zmywarkę gdzyby nie fakt, że ... nie mamy zlewu... Dość mam mycia garów w wannie w pom. gosp. Gdy Radek zjeżdża do domu, to on tym się zajmował, ale w tygodniu było to jednak na mojej głowie a raczej kręgosłupie. No i powiedziałam, kurka dość. W lipcu mamy ostatnią ratę za laptopa w związku z tym na to miejsce wskoczy rata za zmywarkę i kosiarkę - i będzie finansowo tak samo W kwestii zmywarki jeszcze ino: kupiliśmy najprostszy model z 4 programami - w rezultacie korzystamy z 1. NIe ma więc co kupować modeli po min 2 tys z 10 programami i Bóg wie czym jeszcze (no przynajmniej ja mam do tego takie podejście - ma być niedrogo a dobrze ) Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 To może już niedługo mebelki będą nowe w kuchni Ale wam fajnieście będzie w tej Chorwacji Ale należy sie człowiekowi urlop szczególnie po takim ciężkim okresie budowlano przeprowadzkowo wczesnomieszkalnym I pobędziecie razem całą rodzinką w super klimacie, widokach, warunkach Moja córa ma 5 lat i nie mogę się doczekać, aż jej zrobię takie królestwo jak ma Natka. Iwuś dobrze nazwałaś pokój Natki Królewstwo, Agnes tu chyba w 100 % spełniłas marzenia Natki Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.06.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dzięki dziewczyny Wiecie jak to jest z nami, dziećmi chowanymi w latach siedemdziesiątych i osiemdziesiątych - teraz po części tak naprawdę spełniamy i własne marzenia.. Pokoje, zabawki naszych dzieci to po części projekcja naszych własnych marzeń... Pamiętam jak marzyłam o takim pokoju i własnym łóżku (bez siory ciągle rozkopującej się w nocy ) z baldachimem.. no i jeszcze chciałam tak się objeść pomarańczy żeby aż się ... tego... żeby aż zwymiotować No i kiedyś opiłam się tak koncentratu z pomarańczy, że mało się nie zameldowałam u Azorka I byłam wtedy dziwnie szczęśliwa Rany, nie do pomyślania dla mojej glizdeczki kochanej. Chwała Bogu. A zdrugiej strony... ja nie miałam alergii na cytrusy.. A tak na marginesie - łóżko, baldachim wszystko kupowałam na wyprzedaży w Jysku, praktycznie za 65% ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witaj Agnes płot masz superowy ! świetne zdjęcie ! i pokój Natki - coś chyba jest w tym że to po trosze nasze marzenia z dziecinstwa....pamietam że nie miałam żadnego wpływu na wygląd swojego pokoju (też dzieliłam łóżko z siostrą, z tym że się nie kopała ) - bo przecież rodzice kupowali po prostu to co było dlatego teraz pozwalałam córce na własne pomysły - pod moim nadzorem jednak co do zmywarki czy innego AGD, np. pralka, kuchenka, piekarnik - mam takie samo zdanie - nie ma co kupować nie wiadomo jakiego cuda, bo potem i tak używa sie tylko podstawowe programy PS. Na weekend będę w Twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A ja w weekend pracuje Ale może udało by się spotkać w sobotę wieczorkiem ??? Ivo daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A ja w weekend pracuje Ale może udało by się spotkać w sobotę wieczorkiem ??? Ivo daj znać no własnie - choć na godzinkę może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 jak nas zaraz Agnes pogoni umawiamy sie za jej plecami w jej własnym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 jak nas zaraz Agnes pogoni umawiamy sie za jej plecami w jej własnym dzienniku Może nas nie pogoni Ja w sobotę mogę po 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Ja pogonię???? Właśnie też z dziewczynami planujemy imprezę, także w sobotę wieczorem - strrraszne picie, zakończenie sesji:D Boże, naprawdę się skończyła:D Ale umawiajcie się dalej, może jeszcze fantazja ułańska poniesie mnie na spotkanie z Wami? A może u mnie? A może u Agi w szpitalu?? A może.. gdziekolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 U mnie w szpitalu to zły pomysł resztę akceptuje jestem wolna od 19 :30 i czekam na propozycje Aga to teraz wakacje czy jeszcze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.06.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Telefony wymienione więc będziem się zdzwaniac PS. Tez myślę że w szpitalu to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 To dajcie znać i mi kobity. Kto wie co wydarzy się w sobotni wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Zaczynam wątpić czy kiedykolwiek położymy ten tynk... od wczoraj leje to kiedy byś chciała robić ten tynk? daj znać to po znajomości załatwie Ci pogodę, tylko określ sie konkretnie kiedy i jaka ma być :D pozdrawiam m: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 To dajcie znać i mi kobity. Kto wie co wydarzy się w sobotni wieczór? okejos.....zmykam do domku - będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Zaczynam wątpić czy kiedykolwiek położymy ten tynk... od wczoraj leje to kiedy byś chciała robić ten tynk? daj znać to po znajomości załatwie Ci pogodę, tylko określ sie konkretnie kiedy i jaka ma być :D pozdrawiam m: Wielki Szamanie Maksymilianie, zastanówmy się: jutro nie (bo sobota, więc i tak by pewnie nie zaczęli), 10.07 ma wejść (zauważcie, że nie piszę "wchodzi" ) pan od oblicówki, to może tak od poniedziałku? 22 st i bez deszczu i wiatru proszę Ivo, oki, będę czekała na znak. JAk się da to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Mam nadzieję że uda się nam spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Witaj Agnes, widzę, że walczysz z pogodą podobnie jak ja Życzę Ci więc dobrej pogody, byś mogła doczekać się już tynków. Może Maksiu "to" załatwi ? Serdecznie pozdrawiam ! POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.07.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 W MAksiu nadzieja Słyszałam, ze od poniedziałku ma znowy prażyć, ja nie wiem... Maksiu, chyba przeginasz z szamanieniem, przestań! 28 st to max!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts