Ivonesca 04.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Łzy same cisną się do oczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Agnes współczuję Brak słów, łzy same napływają do oczy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 agnes, przykro mi, ze tak sie stalo. Na prawde tragedia...Czytalam tez w dzienniku Agi o tym...Nie znalam czlowieka, ale straszne sa takie wiadomosci...Zawsze przychodzi pytanie dlaczego tak musi byc i zawsze nie ma odpowiedzi... Smutne to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 ależ dzieciaczki miały radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.07.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Agnes widać jaką mistrz miał zgraną ekipę,to dobrze, że doszliście do porozumienia i prace szły dalej "normalnym" tokiem. A zdjęcia glizdeczek na polu bitwy (patrz: sypialnia) to coś cudownego odrazu przypominają mi się moje młode lata . A plac zabaw w ogródku hmmm nic lepszego dziciaki nie mogą sobie wymarzyć. Cudna sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.07.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 My zamknęliśmy pewnie etap naszej budowy. To była dla nas ogroma strata - tu już abstrahując od kwestii czysto budowlanych - bo takich ludzi nie spotyka się codziennie. Ja to na pogrzebie powiedział prowadzący ceremoniał: "Gdy ktokolwiek z nas płakał Szrubkowscy też pałakali, gdy się śmiał oni się śmiali razem z nimi". Zawsze szkoda tak dobrych ludzi. PAni, która przygotowywała nam wieniec powiedziała, że najpierw odchodzą ci najlepsi, żeby Ci od nichgorsi mieli szansę jeszcze się poprawić. Może coś w tym jest? ** Jeśli zaś chodzi o nasz "plac zabaw", to najpierw największą radochę miał tatuś Raduś i wujek Aruś, którzy to półtorej dnia składali owe ustrojstwo do kupy. A teraz dzieciaki się wydurniają. W ten sposób i my spełniliśmy swoje marzenia. Lepiej późno niż wcale (teraz potrzebne ino dobre oblewanie placu zabaw a rodzice nabiorą takiej fantazji, że sami zaczną po nim skakać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.07.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 PAni, która przygotowywała nam wieniec powiedziała, że najpierw odchodzą ci najlepsi, żeby Ci od nichgorsi mieli szansę jeszcze się poprawić. Może coś w tym jest? Pięknie powiedziane zapamiętam to sobie..... Mój mąż też ma plany co do zrobienia placu zabaw dla naszych przyszłych pociech (jak się zdecyduje wreszcie ), fajniy taki widok, aż Wam zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dziękuję serdecznie, ale Ty na widoki też narzekać nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Agnes, trudno pogodzić się z tym co się stało, ale trzeba żyć dalej ... Dobrze, że ekipa została i że razem Panowie pracują u Ciebie. Myślę, że tego mógł chcieć MISTRZ i to ON dodał im wiary i chęci, by mimo wszystko pozostać razem... ******** Wspaniały zrobiliście plac zabaw (nie tylko dla dzieci ). Widoki przepiękne ! Teraz macie raj na ziemi . Fajnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Wspaniałe te zabawy poduszkowe a plac zabaw - superancki Nic dziwnego,że dzieciaki tak szaleją i nawet guzy w zabawie nie przeszkadzaja Fajny kolor elewacji macie, o takim tez myśle, tylko z zółtym to trzeba dobrze celowac by nie był za blady i zbyt jaskrawy A ja to myślę, ze rodzice powinni byli wypróbowac czy wytrzymałe sa te budowle do zabaw dla dzieći Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 12.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Aga a czy wy sami robiliście placyk czy też kupny? Zaczynamy się rozgladać, bo u nas też miejsce na takie cóś czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Placyk superancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.07.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Adrianko, ja też cieszę się, że panowie się nie rozstali - tak się przyzwyczaiłam do naszej ekipy, do faktu że można tak im ufać, że nie wyobrażam sobie pracy z kim innym. Faktycznie wokół domy robi się coraz bardziej cywilizowanie Andrzejko, co do tynku to miałam dokładnie te same obawy. Udało się jednak, bo dokładnie taki kolorek chciałam A co do próbowania placyku, to musze o tym poważnie pomyśleć Ewa, placy jest kupny ino przez tatusiów glizdeczek społem skręcany oraz malowany też przez nas. Był zaimpregnowany preparatem solnym, ale wyglądało to nie tak jak chcieliśmy, padło więc na ulubiony zielony kolor. Aga, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Agnes, ale piekny domek sie zrobil. Bardzo mi sie podoba Wasza elewacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.07.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Cudnie wygląda elewacja Jak dla mnie to elegancko i ze smakiem No i orginalnie z tą oblicówką dom sie prezentuje Bardzo bardzo ładnie Pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.07.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Dzięki dziewczyny za te słowa - to prawdziwy miód na serce me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.07.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Agnes, ja chyba po raz pierwszy wpisuję się do twoich komentarzy, ostatnio czytywałam sobie twój dziennik Z tą oblicówką dom naprawdę "nabrał smaku", ten kolor jest po prostu przepiękny (mój ulubiony)! A plac zabaw - rewelacja! Gdzie taki zdobyliście? I niedyskretne pytanie o cenę: ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.07.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Agnesiu wow jaki śliczny domek masz, bardzo piękny!!!! bardzo mi się podoba a jakie śliczne krzaczki przed wejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A plac zabaw - rewelacja! Gdzie taki zdobyliście? I niedyskretne pytanie o cenę: ile kosztował? Agnes, podziel się proszę wiedzą na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts