Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agnes, fajne macie te drzwi i dobrze, ze sie z elewacja udalo.., czekam na fotki...

Przykro, ze tak tam u Was zalalo po deszczach...Jak mowili o Cieplicach w tv, to wiedzialam, ze to gdzies tam u Ciebie i mailam nadzieje ze wszystko jednak jest ok...Ciesze sie, ze tak jest. :p

Aga, ja teraz ino wychodzę z domu na jakieś "nadliczbowe" zajęcia (ta kasa :-? ) a poza tym siedzę i piszę. Stres ogarnia mnie coraz większy, bo koniec sierpnia zbliża się zastraszająco szybko.. :-? Ale zapewne w ostatnim tygodniu sierpnia zawitamy do Was ze znajomymi, którzy rozważają zainstalowanie kominka z płaszczem - to będzie nalot :D Nie bedziecie chcieli nas potem widzieć przez najbliższy rok :wink: A elewacja skończona w połowie, ino tynk, jeszcze oblicówka - i to pewnie potrwa do połowy września. Musze jakąś fotkę cyknąć.

Zeljika, Andrzejko, taki żywioł naprawdę przeraża. Cieplice są od nas dość daleko, ale widzieliśmy co sięd zieje z rzeczkami obk nas. Moja koleżanka mieszka koło naszej hurtowni. Kamienna zalała jej parter do połowy wysokości ścian. To jest dopiero dramat dla takich ludzi.

Naszą rzeczkę osiedlową Malinę w tamtym roku pogłębiono i uregulowano - pięknie utrzymała się w korycie.

Jeśli zaś chodzi o drzwi, to faktycznie Radula zasługuje na nagrodę :wink:

Agnes - ślicznie wygląda Twoja elewacja :D . Ta drewniana oblicówka jest przecudna - napatrzeć się nie mogę i żałuję, że sama nie mam takiej :( .

Bardzo ładne macie drzwi i jak czytam ile przeróżnych prac wykonał w domu Twój mąż, to naprawdę jestem pełna podziwu.

A o czym piszesz, bo nie jestem w temacie, a baaardzo jestem ciekawa :wink: ?

Dzięki Soniko, za Twoje słowa miałam specjalne względy u pana męża :wink: :D

Oblicówka sprawia, że doo z takiego o trudnej urodzie robi się całkiem ładny :D

Jeśli zaś chodzi o pisanie, to strasznie to dziwny temat, w każdym razie odbija się nie nazbyt dobrze na moim zdrowiu psychicznym - przestaję spać po nocach, a jak zasypiam to śni mi się np. miłościwie nam panujący el presidente Kaczynskos, który wchodzi na mój wykład i mówi, że w IV RP to on będzie wykładał gramatykę opisową j. niemieckiego, ino po polsku :roll: Na co ja zaczynam protestować po niemiecku, on zlewa mnie (dalej po polsku), ja protestuję itd aż się budzę zlana zimnym potem :roll: :o Albo wstaję (jak dziś) o 2 w nocy, schodzę na dół (bo spać nie mogę :-? ) i idę poczytać "Zwierciadło", ale nie jak normalny człowiek.. Nie.. Ja analizuję budowę gramtyczną zdań z feletonu Jastruna. To znak, że powinnam jechać na urlop, albo zacząc brać prochy :D :D

Jesuuu, jeszcze 2,5 tygodnia :D

Oj, Agnes. Masz cudowny domek. I już prawie gotowy :D

Dziękuję Wam wszystkim :D

Tak - przesłałam ino zdjęcie pokoju glizdeczki (strasznie się ucieszyła z podpisu pod zdjęciem "pokój dla księżniczki" :lol: ), nie odważyłam się pokazywać naszych wnętrz, wiedząc w jakim towarzystwie mogłyby zostać ev. opublikowane :wink:

Tomku - do gotowości jeszcze trochę trzeba, ale uparcie zbliżamy się do celu.

Pozdrowienia

A.