geguś 09.08.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Och, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Prosim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Widze że chałupka pięknieje w oczach i bardzo mnie ciekawi kiedy zawitacie do nas ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Agnes, fajne macie te drzwi i dobrze, ze sie z elewacja udalo.., czekam na fotki... Przykro, ze tak tam u Was zalalo po deszczach...Jak mowili o Cieplicach w tv, to wiedzialam, ze to gdzies tam u Ciebie i mailam nadzieje ze wszystko jednak jest ok...Ciesze sie, ze tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Cieszę się że elewacja skończona I czekam na jakiś odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.08.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Gratki tynku Co do powodzi to strasznie wygladają takie obrazki jaki zamieściłaś z okolic waszej hurtowni, powodzi nigdy nie widziałam na własne oczy ale widziałam Wisłe w Warszawie w 1997 roku, straszny widok Dobrze, ze wasz domek bezpieczny Drzwi wyszły wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Aga, ja teraz ino wychodzę z domu na jakieś "nadliczbowe" zajęcia (ta kasa ) a poza tym siedzę i piszę. Stres ogarnia mnie coraz większy, bo koniec sierpnia zbliża się zastraszająco szybko.. Ale zapewne w ostatnim tygodniu sierpnia zawitamy do Was ze znajomymi, którzy rozważają zainstalowanie kominka z płaszczem - to będzie nalot Nie bedziecie chcieli nas potem widzieć przez najbliższy rok A elewacja skończona w połowie, ino tynk, jeszcze oblicówka - i to pewnie potrwa do połowy września. Musze jakąś fotkę cyknąć. Zeljika, Andrzejko, taki żywioł naprawdę przeraża. Cieplice są od nas dość daleko, ale widzieliśmy co sięd zieje z rzeczkami obk nas. Moja koleżanka mieszka koło naszej hurtowni. Kamienna zalała jej parter do połowy wysokości ścian. To jest dopiero dramat dla takich ludzi. Naszą rzeczkę osiedlową Malinę w tamtym roku pogłębiono i uregulowano - pięknie utrzymała się w korycie. *** Jeśli zaś chodzi o drzwi, to faktycznie Radula zasługuje na nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Aga będziemy oczekiwać Trzymam kciuki za Twoje pisanie Co do nagrody to uważaj na te bociany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Wiem, wiem A zdjęć tynku nie ma jak zrobić bo cały czas leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Wiem, wiem A zdjęć tynku nie ma jak zrobić bo cały czas leje Przyszła pora deszczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Agnes - ślicznie wygląda Twoja elewacja . Ta drewniana oblicówka jest przecudna - napatrzeć się nie mogę i żałuję, że sama nie mam takiej . Bardzo ładne macie drzwi i jak czytam ile przeróżnych prac wykonał w domu Twój mąż, to naprawdę jestem pełna podziwu. A o czym piszesz, bo nie jestem w temacie, a baaardzo jestem ciekawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dzięki Soniko, za Twoje słowa miałam specjalne względy u pana męża Oblicówka sprawia, że doo z takiego o trudnej urodzie robi się całkiem ładny Jeśli zaś chodzi o pisanie, to strasznie to dziwny temat, w każdym razie odbija się nie nazbyt dobrze na moim zdrowiu psychicznym - przestaję spać po nocach, a jak zasypiam to śni mi się np. miłościwie nam panujący el presidente Kaczynskos, który wchodzi na mój wykład i mówi, że w IV RP to on będzie wykładał gramatykę opisową j. niemieckiego, ino po polsku Na co ja zaczynam protestować po niemiecku, on zlewa mnie (dalej po polsku), ja protestuję itd aż się budzę zlana zimnym potem Albo wstaję (jak dziś) o 2 w nocy, schodzę na dół (bo spać nie mogę ) i idę poczytać "Zwierciadło", ale nie jak normalny człowiek.. Nie.. Ja analizuję budowę gramtyczną zdań z feletonu Jastruna. To znak, że powinnam jechać na urlop, albo zacząc brać prochy Jesuuu, jeszcze 2,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ależ przystojny się Pan Praktyczny zrobił! A z drzwiami to już zupełnie po domowemu się mieszka, co? To tam przy pośladkach Jamesa Deana był na obrazie jakiś samochód....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Aga pan praktyczny bardzo wyprzystojniał Rzeczywiście koszmarne masz te sny, już chyba lepiej czytać to Zwierciadło Trzymam kciuki za mało męczące pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Pieknie naprawdę A mi to szczególnie ten wasz ganeczek bardzo sie podoba taki z klimatem się robi I pasuje jak ulal do tego waszego przystojnego Pana Masz rację ta oblicówka nadała klasy ale i ciepła waszemu domkowi Pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Dzisiaj kupiłam Muratora czy dobrze widziałam sypialnię Waszej Córki na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Oj, Agnes. Masz cudowny domek. I już prawie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.08.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dziękuję Wam wszystkim Tak - przesłałam ino zdjęcie pokoju glizdeczki (strasznie się ucieszyła z podpisu pod zdjęciem "pokój dla księżniczki" ), nie odważyłam się pokazywać naszych wnętrz, wiedząc w jakim towarzystwie mogłyby zostać ev. opublikowane Tomku - do gotowości jeszcze trochę trzeba, ale uparcie zbliżamy się do celu. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Aga gratuluję publikacji w M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My to tylko na doczepkę, ale co innego Wy Zaraz lecę do Ciebie zobaczyć czy wyjaśniłaś kwestię tajemniczego Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts