Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Hej

Własnie przeczytałam sobie historie twojego domku... i ciepło mi sie zrobiło. Opisujesz z takim entuzjazemem wszystko, tyle w tym radosci i optymizmu, jakby budowanie i wykańczanie było czysta przyjemnoscią. Ciesze sie ze trafiłam na twój dziennik.. i obiecuje kibicowac waszym poczynaniom.

Bardzo podoba mi sie wasz domek.. jest taki ciepły, cudnie pomalowalicie podbiciówke i oblicówke.. ja chyba tez zdecyduje sie na ten kolor.. ale to dopiero w przyszłym roku.

Generalnie gratuluje domku, rodzinki i tej pogody jaką emanuje twój dziennik.

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Agnes. GRATULACJE za wygrana z US. Troche kasy zawsze się przyda. Zdjęcia powaliły mnie. Macie prawdziwy dom.

Czy jeszcze coś trzeba w nim zrobić?

Ściskam Was.

Tomku drogi, zrobić trzeba jeszcze duuuużo. Ja ciągle marzę o kuchni. Miała na to pójśc kasa z US, ale teraz trzeba będzie załatać dziurę budżetową po przepięciu. ALe mam widoki na duże tłumaczenie, więc może jednak będzie kuchnia przed świętami?? Narazie trwa odliczanie, ciekawa jestem kiedy wpłynie nam kasa na konto.

Ivo, ja dość długo nie pisałam, bo musiałam jakoś okrzepnąć po tym cholernym przepięciu. Przy okazji ostrzeżenie dla wszystkich mieszkańców okolic Jel. Góry - serwis firmy Indesit w Bolesławcu to jakaś kpina z kienta. Nie polecam kupowania sprzętu tej firmy na terenie Dolnego Sląska. Szkoda nerwów w razie konieczności naprawy czegokolwiek.

Świerszczu drogi, nie mam pojęcia dlaczego wapno nie przeszło. Podobno przejść nie może. Ponieważ to w naszym przypadku dosłownie kilka groszy, to nie mamy zamiaru odwoływać się od decyzji US. Byle już nam ta kasa na konto wpłynęła.[/url]