Aga J.G 21.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 On nie tajemniczy tylko piszący się nie popisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.08.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dołączam się do gratulacji. Ależ Ty skromna jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.08.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Hm...cholerka..nie wiem co powiedzieć Maggie, sama wiesz jak jest - pokazać to ja bym mogła, ale ino tego piknego kwiatka od Was Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Aga kto widział Wasz domek ten ma swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dzięki Aga, wiesz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dzięki Aga, wiesz jak jest Wiem wiem jesteś skromna i wielu rzeczy Ci brakuje ale to wcale nie umniejsza urodzie Twojego domku O sympatycznych mieszkańcach jego wnetrza nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Koniec słodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Koniec słodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 08.09.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 HejWłasnie przeczytałam sobie historie twojego domku... i ciepło mi sie zrobiło. Opisujesz z takim entuzjazemem wszystko, tyle w tym radosci i optymizmu, jakby budowanie i wykańczanie było czysta przyjemnoscią. Ciesze sie ze trafiłam na twój dziennik.. i obiecuje kibicowac waszym poczynaniom.Bardzo podoba mi sie wasz domek.. jest taki ciepły, cudnie pomalowalicie podbiciówke i oblicówke.. ja chyba tez zdecyduje sie na ten kolor.. ale to dopiero w przyszłym roku.Generalnie gratuluje domku, rodzinki i tej pogody jaką emanuje twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam jest już wrzesień...czyli skończyło się pisanie i nocne zrywy?? podbitka super wyszła....i ta podkowa....super ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 A co u Was taka cisza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 O Agnes, jak to miło, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Aga witaj spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ewa, Ivo, Tomku, Aga - bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa. Onet zakończył strajk, więc "idę" powklejać nowe zdjęcia. Pozdrowienia A. Ps. Ivo - pisanie ciągle trwa Cierpię męki tworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 To czekam na fotki bo widzę że na wizyty w realu coś się nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Agnes. GRATULACJE za wygrana z US. Troche kasy zawsze się przyda. Zdjęcia powaliły mnie. Macie prawdziwy dom. Czy jeszcze coś trzeba w nim zrobić? Ściskam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 domek wygląda prześlicznie oblicówka elegancka ciesze się że wreszcie z tym Vatem się skończyło i tylko szkoda tych wszystkich urządzeń spalonych pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 a dlaczego np. wapno nie przeszło....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.10.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Tomku drogi, zrobić trzeba jeszcze duuuużo. Ja ciągle marzę o kuchni. Miała na to pójśc kasa z US, ale teraz trzeba będzie załatać dziurę budżetową po przepięciu. ALe mam widoki na duże tłumaczenie, więc może jednak będzie kuchnia przed świętami?? Narazie trwa odliczanie, ciekawa jestem kiedy wpłynie nam kasa na konto. Ivo, ja dość długo nie pisałam, bo musiałam jakoś okrzepnąć po tym cholernym przepięciu. Przy okazji ostrzeżenie dla wszystkich mieszkańców okolic Jel. Góry - serwis firmy Indesit w Bolesławcu to jakaś kpina z kienta. Nie polecam kupowania sprzętu tej firmy na terenie Dolnego Sląska. Szkoda nerwów w razie konieczności naprawy czegokolwiek. Świerszczu drogi, nie mam pojęcia dlaczego wapno nie przeszło. Podobno przejść nie może. Ponieważ to w naszym przypadku dosłownie kilka groszy, to nie mamy zamiaru odwoływać się od decyzji US. Byle już nam ta kasa na konto wpłynęła.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.10.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Acha - wapno chyba miało już przed wejściem do UE 22% vatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts