Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Alleluja, właśnie był posłaniec

Decyzja przyszła

W sumie odrzucili nam faktury za 180 zł.

Fantastycznie, jakoś się pozbieramy po tym przepięciu

Gratulacje :D :D :D .

Ja się w końcu zebrałam i przy pomyślnych wiatrach dostanę prezent na urodziny w kwietniu.

Na moich fakturach przy wapnie w rubryce Vat mam 7%, więc nie brałam go do odliczenia.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fajnie Agnes, że znow piszesz :lol:

Faktycznie, o 180 pln to już nie ma co kruszyć kopii, niech teraz tylko szybciutko ta kasa wpływa :lol:

Współczuję przygód i trzymam mocno kciuki za kuchnię na Święta. To byłby wspaniały prezent świąteczny, prawda? :lol: :lol:

A dom masz prześliczny! Napatrzeć się nie można. Najchętniej to bym się na kawę z oglądactwem i okrzykami podziwu umówiła :wink:

Może kiedyś, jak osobisty samochodzik nabędę? :wink:

Pozdrawiamy serdecznie!

Pisz, pisz, szalenie lubię Cię czytać! :lol:

Aga, współczuję nerwów z elektryką i strat :( . Mam nadzieję, że dokonań naukowych szlag nie trafił :-? ?

Pięknie Twój dom wygląda z oblicówką :D . Szkoda, że taka dbałość o wykończenie elewacji zewnętrznej to jeszcze wciąż u nas rzadkość.

Zwykle stawia się dwupiętrową landarę, a potem latami straszy ona łuszczącą się farbą na dachu z blachy trapezowej, brakiem tynku i przybudówkami z zupełnie innej parafii.

A u mnie kończą stan zero... :D

Maggie, tamte wydarzenia elektryczne to nie był jeszcze koniec. W ubiegłą sobotę nastąpił ciąg dalszy. Dopiero teraz mam łączność z siecią dlatego mogę o tym napisać - zaraz to uczynię w dzienniku.

Wszelkie artykuły i inne poczynania na niwie naukowej zachowały się. To jedyny katalog, który archiwizowałam systematycznie.

Gratuluję stanu zero :D Dziś otrzymałam tez zdjęcia naszych glizdek :D Wielkie dzięki.

Jeśli zaś chodzi o dbałośc w szczegółach, to ja baaardzo podziwiam naszego p. Sienkiewicze-Mickiewicza (nie mogę zapamiętać jego nazwiska, wiem ino, że brzmi ono jak nazwisko jednego z 2 poetów, ino nie pamiętam któreko, stąd ochrzciłam go dwojgiem nazwisk :D).

Pozdrowienia serdeczne

A.

Agnes wiesz co jaki piękny ten twój domek taki delikatny śliczny naprawdę !!, a co do US i zwrotu kasy to ja czekałam dokładnie 5 miesięcy :evil: potem przyszła decyzja o zwrocie kasy i czekałam chyba 15 dni ale niestety swoje odczekałam 5 miechów !!!!!!! Ech te urzędasy :evil:

:evil: :evil: :evil:

Przyznam się szczerze, że nie udało mi się dokopać wcześniej do moich komentarzy :roll: :oops: Dopiero teraz zobaczyłam Wasze wpisy :oops:

Dziękuję za wszystkie miłe głosy odnośnie elewacji. Mam nadzieję, że jak w przyszłym roku zrobimy cokół i wejście i ogrodzenie, to będzie jeszcze ładniej.

Aga, Ivo, właśnie miałam pytać o Wasze spotkanie. Ciągle mam nadzieję, że i mi się uda wreszcie z Wami spotkać. Ale ten semestr mam naprawdę koszmarrrny. :(

Zeljiko, od dwóch czy trzech miesięcy pisze do Ciebie w kwestii językowej :oops: Mam przepis po chorwacki i chcę go koniecznie zrealizować w kuchni (jak US da, bo ciągle nie dał). Odezwę się więc wkrótce jeśli pozwolisz.

I-ska, to u Ciebie i tak poszło szybciorem. My wniosek złożyliśmy 24.04. :-? Jeszcze kilka dni. Ale z każdym dniem kuchnia na święta oddala się...