Olkalybowa 25.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Alleluja, właśnie był posłaniec Decyzja przyszła W sumie odrzucili nam faktury za 180 zł. Fantastycznie, jakoś się pozbieramy po tym przepięciu Gratulacje . Ja się w końcu zebrałam i przy pomyślnych wiatrach dostanę prezent na urodziny w kwietniu. Na moich fakturach przy wapnie w rubryce Vat mam 7%, więc nie brałam go do odliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 To czekam na fotki bo widzę że na wizyty w realu coś się nie zanosi a może jednak ? będę w okolicy 30-31.10 ....znaczy się jak mi szef urlop podpisze ....może uda sie spotkać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Olkalybowa, może w Twoim US bedzie troszkę szybciej niż u nas? Ivo, my w poniedziałek wieczorem lub we wtorek rano wyjeżdżamy do rodzinki, więc tym raziem nici ze spotkania. Ale święta już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Fajnie Agnes, że znow piszesz Faktycznie, o 180 pln to już nie ma co kruszyć kopii, niech teraz tylko szybciutko ta kasa wpływa Współczuję przygód i trzymam mocno kciuki za kuchnię na Święta. To byłby wspaniały prezent świąteczny, prawda? A dom masz prześliczny! Napatrzeć się nie można. Najchętniej to bym się na kawę z oglądactwem i okrzykami podziwu umówiła Może kiedyś, jak osobisty samochodzik nabędę? Pozdrawiamy serdecznie! Pisz, pisz, szalenie lubię Cię czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.10.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ivo, my w poniedziałek wieczorem lub we wtorek rano wyjeżdżamy do rodzinki, więc tym raziem nici ze spotkania. Ale święta już blisko co ma wisieć nie utonie następnym razem może sie uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Aga mam nadzieję że kasa szybko wpłynie na konto Mam nadzieję że świąteczne marzenia się spełnią Ivo ja 30 mam wolne więc może My się spotkamy Jak by co daj znać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ivo ja 30 mam wolne więc może My się spotkamy Jak by co daj znać na priva napisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Aniu, słowa Twe, to miód na serce me Dziewczyny, ja poważnie o tych świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Aniu, słowa Twe, to miód na serce me Dziewczyny, ja poważnie o tych świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Aga, współczuję nerwów z elektryką i strat . Mam nadzieję, że dokonań naukowych szlag nie trafił ? Pięknie Twój dom wygląda z oblicówką . Szkoda, że taka dbałość o wykończenie elewacji zewnętrznej to jeszcze wciąż u nas rzadkość. Zwykle stawia się dwupiętrową landarę, a potem latami straszy ona łuszczącą się farbą na dachu z blachy trapezowej, brakiem tynku i przybudówkami z zupełnie innej parafii. A u mnie kończą stan zero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Maggie, tamte wydarzenia elektryczne to nie był jeszcze koniec. W ubiegłą sobotę nastąpił ciąg dalszy. Dopiero teraz mam łączność z siecią dlatego mogę o tym napisać - zaraz to uczynię w dzienniku. Wszelkie artykuły i inne poczynania na niwie naukowej zachowały się. To jedyny katalog, który archiwizowałam systematycznie. Gratuluję stanu zero Dziś otrzymałam tez zdjęcia naszych glizdek Wielkie dzięki. Jeśli zaś chodzi o dbałośc w szczegółach, to ja baaardzo podziwiam naszego p. Sienkiewicze-Mickiewicza (nie mogę zapamiętać jego nazwiska, wiem ino, że brzmi ono jak nazwisko jednego z 2 poetów, ino nie pamiętam któreko, stąd ochrzciłam go dwojgiem nazwisk ). Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Aga współczuje przebojów sprzętowych mam nadzieję że to już koniec przebojów i nerwów. Trzymam kciukasy za kuchnię i bez awaryjnośc sprzętów wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 aga, dzis dopiero widze dom z wykonczona elewacja. Jest na prawde sliczny, bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 i znów coś sie zepsuło ale myślę że teraz limit awarii masz już wykorzystany i dłuuuuuuuuuuuuuuugo nic się nie bedzie psuło PS. Wiesz że udało sie nam spotkać z Agą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Widac taki nasz los czekaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Agnes wiesz co jaki piękny ten twój domek taki delikatny śliczny naprawdę !!, a co do US i zwrotu kasy to ja czekałam dokładnie 5 miesięcy potem przyszła decyzja o zwrocie kasy i czekałam chyba 15 dni ale niestety swoje odczekałam 5 miechów !!!!!!! Ech te urzędasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Agnes wiesz co jaki piękny ten twój domek taki delikatny śliczny naprawdę !!, a co do US i zwrotu kasy to ja czekałam dokładnie 5 miesięcy potem przyszła decyzja o zwrocie kasy i czekałam chyba 15 dni ale niestety swoje odczekałam 5 miechów !!!!!!! Ech te urzędasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Przyznam się szczerze, że nie udało mi się dokopać wcześniej do moich komentarzy Dopiero teraz zobaczyłam Wasze wpisy Dziękuję za wszystkie miłe głosy odnośnie elewacji. Mam nadzieję, że jak w przyszłym roku zrobimy cokół i wejście i ogrodzenie, to będzie jeszcze ładniej. Aga, Ivo, właśnie miałam pytać o Wasze spotkanie. Ciągle mam nadzieję, że i mi się uda wreszcie z Wami spotkać. Ale ten semestr mam naprawdę koszmarrrny. Zeljiko, od dwóch czy trzech miesięcy pisze do Ciebie w kwestii językowej Mam przepis po chorwacki i chcę go koniecznie zrealizować w kuchni (jak US da, bo ciągle nie dał). Odezwę się więc wkrótce jeśli pozwolisz. I-ska, to u Ciebie i tak poszło szybciorem. My wniosek złożyliśmy 24.04. Jeszcze kilka dni. Ale z każdym dniem kuchnia na święta oddala się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Aga ja cały czas czekam na info ..... może kiedyś się doczekam A spotkanko było bardzo sympatyczne i miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A spotkanko było bardzo sympatyczne i miłe potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts