tomek1950 20.01.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Aga, a w tym roku dacie radę do Warszawy, na spotkanie muratorowe... Bitte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.02.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 hej jakie zakończenie pisania dziennika absolutnie nie !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witajcie, Maggie, wichury przetrwaliśmy, szyld nie odleciał. Huk był taki jakby mi pociąg przed domem jechał. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie przeżyłam. Tomku, gdybym tylko znała termin.. Ale postaramy się Ivo, zobaczymy czy będzie o czym pisac. Pozdrawiam serdecznie A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Aga gratuluje nowości w domku i czekam na nowe wpisy i fotki Jaki koniec jaki koniec będę protestować Co do komina nasz strażak leży sobie na strychu i jest znacznie lepiej A spotkanie Muratora 19 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No widzisz, nam ekipa budująca z boku powiedziała też żeby te strażaki wypiżyć Ale wiesz jak tu wieje - musieliśmy dać jakieś nasady. Jak pisałam, mamy nadzieję, że po podwyższeniu kominów i wykonaniu takich tych......nooooooo.....eeee...... "dingsów" - Radek podpatrzył je na Śląsku - jak już będą to zrobię zdjęcie, bo nie mam pojęcia jak je opisać i co to jest , otóż mamy nadzieję, że wówczas ten problem zniknie. 19.05? Więc data już jest? Cudnie, lepiej być nie mogło.. 12.05 wyjeżdżam do Mannheim Do końca miesiąca zakopię się w bibliotece. Może więc przyszły rok wreszcie..?.. Pozdrowienia A. Ps. Kiedyś się spotkamy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Oglądam Twoja kuchnie i karmię sie nadzieją, że też kiedyś będe mieć w kuchni tak ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 śliczna wyszła ta kuchnia, bardzo mi się podoba roześmiany piekarnik . A i gabinet iście "doktorski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.02.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 JoShi - baaardzo dziękuję. Dwa lata czekania, ale opłaciło się. Jeszcze jest dużo do zrobienia, ale dla nas już teraz to najpiękniejsza kuchnia świata Maggi, no teraz nie mogę już się ociągać z robotą i tłumaczyć, że mi książki spadają z biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 łał! kuchnia super ! podoba mi się jej kolor i okap i nade wszystko porcelanowe uchwyty - tez wolałabym w kwiatki jest piękna ! coś takiego chcę właśnie mieć...tylko jeszcze nie wiem kiedy ...na razie mam niebieską ze starego mieszkania a błędy tynkarza super zamaskowane...tak właściwie to nawet nie wiem o jakich błędach dokładnie pisałaś pozdrawiam serdecznie PS. wreszcie mnie natchnęło i uzupełniłam dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dzięki Ivo. A Twój wpis już wypatrzyłam, przeczytałam i skomentowałam. My byśmy nie mogli sobie pozwolić na taką kuchnię - mam tu na myśli drewno - gdyby nie fakt, że szwagier zrobił nam to praktycznie po kosztach. Gdyby nie to skończyło by się pewnie albo na kuchni z mdf-u lub na czekaniu jeszcze z rok aż trochę kasy na kupce pt "kuchnia" przybędzie. Ina sprawa, że w Jeleniej za kuchnie na wymiar są po prostu kosmiczne stawki. Z tego co ze szwagrem wyliczyliśmy narzut wynosi 100%!! I tak za kuchnię, która realnie kosztuje 10 tys trzeba zapłacić 20 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dzięki Ivo. A Twój wpis już wypatrzyłam, przeczytałam i skomentowałam. My byśmy nie mogli sobie pozwolić na taką kuchnię - mam tu na myśli drewno - gdyby nie fakt, że szwagier zrobił nam to praktycznie po kosztach. Gdyby nie to skończyło by się pewnie albo na kuchni z mdf-u lub na czekaniu jeszcze z rok aż trochę kasy na kupce pt "kuchnia" przybędzie. Ina sprawa, że w Jeleniej za kuchnie na wymiar są po prostu kosmiczne stawki. Z tego co ze szwagrem wyliczyliśmy narzut wynosi 100%!! I tak za kuchnię, która realnie kosztuje 10 tys trzeba zapłacić 20 tys aleś szybka z tym czytaniem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Aga - cudna kuchnia !!! przez kilka minut kombinowałm jak zrobilisice zdjęcie ! Dopiero z opisów - macie prześwit do dużego pokoju! Super kolory, układ, kafelki! Jejku jak mi się to podoba. Trzymajcie się ciepło! E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ewa, wielkie dzięki. W Twoich ustach to prawdziwy komplement Kuchnię mamy otwartą na saloon, tam gdzie u was są drzwi do kuchni u nas jest "niby-okno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ja się poczęstowałam ciachem ....pychota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Widzisz jest i ciasto - taka kuchnia działa cuda Slicznie u Was Tak tak kiedys się spotkamy - daj znać tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.02.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Widzę, że tłumu chętnych na ciasto nie ma - czyżby brak wiary w moje kulinarne możliwości?? Więcej dla nas dziewczyny. Przed chwilą wciągnęłam ostatni kawałek. A jutro Radek piecze! Kupił wczoraj kokosa, mleczko już wypite, miąższ starty - ciekawa jestem co przygotuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 OOOO smakowicie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 O Aga, co ja tu widze, ty juz masz swoja kuchnie! No, pieknie Wam wyszla, na prawde. Bradzo mi sie podoba ten wieszaczek na reczniki kuchenne. Sama bym taki chciala miec. A na ciacho.., mam troche daleko.., choc slinka leci...cudnie wyglada w tym nowiutkim piekarniku. Bardzo ladnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Cuda, cudeńka! Naprawdę prześliczna kuchnia. Bardzo mi się podoba. Pomysł z niby-oknem super! A to ciacho... mmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Hej Kuchnia faktycznie piękna , warto było czekać na takie cudo I widże , ze dodaje wam chęci do kucharzenia Pozytywnie, pozytywnie Pozdrówka No i gratulacje gustu w kwesti wyboru kuchni i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts