Ivonesca 01.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Aga - a można te mieszanki tak normalnie zamieszać i do piekarnika wstawić? Jeśli tak poprosze na priva adres z allegro.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ivo, na logikę biorąc wydaje mi się , źe tak. To jest w końcu odpowiedni gat. mąki z dodatkami, do którego trzeba dodać 300 ml wody i 1 opakowanie suchych droźdźy. Poszukam adresu z allegro i dam znać (Na rano dziś był "chleb domowy" a na wieczór pieczemy juź cebulowy..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ivo, na logikę biorąc wydaje mi się , źe tak. To jest w końcu odpowiedni gat. mąki z dodatkami, do którego trzeba dodać 300 ml wody i 1 opakowanie suchych droźdźy. Poszukam adresu z allegro i dam znać (Na rano dziś był "chleb domowy" a na wieczór pieczemy juź cebulowy..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.03.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ivo, na logikę biorąc wydaje mi się , źe tak. To jest w końcu odpowiedni gat. mąki z dodatkami, do którego trzeba dodać 300 ml wody i 1 opakowanie suchych droźdźy. Poszukam adresu z allegro i dam znać (Na rano dziś był "chleb domowy" a na wieczór pieczemy juź cebulowy..) w takim razie czekam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Wysłałam, sprawdż pocztę A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Wysłałam, sprawdż pocztę A. sprawdziłam - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 23.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj AgnieszkoBardzo Ci dziękuję za namiar na wątek o D07, bo ja zawsze wpisywałam w wyszukiwarkę "praktyczny"... Bardzo ładny jest Wasz domek, oglądam te zdjęcia i nasycam się widokiem. U nas jeszcze daleka droga, wiemy, że chcemy budować praktycznego ale nie mamy jeszcze działki, tzn. mamy dogadany cały zakup tylko czekamy aż właściciele zbiorą wszystkie dokumenty. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 15.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam ponownie Baardzo Ci dziękuję za zdjęcia. Oglądam je wielokrotnie i wciąż myślę. Dopóki nie zaczniemy budowy naprawdę to mogę się zajmować wnętrzami, przynajmniej w marzeniach . Masz prześliczną kuchnię. Cały dom jest super. Ostatnio oglądaliśmy go w realu co tylko pogłębiło nasz zachwyt Oświeć mnie, bo mi umknęło, czy na górze masz okna oklejane dwustronnie we wszystkich pomieszczeniach? Dzięki pzdr Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witaj:) Byliście u Andrzeja z wizytą zapewne? Tak, okna mamy oklejane z obu stron. Co do kuchni to dziękuję, bardzo miło słyszeć. Zamówiliśmy juź szafki wiszące więc mam nadzieję, źe do lipca kuchnia jeszcze wyładnieje. Jakbys miała pytania, to odpowiem na każde. Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 20.04.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witaj O wizycie napisałam w D07, dom jest super, strasznie mnie kręci. Bardzo chciałabym już zacząć. Dodam jeszcze, że oglądanie Twoich zdjęć dodaje mi skrzydeł! ps. wklejaj nadal zdjęcia, miało coś być z ogródka U nas jest już bardzo zielono pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Będę Obiecuję Poprawię się Ino zarzucona jestem robotą masssakkrrrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 witam dawno mnie nie było na forum.....ale widzę że nie tylko mnie co tam słychać w Karkonoszach? odpoczęłas po trudach tłumaczenia ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Widzę że nie tylko mnie dopadł brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny A myślałam, że mój dziennik już umrze śmiercią naturalną Ivo, o tamtej ksążce już niemal zapomniałam, teraz pracuję nad czym baardzo dla mnie ważnym, więc... znowu czasu deficyt A tak poza tym, to troszke się u nas dzieje w kwestiach budowlanych i niebudowlanych. Spróbuje coś skrobnąć w wolnijszej chwili:) Kurcze, muszę zerknąć do Waszych dzienników, poczytać co u Was słychać Serdeczne pozdrowienia:) A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 no to wszystkie mamy zaległości ciekawe kto pierwszy uzupełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 no to wszystkie mamy zaległości ciekawe kto pierwszy uzupełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.06.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Chyba będę ostatnia. R zaczyna urlop dopiero za dwa tygodnie. Jest szansa na odrobine więcej czasu wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Przedemną jeszcze jeden ciężki tydzień i WAKACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Przedemną jeszcze jeden ciężki tydzień i WAKACJE ale masz fajnie ! zazadraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Przedemną jeszcze jeden ciężki tydzień i WAKACJE ale masz fajnie ! zazadraszczam Ivo ale to tylko dzieicaki będą miały wolne ja pracuje, ale przynajmniej szkolne obowiązki odejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts