Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Przedemną jeszcze jeden ciężki tydzień i WAKACJE :)

ale masz fajnie ! zazadraszczam :wink:

Ivo ale to tylko dzieicaki będą miały wolne ja pracuje, ale przynajmniej szkolne obowiązki odejdą :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...myślałam że Ty tez masz już uropik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja swoje dzieciaczki zaraz po rozpoczęciu wakacji wysyłam na agroturystyke w Karkonosze 8) :wink: :lol:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Mohag.:)

Wiesz, w sumie nas to nie zdziwiło. Tak jakoś czuliśmy, że...to nie może pójść z górki :roll: To chyba takie spaczenie budowlane :D Tylko w pierwszym momencie ciśnienie skoczyło. Nawet nie rozważaliśmy możliwości reklamacji - bez sensu. Tym bardziej, że drzwi są już pomalowane a kupowaliśmy je surowe.

mnie też dawno nie było :oops:

drzwi bardzo ładne, mieliście dobry pomysł z tym bejcowaniem :D

Cześć dziewczyny :)

A myślałam, że mój dziennik już umrze śmiercią naturalną

i co to w ogóle za pomysł :wink:

my w piątek podpisaliśmy akt kupna działki i teraz to i ja już mogę założyć dziennik :wink: jak tylko znajdę chwilę :oops:

i bardzo się cieszę, że znowu piszesz :D

pozdrawiam serdecznie

• 2 weeks później...

Sylwia, gratuluję zakupu działki! :D To teraz ognia i do przodu :D

Aga, ca do norm..to..wiesz jak jest :roll: Urlop był krótki, tylko tygodniowy - Kraków i okolice.

Ivo, dzięki za te słowa, a ja swoje i tak wiem. Myślałam, że poza lotnikami nikt po tę książkę nie sięgnie. Tym bardziej miło :)

Ivo, dzięki za te słowa, a ja swoje i tak wiem. Myślałam, że poza lotnikami nikt po tę książkę nie sięgnie. Tym bardziej miło :)

co Ty chcesz? nie podoba Ci sie tłumaczenie? :o 8) :p :lol:

bardzo fajny pomysł z tym drewnianym "obiciem" murku kuchennego :-)

a tynki całkiem nieźle udaje się Wam zakrywać ;-) gratuluje gustu :-)

no i witaj w gronie ogrodniczek ;-) nie wiem czy 15 zł to drogo czy tanio, gdyz mam bardzo mało iglaków, ale tuje wyglądają bardzo porządnie!

pozdrawiam serdecznie

Dzięki dziewczyny. :)

Tuje wyrośnięte do tej wysokości i tego gatunku kosztują...70 zł! Pan ogrodnik (namiar w razie czego na priv daję) dostarczył je za Zduńskiej Woli własnym transportem (sąsiedzi brali 150 sztuk) i jeszcze pokrył 50% jego kosztów, w sumie sąsiedzi zapłacili bodaj 350 zł za transport.

Po 2 tygodniach będę wiedziała czy drzewka się przyjęły. Nie mają wyjścia. Radek narobił się straszelnie przy sadzeniu. :)

A do 15.00 kurier ma dowieżć meble do sypialni (też allegro :) )!!

I wszysko byłoby piknie, gdyby nie fakt, że dziś jedziemy do moich teściów.

Kurcze...a tu nowe łóżko przyjedzie... :wink: :D

Ps. Ivo, jestem strrrrasznie samokrytyczna... :D

Dzięki dziewczyny. :)

Tuje wyrośnięte do tej wysokości i tego gatunku kosztują...70 zł! Pan ogrodnik (namiar w razie czego na priv daję) dostarczył je za Zduńskiej Woli własnym transportem (sąsiedzi brali 150 sztuk) i jeszcze pokrył 50% jego kosztów, w sumie sąsiedzi zapłacili bodaj 350 zł za transport.

Po 2 tygodniach będę wiedziała czy drzewka się przyjęły. Nie mają wyjścia. Radek narobił się straszelnie przy sadzeniu. :)

:o to rzeczywiście te Wasze tuje to taniocha ;-) myślę że wszystkie sie przyjmą :-)

A do 15.00 kurier ma dowieżć meble do sypialni (też allegro :) )!!

I wszysko byłoby piknie, gdyby nie fakt, że dziś jedziemy do moich teściów.

Kurcze...a tu nowe łóżko przyjedzie... :wink: :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ps. Ivo, jestem strrrrasznie samokrytyczna... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: