Ivonesca 18.06.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Przedemną jeszcze jeden ciężki tydzień i WAKACJE ale masz fajnie ! zazadraszczam Ivo ale to tylko dzieicaki będą miały wolne ja pracuje, ale przynajmniej szkolne obowiązki odejdą aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...myślałam że Ty tez masz już uropik ja swoje dzieciaczki zaraz po rozpoczęciu wakacji wysyłam na agroturystyke w Karkonosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ja urlopik dopiero pod koniec lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.06.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 śmiem donieść że uzupełniłam dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.06.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ja nie... Ale zrobię to..niedługo (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ja nie... Ale zrobię to..niedługo (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Zrobione I tak oto mogę z czystym sumieniem jechac na urlop:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Ladne drzwi szkoda tylko ze takie przeboje przez niedorobki wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Dziękuję Mohag. Wiesz, w sumie nas to nie zdziwiło. Tak jakoś czuliśmy, że...to nie może pójść z górki To chyba takie spaczenie budowlane Tylko w pierwszym momencie ciśnienie skoczyło. Nawet nie rozważaliśmy możliwości reklamacji - bez sensu. Tym bardziej, że drzwi są już pomalowane a kupowaliśmy je surowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 02.07.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 mnie też dawno nie było drzwi bardzo ładne, mieliście dobry pomysł z tym bejcowaniem Cześć dziewczyny A myślałam, że mój dziennik już umrze śmiercią naturalną i co to w ogóle za pomysł my w piątek podpisaliśmy akt kupna działki i teraz to i ja już mogę założyć dziennik jak tylko znajdę chwilę i bardzo się cieszę, że znowu piszesz pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bardzo ładne drzwi A z tego co się ostatnio orientuje to przez bum budowalny normy jakoś spadły Już na urlop jedziecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cieszę się ze z drzwiami jakoś poradziliście a gdzie ten urlopik? PS. Podczytuję "Latanie-moje życie"..... nie wiem jak tam oryginał, ale tłumaczenie czyta sie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.07.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Sylwia, gratuluję zakupu działki! To teraz ognia i do przodu Aga, ca do norm..to..wiesz jak jest Urlop był krótki, tylko tygodniowy - Kraków i okolice. Ivo, dzięki za te słowa, a ja swoje i tak wiem. Myślałam, że poza lotnikami nikt po tę książkę nie sięgnie. Tym bardziej miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Aga pieknie się Wam wokół domu robi Wnętzre też pieknieje tylko gratulować Urlop krótki ale owocny To skoro już po urlopie to może w końcu dojedziecie na jakąs kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.07.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No Agnes widzę ComeBack fajnie, jaki śliczny ogród masz, Agnes piszesz, że kupiłaś tuje 15zł/szt !!!!! bardzo tanio powiedz jak Ci dostarczyli te tujki może i ja bym zamówiła jak masz namiar na gościa to bardzo chętnie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ivo, dzięki za te słowa, a ja swoje i tak wiem. Myślałam, że poza lotnikami nikt po tę książkę nie sięgnie. Tym bardziej miło co Ty chcesz? nie podoba Ci sie tłumaczenie? bardzo fajny pomysł z tym drewnianym "obiciem" murku kuchennego a tynki całkiem nieźle udaje się Wam zakrywać gratuluje gustu no i witaj w gronie ogrodniczek nie wiem czy 15 zł to drogo czy tanio, gdyz mam bardzo mało iglaków, ale tuje wyglądają bardzo porządnie! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzięki dziewczyny. Tuje wyrośnięte do tej wysokości i tego gatunku kosztują...70 zł! Pan ogrodnik (namiar w razie czego na priv daję) dostarczył je za Zduńskiej Woli własnym transportem (sąsiedzi brali 150 sztuk) i jeszcze pokrył 50% jego kosztów, w sumie sąsiedzi zapłacili bodaj 350 zł za transport. Po 2 tygodniach będę wiedziała czy drzewka się przyjęły. Nie mają wyjścia. Radek narobił się straszelnie przy sadzeniu. A do 15.00 kurier ma dowieżć meble do sypialni (też allegro )!! I wszysko byłoby piknie, gdyby nie fakt, że dziś jedziemy do moich teściów. Kurcze...a tu nowe łóżko przyjedzie... Ps. Ivo, jestem strrrrasznie samokrytyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzięki dziewczyny. Tuje wyrośnięte do tej wysokości i tego gatunku kosztują...70 zł! Pan ogrodnik (namiar w razie czego na priv daję) dostarczył je za Zduńskiej Woli własnym transportem (sąsiedzi brali 150 sztuk) i jeszcze pokrył 50% jego kosztów, w sumie sąsiedzi zapłacili bodaj 350 zł za transport. Po 2 tygodniach będę wiedziała czy drzewka się przyjęły. Nie mają wyjścia. Radek narobił się straszelnie przy sadzeniu. to rzeczywiście te Wasze tuje to taniocha myślę że wszystkie sie przyjmą A do 15.00 kurier ma dowieżć meble do sypialni (też allegro )!! I wszysko byłoby piknie, gdyby nie fakt, że dziś jedziemy do moich teściów. Kurcze...a tu nowe łóżko przyjedzie... Ps. Ivo, jestem strrrrasznie samokrytyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Aga to rzeczywiście pech Wierzę że tuje się przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 15.07.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Ślicznie u Ciebie się zrobiło dla tuj bardzo ważne jest podlewanie, wtedy na pewno się przyjmą i cena naprawdę super, u Was jakoś tak ogólnie taniej bardzo się cieszę, że znowu można do Ciebie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts