Basia Tomek 26.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Właśnie przeglądam sobie Twój dzienik Śliczny masz domek a o widokach to w ogóle nie wspomnę Mam do Ciebie pytanko: jaką szerokość mają Twoje schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ależ mam kaca moralnego, źe tyle nie zaglądałam tutaj Ani jedno powiadomienie nie wylądowało w mojej skrzynce Nic to. Dziękuję za miłe słowa. Obiecuję, że jutro wymierzę schody. Teraz nie będę budził mężula, żeby mi powiedział gdzie jest miarka Odezwę się rano, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Właśnie przeglądam sobie Twój dzienik Śliczny masz domek a o widokach to w ogóle nie wspomnę Mam do Ciebie pytanko: jaką szerokość mają Twoje schody? Schody mają 90 cm. szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.10.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Agnieszko Dom z wiatą ślicznie się prezentuje, najlepszy z mężów zasługuje na wielkie brawa Wisteria strasznie mi się podoba, będziesz zadowolona z tego pnącza A widoki, aż dech zapiera w piersiach Strasznie się cieszę, że jest Wam tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Pozdrawiam Agnes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Uff..bałam się, ze nie przypomnę sobie hasła na FM Dzięki dziewczyny za pamięć. I ja niniejszym pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 O jest! No co sie dzieje, ze znikaja fajny ludzie z forum... wracajcie, wracajcie... Po woli wszystko sie przypomni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Zjeliko, dziękuję za tych "fajnych ludzi".. Prawda jest jednak brutalna - tooonę w pracy Pisze, piszę, piszę...i...jedyne co mnie pociesza, to myśl, że chyba już bliżej niż dalej Tak więc jednym okiem będę podglądała co się dzieje na FM. Serdeczne pozdrowienia A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Zagladaj, zagladaj. A to, ze jest praca to jest dobrze. Ja nie pracuje i czasami brakuje mi tego, ze nie zarabiam samodzielnie i nie wychodze miedzy ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Zeljko droga, najlepszy jest złoty środek. A ja ostatnio najwięcej kontaktów mam z moim komputerem a nie z ludźmi. Matrix! Ale wiem doskonale o czym mówisz.. Dzielna jesteś kobieto i tyle. Słyszałaś to miliony razy, ale to prawda. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Hi, hi jak Ty umiesz kobite na duchu podniesc. ale dzieki, dzieki potrzeba mi tego czasami. p.s. ja ciagle takiej lampy jak Twoja szukam i ciagle ni ma... Holender! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Nic tylko przyjeżdżaj - zabiorę Cie do ulubionej graciarni! A tak na powaźnie - powiedz czego mniej więcej szukasz, podskoczę do miłej pani do Cieplic, pstrykne fotki i...pocztą pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 A cos wlasnie takiego do kuchni.... Nie rob sobie klopotow, znajde tutaj cos na pewno, tylko musze bardziej poszukac..., ale na razie moj maz ma tyle pracy, ze nie ma kiedy po sklepach pochodzic... ale nie dlugo jeszcze.... wlasnie liczyl ile kontaktow musi kupic i mu wyszlo, ze nam tynkarze dwa zatynkowali i bedzie trzeba kuc...., ale jajo.., co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Siły i cierpliwości, anielskiej cierpliwości... i zdrowie końskiego i dobrej farby do włosów i dobrego kremu na zmarszczki pobudowlane i dobrego programu podtuczającego Tego wszystkiego na zakończenie budowy Ci źyczę... A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 http://www.gify.amor.pl/walentynki/walentynki20.gif dzieki dobra kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.12.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Agnes,zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts