mtsw466 25.11.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam , jaka powinna być minimalna szerokość węglarka w garażu żeby można było przymocować do niego pionowe prowadnice bramy garażowej (mam 8cm bez tynku). Myślę o Wiśniowskim albo Hormannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 25.11.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nie mocuje się do "węglarka" tylko do wewnęrznej powierzchni muru. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariaIMichu 26.11.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nie mocuje się do "węglarka" tylko do wewnęrznej powierzchni muru. pozdr adam Może i nie mocuje się do czoła węgarka ale jednak jakiś węgarek musi być. Ta wewnetrzna częśc muru to własnie węgarek. A jaka minimalna szerokość? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts