Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojejku, dzięki dziewczyny nie spodziewałam się tyle pochwał ...:oops:

Justynka- możesz tu, a nawet musisz :D Cieszę się, że podoba Ci się barierka.

Magdala- bardzo dziękuję, w wolnej chwili skoczę do Ciebie

Agnie-cha- witam moją imienniczkę :yes: Co do płytek, to hiszpańska Azteca (seria Dolmen), ale z tego co wiem w tym roku zaprzestali produkcję- może jescze gdzieś można kupić. Meble są drewniane polskiej firmy Deftrans (seria Klasikus czy jakoś podobnie)

Juszczakówka- no tyle pochwał, to naprawdę istna rozpusta, ale rób tak dalej... :lol2: Wielke dzięki! Tak jak już pisałam, w domu wiele brakuje, przede wszystkim docelowych mebli i zasłon w oknach, oraz wiele drobiazgów, które trochę udomowią wnętrza. Tylko kiedy to będzie?:( Twój wątek nawet sobie dodałam do ulubionych, żeby przeczytać, bo takie cuda tak mi mignęły! Zaraz wkleję Ci barierkę.

Domek cudny. Ciekawa jestem kolejnych pomieszczeń. Mamy chyba podobny gust.

A schody poznaję :D

Cześć Dorfi! Bardzooo dziękuję! Niewiele już zostało do pokazania, ale wkrótce wkleję i resztę :)

Jak tam barierka zamontowana?

Boże kiedy ja nadrobię te wszystkie zaległości w czytaniu ??? :rolleyes: