DarioAS 20.01.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No bierze, bierze.... Jakoś się musimy ratować przed tą zimą Ja akurat jestem stworzeniem ciepłolubnym tylko i wyłącznie... http://forum.barcis.pl/images/smilies/wczasy.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/sloneczko.gif Jak ja Cię doskonale rozumiem... http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Żyrandol przyszedł i kinkiecik także. Wygląda tak samo jak na zdjęciu producenta, jest ogromny- ale na razie leży w wielkim pudle i czeka na montaż. Poczeka tak sobie do soboty chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 20.01.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A właśnie tak myslę Agawi, spryciula z Ciebie z tym Zakopanem:) bo 2 sierpnia mamy 3 rocznicę ślubu więc może może rzeczywiście wylądujemy w Zakopcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A właśnie tak myslę Agawi, spryciula z Ciebie z tym Zakopanem:) bo 2 sierpnia mamy 3 rocznicę ślubu więc może może rzeczywiście wylądujemy w Zakopcu:) No pewnie, że TAK! Doskonała okazja!!! http://forum.barcis.pl/images/smilies/pomysl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/jupi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 20.01.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Och Agawi czarujesz, czarujesz tym błyskiem w oczku;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No tak-wszak kobieta zmienną jest :D A Ty jeszcze nie śpisz? Myślałam, że usnęłaś z tym laptopem w łóżeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 21.01.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Juz na nogach od 6:15:) , czy wam tez tak ciezko jest wstac z rana czy tylko mi:/ bez alarmu nie ma szans zebym wstala a jutro zaloze sie o stówe, że rano obudze sie wczesniej niz powinnam-jak to zawsze przy wekeendzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.01.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Zdjęcia........... proszę nam pokazaćććććććć........ domowa ja mam tak CODZIENNIE 6.00 dzwoni cośśśś i wstajemyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.01.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Aga kolor oczu Ci się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Juz na nogach od 6:15:) , czy wam tez tak ciezko jest wstac z rana czy tylko mi:/ bez alarmu nie ma szans zebym wstala a jutro zaloze sie o stówe, że rano obudze sie wczesniej niz powinnam-jak to zawsze przy wekeendzie;) To już taka zależność jest! Jak nie trzeba to się budzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Kochana zdjęcia będą, ale jak zawiśnie- to straszny ciężar i leży w kartonie, gdzie trudno zrobić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Aga kolor oczu Ci się zmienił Ooooo- zupełnie nie wiem, jak to się mogło stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 21.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam Cię serdecznie! masz piękne drzwi! Super są te gzymsy. Pozwoliłam sobie zapisać zdjęcie Mam też takie dębowe drzwi ale nie wpadłam na pomysł aby zrobić gzymsy. Sa przepiękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.01.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Nie nadrobię tego wszystkiego o czym napaplałyście podczas mojej nieobecności:(wyniuchałam ,że jest już żyrandol i niecierpliwie czekam na jego premierę w Twoim salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witaj Agdula w moich progach. Bardzo dziękuje za komplementy- nasz drzwi są olchowe. A gdzie Twoja galeria z drzwiami? Chętnie bym obejrzała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Cześć Beauty- no trochę napaplałyśmy- to prawda.... Żyrandol jest, jest- jutro zagonię lubego do roboty... Jeszcze tylko muszę dokupić z 10 żarówek. A Ty gdzie się podziewałaś tak długo?? Aha już doczytałam u Ciebie, że masz gościa, który wcześnie chodzi spać....To wszystko wyjaśnia:D Edytowane 21 Stycznia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Ooooo- zupełnie nie wiem, jak to się mogło stać... szkła kontaktowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.01.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Beauty- no trochę napaplałyśmy- to prawda.... Żyrandol jest, jest- jutro zagonię lubego do roboty... Jeszcze tylko muszę dokupić z 10 żarówek. A Ty gdzie się podziewałaś tak długo?? Aha już doczytałam u Ciebie, że masz gościa, który wcześnie chodzi spać....To wszystko wyjaśnia:D Mamy w gościnie teściową ,która w czasie, kiedy ja zwykle zasiadam do kompa to śpi już" w najlepsze".Nie chcę jej przeszkadzać.A w piątek robimy juz wypad w górki. co mnie niesłychanie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aga i jak żyrandol,wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2011 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aga i jak żyrandol,wisi? Hej Beauty- fajnie, że wpadłaś. Ja tylko teraz na chwilkę bo jest już bardzo późno. Wyobraź sobie, że perypetie z rzeczami martwymi masz nie tylko Ty:D:(. Już mieliśmy go wieszać, kiedy okazało się, że żyrandol jest .... za długi! Zamawialiśmy inną długość, a przysłali inną. To jest bardzo gruby łańcuch, na którym on wisi i nie sposób samemu to skrócić, ponieważ oczka są zaspawane. Także jutro - a raczej już dzisiaj musimy odesłać tą górną część do skrócenia ( na szczęście nie cały) i pozostaje nam czekać. Obawiam się, że potrwa to kilka dni. Póki co to Ci powiem, że mosiądz jest matowy w lekkiej patynie (taki szczotkowany), nie ma na sobie żadnego lakieru i wygląda ok. Zmykam. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts