Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Zainspirowana propozycją narendil sprzed kilku dni:hug: i wczorajszą Beauty:hug: znalazłam taki oto fotelik, ale bez kółek:cool:

Od razu mówię, że jest opcja na zamówienie w kolorze czarnym, tapicerka też dowolna.

Wygląda tak. I co myślicie?:)

http://images39.fotosik.pl/1949/57c66323e30a5f6dmed.jpg

Edytowane przez agawi74

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znalazłam taki oto fotelik, ale bez kółek:cool:

Od razu mówię, że jest opcja na zamówienie w kolorze czarnym, tapicerka też dowolna.

Wygląda tak. I co myślicie?:)

http://images39.fotosik.pl/1949/57c66323e30a5f6dmed.jpg

Agawi,

Fotel jest bardzo fajny. Dla mnie nawet kolor drewna do przyjęcia. Tylko tapicerkę musiałabym wymienić..

Bardzo mi się podoba :yes:

Agawi,

Fotel jest bardzo fajny. Dla mnie nawet kolor drewna do przyjęcia. Tylko tapicerkę musiałabym wymienić..

Bardzo mi się podoba :yes:

Dzięki Illu:D

a u nas wyjątkowo brąz w gabinecie nie pasuje:lol2:

Tapicerkę też wybrałabym inną- ciemny grafit chyba:yes:

Jest tylko jedne problem- ten fotelik na bank nie da się wsunąć pod biurko i nie wiem czy to ładnie będzie wyglądać...:(

Dzięki Illu:D

a u nas wyjątkowo brąz w gabinecie nie pasuje:lol2:

Tapicerkę też wybrałabym inną- ciemny grafit chyba:yes:

Jest tylko jedne problem- ten fotelik na bank nie da się wsunąć pod biurko i nie wiem czy to ładnie będzie wyglądać...:(

Aga,

Grafit u mnie też by pasował, a co do wysokości, zawsze można podciąć nóżki :lol2:

jakoś ostatnio nie mam czasu

a przed 8 marca to już będzie hardcore

Aga

biblioteka biała a biurko czarne? rolety te co w kuchni?

dodatki w chromie? tak? dobrze pamiętam? a jaki kolor ścian?

ten fotelik a czarnym kolorze i z brazową lub szara tapicerką będzie :yes::yes: miodzio

Oj to szkoda, ze masz taki nawał pracy:( Ale chociaż kaska będzie, nie?:wiggle:

Karolka jak Ty wszystko dobrze pamiętasz:jawdrop: Jest jedna mała różnica- biurko czarne, ale blat taki lekko bielony, bo na czarnym byłoby widać wszystkie rysy...

Czyli foteli fajny- bardzo się cieszę:D

Aga,

Grafit u mnie też by pasował, a co do wysokości, zawsze można podciąć nóżki :lol2:

Aniu, jesteś GENIALNA:lol2::lol2: Ciekawe co na to powie luby?:eek:

Dziewczynki ja już lecę na zakupy, miłego weekendu dla wszystkich :bye::lol:

Tradycyjnie zajrzę wieczorkiem i wpadnę do Was:yes:

Fotel jest bardzo ładny, nie przejmuj się, ze nie wsuniesz, będzie stał blisko:lol2:

Mówisz Natalko?:lol2: zastanowię się:D

Niezwykle czysta forma i bardzo mi się podoba ten fotelik :D

Ooo jak pięknie napisałaś Gosiu:eek: Dzięki:) A jak Twoje zdrówko?

Aga ślczny ten fotelik:yes: ja bym się nie przejmowała że się nie wsunie pod biurko:no:

No to kolejny głosik za:lol2: Dzięki Anetko:)

Agus superowe to Twoje krzeselko :yes: a ja tak liczylam na nagrode :cry::D

Milego weekendu :hug:

Kasiu, ale ja nie ogłosiłam końca konkursu:no::lol2: Luby trochę kręci nosem na ten fotelik- wolałby normalne, tapicerowane krzesło:(

I co ja mam teraz zrobić? Jeszcze raz przeanalizuję Wasze propozycje i pobuszuję w necie... może jeszcze wpadnie mi coś w łapki:rolleyes:

Tobie również miłego weekendu:hug: A my mamy jutro gości się okazało:lol2:

Hej Aga,

trochę mi sie nazbierało zaległości u Ciebie, a tu mebelki zaklepane i 600 stron stuknęło, gratulacje :wave:

krzesełko do biurka wyszukałaś superowe:yes:, to od Beatki też jest fantastic:yes:

ja póki co nie szukałam foteli biurowych, więc przychodzę tylko z kciukami za pomyślne poszukiwaniahttp://komudzwonia.pl/images/smiles/kciuki.gif

Agawi,

Pewnie Ty więcej jesteś w domu i częściej będziesz korzystała z tego krzesła.

A kto ma krzesło ten ma władze... [ATTACH=CONFIG]172559[/ATTACH] :lol2:

Hi, hi święta racja Illu:lol2::lol2:

Co do korzystania, to w sumie jest po równo- z moją wieczorną przewagą:D

Hej Aga,

trochę mi sie nazbierało zaległości u Ciebie, a tu mebelki zaklepane i 600 stron stuknęło, gratulacje :wave:

krzesełko do biurka wyszukałaś superowe:yes:, to od Beatki też jest fantastic:yes:

ja póki co nie szukałam foteli biurowych, więc przychodzę tylko z kciukami za pomyślne poszukiwaniahttp://komudzwonia.pl/images/smiles/kciuki.gif

Dzięki vesi:hug:

Gabinet wkurzał mnie już na maksa:mad: dlatego go wykańczamy:cool: Cieszę się, że będzie już z głowy, bo ta biblioteka napsuła mi zdrowia:sick:

:rotfl:

:rotfl::rotfl:

Czesc Agus :hug:

Hej Kasiu:hug:

Jak minął weekendzik?:) I jak się mają sprawy domku- czy mogę już puścić kciuki?:D

Aga,

Pozdrowienia poniedziałkowe przynoszę i życzenia dużo pogody i słońca na cały tydzień [ATTACH=CONFIG]172803[/ATTACH]

Ale śliczne słoneczko:eek: dziękuję Aniu:hug:Bardzo się przyda, bo za oknem- choć cieplej- to nadal szaro i ponuro:bash:

W depresję można wpaść:(

Ja również życzę Ci udanego tygodnia:D