agawi74 22.02.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Zainspirowana propozycją narendil sprzed kilku dni:hug: i wczorajszą Beauty znalazłam taki oto fotelik, ale bez kółek:cool: Od razu mówię, że jest opcja na zamówienie w kolorze czarnym, tapicerka też dowolna. Wygląda tak. I co myślicie? http://images39.fotosik.pl/1949/57c66323e30a5f6dmed.jpg Edytowane 22 Lutego 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.02.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 hELLÓŁ LAMPA:eek::eek: CUDNIASTA fotela nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.02.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 znalazłam taki oto fotelik, ale bez kółek:cool: Od razu mówię, że jest opcja na zamówienie w kolorze czarnym, tapicerka też dowolna. Wygląda tak. I co myślicie? http://images39.fotosik.pl/1949/57c66323e30a5f6dmed.jpg Agawi, Fotel jest bardzo fajny. Dla mnie nawet kolor drewna do przyjęcia. Tylko tapicerkę musiałabym wymienić.. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 hELLÓŁ LAMPA:eek::eek: CUDNIASTA fotela nie widać Hejka Karolka, weszłam na chwilkę, ale zaraz muszę uciekać A tak w ogóle to gdzie Ty się podziewasz? Dzięki za lampę fotelik już poprawiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Agawi, Fotel jest bardzo fajny. Dla mnie nawet kolor drewna do przyjęcia. Tylko tapicerkę musiałabym wymienić.. Bardzo mi się podoba Dzięki Illu a u nas wyjątkowo brąz w gabinecie nie pasuje:lol2: Tapicerkę też wybrałabym inną- ciemny grafit chyba:yes: Jest tylko jedne problem- ten fotelik na bank nie da się wsunąć pod biurko i nie wiem czy to ładnie będzie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.02.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jakoś ostatnio nie mam czasu a przed 8 marca to już będzie hardcore Aga biblioteka biała a biurko czarne? rolety te co w kuchni? dodatki w chromie? tak? dobrze pamiętam? a jaki kolor ścian? ten fotelik a czarnym kolorze i z brazową lub szara tapicerką będzie :yes: miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.02.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dzięki Illu a u nas wyjątkowo brąz w gabinecie nie pasuje:lol2: Tapicerkę też wybrałabym inną- ciemny grafit chyba:yes: Jest tylko jedne problem- ten fotelik na bank nie da się wsunąć pod biurko i nie wiem czy to ładnie będzie wyglądać... Aga, Grafit u mnie też by pasował, a co do wysokości, zawsze można podciąć nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jakoś ostatnio nie mam czasu a przed 8 marca to już będzie hardcore Aga biblioteka biała a biurko czarne? rolety te co w kuchni? dodatki w chromie? tak? dobrze pamiętam? a jaki kolor ścian? ten fotelik a czarnym kolorze i z brazową lub szara tapicerką będzie :yes: miodzio Oj to szkoda, ze masz taki nawał pracy:( Ale chociaż kaska będzie, nie? Karolka jak Ty wszystko dobrze pamiętasz:jawdrop: Jest jedna mała różnica- biurko czarne, ale blat taki lekko bielony, bo na czarnym byłoby widać wszystkie rysy... Czyli foteli fajny- bardzo się cieszę Aga, Grafit u mnie też by pasował, a co do wysokości, zawsze można podciąć nóżki Aniu, jesteś GENIALNA:lol2: Ciekawe co na to powie luby? Dziewczynki ja już lecę na zakupy, miłego weekendu dla wszystkich Tradycyjnie zajrzę wieczorkiem i wpadnę do Was:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.02.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Fotel jest bardzo ładny, nie przejmuj się, ze nie wsuniesz, będzie stał blisko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Niezwykle czysta forma i bardzo mi się podoba ten fotelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 22.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga ślczny ten fotelik:yes: ja bym się nie przejmowała że się nie wsunie pod biurko:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Agus superowe to Twoje krzeselko a ja tak liczylam na nagrode Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Fotel jest bardzo ładny, nie przejmuj się, ze nie wsuniesz, będzie stał blisko:lol2: Mówisz Natalko? zastanowię się Niezwykle czysta forma i bardzo mi się podoba ten fotelik Ooo jak pięknie napisałaś Gosiu Dzięki:) A jak Twoje zdrówko? Aga ślczny ten fotelik:yes: ja bym się nie przejmowała że się nie wsunie pod biurko:no: No to kolejny głosik za:lol2: Dzięki Anetko Agus superowe to Twoje krzeselko a ja tak liczylam na nagrode Milego weekendu Kasiu, ale ja nie ogłosiłam końca konkursu:no: Luby trochę kręci nosem na ten fotelik- wolałby normalne, tapicerowane krzesło:( I co ja mam teraz zrobić? Jeszcze raz przeanalizuję Wasze propozycje i pobuszuję w necie... może jeszcze wpadnie mi coś w łapki:rolleyes: Tobie również miłego weekendu:hug: A my mamy jutro gości się okazało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) Agawi, Pewnie Ty więcej jesteś w domu i częściej będziesz korzystała z tego krzesła. A kto ma krzesło ten ma władze... Edytowane 23 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.02.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Hej Aga, trochę mi sie nazbierało zaległości u Ciebie, a tu mebelki zaklepane i 600 stron stuknęło, gratulacje krzesełko do biurka wyszukałaś superowe:yes:, to od Beatki też jest fantastic ja póki co nie szukałam foteli biurowych, więc przychodzę tylko z kciukami za pomyślne poszukiwaniahttp://komudzwonia.pl/images/smiles/kciuki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 A kto ma krzesło ten ma władze... [ATTACH=CONFIG]172559[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Agawi, Pewnie Ty więcej jesteś w domu i częściej będziesz korzystała z tego krzesła. A kto ma krzesło ten ma władze... [ATTACH=CONFIG]172559[/ATTACH] Hi, hi święta racja Illu:lol2: Co do korzystania, to w sumie jest po równo- z moją wieczorną przewagą Hej Aga, trochę mi sie nazbierało zaległości u Ciebie, a tu mebelki zaklepane i 600 stron stuknęło, gratulacje krzesełko do biurka wyszukałaś superowe:yes:, to od Beatki też jest fantastic ja póki co nie szukałam foteli biurowych, więc przychodzę tylko z kciukami za pomyślne poszukiwaniahttp://komudzwonia.pl/images/smiles/kciuki.gif Dzięki vesi Gabinet wkurzał mnie już na maksa:mad: dlatego go wykańczamy:cool: Cieszę się, że będzie już z głowy, bo ta biblioteka napsuła mi zdrowia:sick: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Czesc Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aga, Pozdrowienia poniedziałkowe przynoszę i życzenia dużo pogody i słońca na cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.02.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Czesc Agus Hej Kasiu Jak minął weekendzik? I jak się mają sprawy domku- czy mogę już puścić kciuki? Aga, Pozdrowienia poniedziałkowe przynoszę i życzenia dużo pogody i słońca na cały tydzień [ATTACH=CONFIG]172803[/ATTACH] Ale śliczne słoneczko:eek: dziękuję Aniu:hug:Bardzo się przyda, bo za oknem- choć cieplej- to nadal szaro i ponuro:bash: W depresję można wpaść Ja również życzę Ci udanego tygodnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts