kasia_sw 09.12.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 agawi metrów to strasznie nam brakuje, ale póki co cieszymy się z tego co mamy Dom to nasze marzenie, ale nie wiem czy uda się je zrealizować....może kiedyś...mam taką cichą nadzieję Zobaczymy jak się nam życie potoczy Do okna może znajdziesz coś u tego sprzedawcy z allegro...czasami ma fajne rzeczy...kupowałam u nich kiedyś http://allegro.pl/cepeliada-bordiura-kolekcja-krolewska-koronka-b-i1354909765.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Piękne rzeczy ma ten sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 09.12.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Agawi pięknie u Ciebie:) kolejny piękny dziennik i wnętrza śliczna kuchnia:) jak patrzę na te piękne wykończenia, detale to aż się serce śmieje nie mogę doczekać swojego;) chyba powinien powstać Klub miłośniczek tradycyjnych wnetrz pod nazwą domowe , swojskie klimaty i bardzo polskie wnętrza:) pozdrawiam i życzę smacznego <a href=http://img208.imageshack.us/img208/3034/rxdkagx23401mincepiess3.jpg' alt='rxdkagx23401mincepiess3.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 domowa jestem za klubem miłośniczek wnętrz klasycznych, tradycyjnych, domowych klimatów itp ..... ciasteczka to prawdziwe dzieło sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Już odpisuję w sprawie sklepu arteego widziałam zazdrostki na własne oczy (koleżanka kupowała) wykonanie ok, wszystko jak w opisie, moim zdaniem fachowa obsługa i nic do zarzucenia...można kupowaćA w cepeliadzie druga kumpela kupowała pościel i pięknie haftowane prześcieradło... cudne Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 09.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dołączam się do klubu miłośniczek wnętrz klasycznych, tradycyjnych, domowych itd!!!!!! Jestem jak najbardziej ZA!!!! ps. znam arteego, oryginalne rzeczy tam mają Pozdrowienia przedświąteczne dla Klubowiczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 A w cepeliadzie druga kumpela kupowała pościel i pięknie haftowane prześcieradło... cudne Właśnie dokonałam zakupu w Cepeliadzie. Zachwyciłam się obrusem, który bym wyszywała pewnie przez rok i mama mi go zasponsorowała jako prezent gwiazdkowy A teraz z utęsknieniem będę czekać na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Wszystko ten sprzedawca ma piękne, też mi się marzy taki wyszywany obrus haftem richelieu tylko te ceny.... już ci zazdroszczę tego obrusu Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ten kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=1359039492&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. I cena wcale nie jest wygórowana. Przy moich dzieciach haftowałabym go co najmniej rok. I to będzie pierwsze rękodzieło zrobione przez kogoś innego, które będę miała w domu Ale na stół to go będę kładła tylko na chwilę na kolędę, bo przy dzieciach teraz nie kładę nic. Raz, że młodszy wszystko ściąga, a dwa, gdyby mi któryś coś na to rozlał to bym chyba tego nie przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dorfi nic nie piszę... rozumiem.... co do dzieci piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jestem i ja:p Ale tu gwarno- tak lubię http://www.e-gify.com/gify/74.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dorfi, obrus pięknyyy!! Ja jeszcze nie mam docelowego stolu i na razie się wstrzymuję z zakupami tego typu rzeczy. Na razie mam sporą kolekcję lnianych, które wiadomo- są ładne, tylko to prasowanie... brrr Juszczakówka- dzięki za opinie sklepu. Teraz można śmialo kupować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.12.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Podejrzałam i ja co nieco we wspomnianym klepie .Podobają mi się te zasłonkihttp://allegro.pl/cepeliada-romantyczna-zaslona-90x150-nr-1-i1351181456.html A i obrusem secesyjnym tez bym nie pogardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Domowa- witaj w moich skromnych progach Bardzo dziękuję, ja ciągle nie widzę tych detali o których piszesz, tylko myślę co by tu jeszcze kupić, żeby bardziej udomowić wnętrza... Bardzo dziękuję za ulubione mince pies- tylko mi nie mów, że sama robiłaś Jeśli tak to szybciutko dawaj przepisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Podejrzałam i ja co nieco we wspomnianym klepie .Podobają mi się te zasłonki http://allegro.pl/cepeliada-romantyczna-zaslona-90x150-nr-1-i1351181456.html A i obrusem secesyjnym tez bym nie pogardziła Beauty też się im dzisiaj przyglądałam, tylko nie wiem gdzie by mogły zawisnąć. A Ty gdzie planujesz je powiesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.12.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ze mną to jest tak ,że jak się nacoś napalę to kupuję ,a dopasowywać będe póżniej...Zastanawiałam nad powieszeniem ich na jakiś czas w łazience .w sumie nie są takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Myślę, że bardzo będą pasować do Twojej łazienki (choć nie wiem czy można ją jeszcze bardziej upiększyć ) Ja mam w lazience 2 okna połaciowe i taka wersja niestety odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.12.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Powiadasz ,że będą pasować?W sumie mam w tym stylu parę duperelek z płótna...Musiałabym kupić tę na 180cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.12.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ja mam w lazience 2 okna połaciowe i taka wersja niestety odpada. Wiesz ,widziałam ,chyba u monah fantastyczną dekorację połaciówek.Może jutro Ci odnajdę ,bo dzisiaj juz chyba myknę spać .Dobrej nocy Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Dzięki Beauty- bardzo chętnie- bo okna są od strony poludniowej i coś by się przydało... Wiesz, ja też szczerze mówiąc nie przepadam za frędzlami... Oglądałam kilka zazdrostek i te frędzle mnie trochę irytują. W Twojej firance jeżeli będzie to bez uszczerbku w materiale- też bym się pozbyła. A może można zamówić bez? Trzeba się dowiedzieć. W taki razie kolorowych snów http://www.e-gify.com/gify/76.gif Edytowane 9 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts