Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Aga za pomysł z niecierpkami. Znam je oczywiście i bardzo lubię. Posadzę z przodu domu kilka sztuk na pewno, za to z tyłu chyba nie, bo cały ogród mamy skierowany na południe i upał jest niemiłosierny. A niecierpki lubią wodę:)

Cierpliwości, ani się nie obejrzysz a będziesz miała piękną trawkę:wiggle: Czy fotka, którą mi wkleiłaś, to Twój dawny ogród?:jawdrop:

Ech, nie to nie mój ogródek:no: chciałambym ;) Jutro postaram o się parę fotek z mojego malutkiego ogrodeczka :wiggle:

Hallo ,hallo! jest tu kto? witanko poniedziałkowe!!!! jak tam trawka rośnie?

Ano jestem Beatko i SIEM witam:lol2: Szczęśliwa ale padnięta jestem po tym weekendzie. W sobotę przyjechało ponad 100 worków kory, więc musieliśmy wszystko wysypać w iglaki, było zimno i straszna wichura, więc o sianiu mogliśmy zapomnieć. Na szczęście niedziele była piękna, więc trawa została posiana w niedzielę:wiggle: Podlewanie sprawdzone- wszystko działa i teraz wyczekujemy pierwszego źdźbła trawy:lol2:

Pamiętam jutro o Twoim maturzyście;):)

W Farmie Kolonialnej pojawiły się nowe modele sof i foteli. W oko wpadł mi Chester , ale stanowczo bardziej sofa Brighton;)

Cena 4500zł

http://www.farmakolonialna.pl/site/attachment/2393/size:478

ooo super!!!:wiggle: Muszę się tam koniecznie przejechać. Jedyne czego nie lubię, to tego, że ich materiały obiciowe, a konkretniej atłasy/welury (jak zwał tak zwał;)) są takie ciapate - u know what I mean?:rolleyes:

Ale ten Twój Brighton już ma ładny gatunek tkaniny. Może mają rózne, wcześniej się - przyznaję - nie interesowałam. Ale z takimi ciapatymi właśnie mi się kojarzą;)

ooo super!!!:wiggle: Muszę się tam koniecznie przejechać. Jedyne czego nie lubię, to tego, że ich materiały obiciowe, a konkretniej atłasy/welury (jak zwał tak zwał;)) są takie ciapate - u know what I mean?:rolleyes:

Ale ten Twój Brighton już ma ładny gatunek tkaniny. Może mają rózne, wcześniej się - przyznaję - nie interesowałam. Ale z takimi ciapatymi właśnie mi się kojarzą;)

Masz rację Magda- też ciapatego :lol2::lol2: materiału nie lubię. Prawdziwy atłas powinien być gładki i mięsisty;)

Te ceny "od" znaczą różne gatunki materiału, dokładnie nie pytałam, bo nadal się rozglądam:)

Sobota i niedziela były twórcze ;) z tego co przeczytałam :) , co do zimna to się zgadzam :( było zimno jak diabli i wiało jak cholera..... efekty Wasze będzie już widać w najbliższych dniach :wiggle:.....czekam z niecierpliwością.....

Sofy i fotele bajeczne........

Kochana nie tak twórcze jak u Ciebie:lol2::lol2: Ale trawka rośnie:wiggle: I pogoda się poprawiła :wave:

Nie mogę się doczekać pierwszego koszenia-ale tylko pierwszego:lol2:

Aga, ale nabroiłaś, wiesz.

Tymi zdjęciami mebli.

Zrobiłam wreszcie remont sypialni.

Pojawiły się tapety. Wszystko stonowane, złamana biel, ciepłe odcienie szarości,

dodatki w srebrze.

Wreszcie znikły żarówki dyndające na kablu.

I do tego marzy mi się taki fotel, jeszcze lepiej szezlong w kolorze wściekłej fuksji.

Taki wiesz, mocny, zmysłowy akcent dodający sypialni pikanterii ;).

Ciekawe, czy mają w ofercie taki kolor tapicerki.

Muszę jechać do Warszawy i obejrzeć, no muszę.

Jestem, jestem:hug:

Wczoraj nie miałam dostępu do netu:bash:

Andżeliko, fotki będą jak trawka urośnie, bo inaczej to nuuuda;) Na razie jednak nie ma ani źdźbła...:eek:

Ja już skończyłam swoje meble malować- w sumie robi się to dość szybko... Jakbyś była bliżej, to bym Ci pomogła :lol2::lol2:

Aga, ale nabroiłaś, wiesz.

Tymi zdjęciami mebli.

Zrobiłam wreszcie remont sypialni.

Pojawiły się tapety. Wszystko stonowane, złamana biel, ciepłe odcienie szarości,

dodatki w srebrze.

Wreszcie znikły żarówki dyndające na kablu.

I do tego marzy mi się taki fotel, jeszcze lepiej szezlong w kolorze wściekłej fuksji.

Taki wiesz, mocny, zmysłowy akcent dodający sypialni pikanterii ;).

Ciekawe, czy mają w ofercie taki kolor tapicerki.

Muszę jechać do Warszawy i obejrzeć, no muszę.

Tolu, sama sobie też narobiłam:lol2: Kolor fuksji bardzo lubię i wszelkie fiolety. A do tego na szezlongu...:)

Taki akcent to baaardzo fajna sprawa. Myślę, że w Farmie coś dobierzesz.

Pędzę do Ciebie, bo może są foty nowej sypialni:rolleyes::rolleyes: