agawi74 11.05.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ja tez chcę taką sofę !!!! Aguś obiecałam zdjęcia z mojego ogródka Miałam tyle roboty, że nie zdążylam zrobić sensownych fotek, a wszystkie moje 'cebulowe' kwiatki już przekwitają. Muszą więc być tylko takie, zrobione w biegu komórką... Agusiu dziękuję Śliczne masz tulipaniki i moje ulubone hiacynty:) U mnie już przekwitły, mam tylko jeszcze żółte tulipany i bordowe- queen of night. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.05.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Petunie mnie ostanio zaczrowały, am 6 krwisto czerwonych niby takie nic a jednak mają to coś w sobie , surfinie mam 2 białe i już są posadzone w koszyku w towatrzystwie...... no właśnie..... nie wiem jak się nazywa ta roślinka ogólnie jak dla mnie wyglądają cudnie..... lawenda też już króluje na tarasie i zaczyna powolutku rozkwitać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Andżeliko, to Ty masz już prawdziwy busz:jawdrop: U mnie póki co jeszcze cebulowe i byliny, ale po kwiatki muszę wybrać się w sobotę. I koniecznie muszę kupić lawendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.05.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) Aga no co TY !!!! 2 podłużne kosze dł. około 50 cm z tym czymś ( cholera no nie wiem co to jest !!!! ) z surfiniami białymi i czerwonymi pelargoniami , 1 doniczka - kosz mniejszy i też podłóżny z lobeliami, mały koszyk okrągły z żółtymi jakimiś kwiatami, dużą donicę drewnianą z petuniami i 2 trójkątne donice z petuniami, wiciokrzewem......a zresztą zobaczysz już niedługo P.S idę dzisiaj odpisać te nazwy....... nie wiem połowy nazw moich roślin SZOK.... Edytowane 12 Maja 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.05.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Aga no co TY !!!! 2 podłużne kosze dł. około 50 cm z tym czymś ( cholera no nie wiem co to jest !!!! ) z surfiniami białymi i czerwonymi pelargoniami , 1 doniczka - kosz mniejszy i też podłóżny z lobeliami, mały koszyk okrągły z żółtymi jakimiś kwiatami, dużą donicę drewnianą z petuniami i 2 trójkątne donice z petuniami, wiciokrzewem......a zresztą zobaczysz już nie długo P.S idę dzisiaj odpisać te nazwy....... nie wiem połowy nazw moich roślin SZOK.... A to niby mało jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.05.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Oczywiście, że nie !!!!! na moje raczkujące doświadczenie w dziedzinie ogrodnictwa to jest bardzo duże OSIĄGNIĘCIE I brzmi tak dumnie..... MOJE OSIĄGNIĘCIA W DZIEDZINIE OGRODNICTWA:D:lol2: to prawie jak doktorat :lol2: jednakże "prawie" robi dużą różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A to niby mało jest Z ust mi to wyjęłaś anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Oczywiście, że nie !!!!! na moje raczkujące doświadczenie w dziedzinie ogrodnictwa to jest bardzo duże OSIĄGNIĘCIE I brzmi tak dumnie..... MOJE OSIĄGNIĘCIA W DZIEDZINIE OGRODNICTWA:D:lol2: to prawie jak doktorat :lol2: jednakże "prawie" robi dużą różnicę Bez "prawie" dostaniesz od nas dyplom po zakończeniu sezonu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ojtam, ojtam atakujecie mnie ... a ja naprawdę mało tego mam tylko tak wielgachnie brzmi... , ale czekajcie jeszcze..... w przyszłym roku to będzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.05.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 to czekam na zakończenie sezonu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ojtam, ojtam atakujecie mnie ... a ja naprawdę mało tego mam tylko tak wielgachnie brzmi... , ale czekajcie jeszcze..... w przyszłym roku to będzie dużo Oj mało, mało- a ja nie mam NIC. I co Ty na to? Ale poczekaj do soboty- coś tam kupię I potem będę miała taaaaaakkkkk:rolleyes: http://bi.gazeta.pl/im/9/3988/z3988839X,Na-tym-balkonie-z-gornych-skrzynek-splywaja--petunie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 imponująco myślisz, że damy radę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 imponująco myślisz, że damy radę ???? Damy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.05.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 I tak dyplom dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 I tak dyplom dostaniesz Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.05.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Każdemu po dyplomie, medalu i 6 z uśmiechem i koroną Agawi działaj działaj, Twój ogród za kilka lat będzie pewnie buszem, a my się będziemy zachwycać każdym nowym listkiem )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Każdemu po dyplomie, medalu i 6 z uśmiechem i koroną Agawi działaj działaj, Twój ogród za kilka lat będzie pewnie buszem, a my się będziemy zachwycać każdym nowym listkiem )))) No działam, działam- tylko to wszystko jakoś tak wolno rośnie...:lol2: Za kilka lat to i Twój ogród yokasta będzie buszem z oczkiem wodnym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.05.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Surfinie są piękne! Zawsze marzyłam o takim ukwieconym balkonie, jak na folderach austryjackich gasthausów W tym roku jeszcze takiego nie zrobię (na balkonie nie mam jeszce nawet płytek) ale za rok... Za to mam nadzieję nacieszyć się twoimi Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.05.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Wolno? Toż to cała przyjemność patrzeć jak rośnie. Ja dopiero mam warzywa, ale czy myślisz że mnie nie skręca kiedy widzę jak to zielsko powoli rośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts