Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ja tez chcę taką sofę !!!!:cry:

Aguś obiecałam zdjęcia z mojego ogródka :oops: Miałam tyle roboty, że nie zdążylam zrobić sensownych fotek, a wszystkie moje 'cebulowe' kwiatki już przekwitają. Muszą więc być tylko takie, zrobione w biegu komórką...

ogr%C3%B3d.jpg

:hug:

Agusiu dziękuję:hug: Śliczne masz tulipaniki i moje ulubone hiacynty:):)

U mnie już przekwitły, mam tylko jeszcze żółte tulipany i bordowe- queen of night.

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Petunie mnie ostanio zaczrowały, am 6 krwisto czerwonych ;) niby takie nic a jednak mają to coś w sobie :yes::D, surfinie mam 2 białe i już są posadzone w koszyku w towatrzystwie...... no właśnie..... nie wiem jak się nazywa ta roślinka :oops: ogólnie jak dla mnie wyglądają cudnie.....

lawenda też już króluje na tarasie i zaczyna powolutku rozkwitać ;):wiggle:.....

Aga no co TY !!!! 2 podłużne kosze dł. około 50 cm z tym czymś ( cholera no nie wiem co to jest !!!! ) z surfiniami białymi i czerwonymi pelargoniami , 1 doniczka - kosz mniejszy i też podłóżny z lobeliami, mały koszyk okrągły z żółtymi jakimiś kwiatami, dużą donicę drewnianą z petuniami i 2 trójkątne donice z petuniami, wiciokrzewem......a zresztą zobaczysz już niedługo ;)

P.S idę dzisiaj odpisać te nazwy....... nie wiem połowy nazw moich roślin SZOK....

Edytowane przez Juszczakówka

Aga no co TY !!!! 2 podłużne kosze dł. około 50 cm z tym czymś ( cholera no nie wiem co to jest !!!! ) z surfiniami białymi i czerwonymi pelargoniami , 1 doniczka - kosz mniejszy i też podłóżny z lobeliami, mały koszyk okrągły z żółtymi jakimiś kwiatami, dużą donicę drewnianą z petuniami i 2 trójkątne donice z petuniami, wiciokrzewem......a zresztą zobaczysz już nie długo ;)

P.S idę dzisiaj odpisać te nazwy....... nie wiem połowy nazw moich roślin SZOK....

A to niby mało jest ;)

Oczywiście, że nie !!!!! na moje raczkujące doświadczenie ;) w dziedzinie ogrodnictwa to jest bardzo duże OSIĄGNIĘCIE :wiggle:

I brzmi tak dumnie..... MOJE OSIĄGNIĘCIA W DZIEDZINIE OGRODNICTWA:D:lol2: to prawie jak doktorat ;):lol2::lol2: jednakże "prawie" robi dużą różnicę ;)

Bez "prawie" dostaniesz od nas dyplom po zakończeniu sezonu:lol2::lol2:

ojtam, ojtam atakujecie mnie ;)... a ja naprawdę mało tego mam tylko tak wielgachnie brzmi... , ale czekajcie jeszcze..... w przyszłym roku to będzie dużo ;)

Oj mało, mało- a ja nie mam NIC. I co Ty na to?:rotfl:

Ale poczekaj do soboty- coś tam kupię:cool: I potem będę miała taaaaaakkkkk:rolleyes::rolleyes:

http://bi.gazeta.pl/im/9/3988/z3988839X,Na-tym-balkonie-z-gornych-skrzynek-splywaja--petunie.jpg

Każdemu po dyplomie, medalu i 6 z uśmiechem i koroną :lol2:

Agawi działaj działaj, Twój ogród za kilka lat będzie pewnie buszem, a my się będziemy zachwycać każdym nowym listkiem :))))) :rotfl:

No działam, działam- tylko to wszystko jakoś tak wolno rośnie...:lol2::lol2:

Za kilka lat to i Twój ogród yokasta będzie buszem z oczkiem wodnym:rolleyes::rolleyes: