Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Agawi witaj kochana:) przyszłam w odwiedzinki i rozsiać troche pozytywnej energii!!!!!!:):) na poczatek musiałam usunac moj dzienniczek i komentarze - powód? ktoś z rodziny. Kiedyś założe jeszcze raz dzienniczek, narazie będę odwiedzać Wasze dzienniczki;) a teraz dobra nowina..... jestem w ciąży:) nie dociera to do mnie jeszcze moze powoli dotrze narazie myśle że to sen na który długo czekałam:)buziaki dla Ci3ebie i wszystkich odwiedzających Twój dzienniczek!!

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za to mam nadzieję nacieszyć się twoimi Aguś :rotfl:

Dzięki Aga:hug: Ja balkonu chyba nie będę też w tym roku ozdabiać kwiatami, ale mam takie murowane okrągłe kwietniki przed wejściem i na tarasie, więc coś wymyślę;):) Jutro jadę po kwiatki- trzymaj kciuki:)

Wolno? Toż to cała przyjemność patrzeć jak rośnie.

Ja dopiero mam warzywa, ale czy myślisz że mnie nie skręca kiedy widzę jak to zielsko powoli rośnie ? :rotfl:

Prawda, że przyjemność:) Ja codziennie sprawdzam, czy trawa już zaczyna coś wypuszczać... Na razie chyba nic, choć coś tam się malutkiego pojawia;)

yokasta, Ty to masz imponujące ilości i rodzaje tych warzywek- jesteś chyba jedyną forumką, którą znam i która tyle uprawia:D

Agawi witaj kochana:) przyszłam w odwiedzinki i rozsiać troche pozytywnej energii!!!!!!:):) na poczatek musiałam usunac moj dzienniczek i komentarze - powód? ktoś z rodziny. Kiedyś założe jeszcze raz dzienniczek, narazie będę odwiedzać Wasze dzienniczki;) a teraz dobra nowina..... jestem w ciąży:) nie dociera to do mnie jeszcze moze powoli dotrze narazie myśle że to sen na który długo czekałam:)buziaki dla Ci3ebie i wszystkich odwiedzających Twój dzienniczek!!

Domowa witaj :hug::hug: Strasznie dawno Cię nie było, a ja nie tak dawno szukałam Twojego dziennika... szkoda, że usunęłaś... Mam nadzieję, że kiedyś...:):)

Ale co tam dziennik. Kochana serdeczne GRATULACJE z powodu dzidzi:yes::D:wave:

Wpadaj proszę jak najczęściej i zdawaj relację;) Życzę Ci dużo zdrówka i żeby dzieciątko dobrze się rozwijało.

Dbaj o siebie:hug:

Bedę wpdać;) powera dostałam- teraz wiem,po roku czasu, że mamy dla kogo budowac nasz dom i że nie będzie on pusty:) i to mi daje siłę i motywację

Racja:) Trzymam Cię za słowo, że będziesz nas często odwiedzać.:) Aaa i proszę o budowlaną relację również;)

Agawi,

wpadam często i obserwuję Twoje ogrodowe poczyniania, fajnie Ci idzie!

Dzięki Aniu:hug:

Wpadaj tak często jak tylko możesz:);)

Właśnie dzisiaj poczyniłam zakupy do 2 murowanych kwietników. Kupiłam sporo kwiatków- petunie, surfinie, niecierpki, aksamitki,pelargonię i kocankę;) Dokupiłam też jeszcze kilka iglaczków- świerk kulisty biały, jodełkę koreańską oraz 2 tuje o pokroju kuli- Danica. Na ten rok to chyba już wystarczy tych zakupów;)

[quote=agawi74;4727773

Właśnie dzisiaj poczyniłam zakupy do 2 murowanych kwietników. Kupiłam sporo kwiatków- petunie, surfinie, niecierpki, aksamitki,pelargonię i kocankę;) Dokupiłam też jeszcze kilka iglaczków- świerk kulisty biały, jodełkę koreańską oraz 2 tuje o pokroju kuli- Danica. Na ten rok to chyba już wystarczy tych zakupów;)

Zakupy bardzo bogate ;) już nie mogę się doczekać Twoich inspiracji nasadzeniowych ;)

I szybciutko w pierwszej kolejności pokaż tuje kuliste i świerk kulisty :wiggle:

EEEE nie mów hop z tymi zakupami ;) w ogrodniczym..... ponieważ jak będziesz przechodzić to i tak się skusisz na coś ;)

Deszczyk pada ,to i trawka Ci szybciej wyrośnie....A ja to ogrodnicze otaczam szerokim łukiem,bo już rośliny sadzę jedną na drugiej, ale już niedługo może będę mogła się pochwalić nasadzeniami.Po spryskaniu chwaściorów wszystko zrobiło się żółte .....to pewnie już niebawem...

Ha, ha, ha.. :rotfl:

Ledwo rok się zaczął, a Ty piszesz, że już koniec zakupów w tym roku??

Nie wierzę :wiggle:

Zakupy bardzo bogate ;) już nie mogę się doczekać Twoich inspiracji nasadzeniowych ;)

I szybciutko w pierwszej kolejności pokaż tuje kuliste i świerk kulisty :wiggle:

EEEE nie mów hop z tymi zakupami ;) w ogrodniczym..... ponieważ jak będziesz przechodzić to i tak się skusisz na coś ;)

Zaraz wstawię foty, jeszcze nie wsadzonych kwiatów;):)

I specjalnie dla Ciebie iglaczków:wiggle:

Deszczyk pada ,to i trawka Ci szybciej wyrośnie....A ja to ogrodnicze otaczam szerokim łukiem,bo już rośliny sadzę jedną na drugiej, ale już niedługo może będę mogła się pochwalić nasadzeniami.Po spryskaniu chwaściorów wszystko zrobiło się żółte .....to pewnie już niebawem...

Deszczyk jest zbawienny dla trawki:yes:

My w zeszłym roku pryskaliśmy wszystko Randapem... Wszystkie chwaściory padły:):)