googulek 24.05.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 dla ciebie zrobie wszystko kochana ! jezeli wyjda to pokaze zdjecie na dowod ze zrobilam, a jezeli nie wyjda.... to tez pokaze, a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 dla ciebie zrobie wszystko kochana ! jezeli wyjda to pokaze zdjecie na dowod ze zrobilam, a jezeli nie wyjda.... to tez pokaze, a co ! To czekam, Angie:D Pamiętasz parę rzeczy Ci się już udało i tak będzie tym razem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Agawi...ogród nabiera kolorków, trawka się zieleni:))) Ślicznie:) A co do "kopert" z jabłuszkami...dzięki za przepis, będę robiła w sobotę) Faktycznie z ciasta francuskiego szybko i pysznie. Zawsze robię z drożdżowego, ale to "kupa" roboty:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Agawi...ogród nabiera kolorków, trawka się zieleni:))) Ślicznie:) A co do "kopert" z jabłuszkami...dzięki za przepis, będę robiła w sobotę) Faktycznie z ciasta francuskiego szybko i pysznie. Zawsze robię z drożdżowego, ale to "kupa" roboty:) Beata Witaj Beato bardzo Ci dziękuję- dopiero raczkujemy z ogrodem, ale mam nadzieję, że damy radę Jak nie w tym to w przyszłym roku;) Francuskie bardzo polecam,sama często robię i to również w wersji słonej z szynką, serem, pieczarkami lub wegetariańską. Pychaaaa. Drożdżowe też jest smakowite, ale to już wyższa szkoła jazdy- potrzebna jest cierpliwość i kupa wolnego czasu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Zaraziłaś mnie tymi kopertami .dzisiaj zrobiłam i....nie zdążyłam nawet trzasnąć fotki ,celem udokumentowania.Zniknęły od razu....pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Zaraziłaś mnie tymi kopertami .dzisiaj zrobiłam i....nie zdążyłam nawet trzasnąć fotki ,celem udokumentowania.Zniknęły od razu....pychotka Hahaha, to superrr:yes: Czyli dieta poszła w kąt Ja właśnie byłam u moni i miałam iść do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Wzbraniałam się jak mogłam ,ale tak rodzinka mlaskała ,ze dałam się skusić .Cholera w ten sposób to ja nigdy nie schudnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Wzbraniałam się jak mogłam ,ale tak rodzinka mlaskała ,ze dałam się skusić .Cholera w ten sposób to ja nigdy nie schudnę.... Kochana, od jednego nie utyjesz:D Masz trampolinę, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Kochana, od jednego nie utyjesz:D Masz trampolinę, no nie? tylko o to chodzi ,zebym ja miała czas na niej poskakać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 tylko o to chodzi ,zebym ja miała czas na niej poskakać:D Może jakieś nocne sesyjki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 przy świetle księżyca mogło by być ciekawie...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Tu jak zwykle można coś zjeść i oczy nasieszyć zielenią TRAWNIKA , który pięknie rośnie......... Ja wczoraj piekłam najlepsze ciasto na świecie..... czyli była podana.... TARTA Z TRUSKAWKAMI , do tego podałam koktajl truskawkowy....mniam, mniam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.05.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Tu jak zwykle można coś zjeść i oczy nasieszyć zielenią TRAWNIKA , który pięknie rośnie......... Ja wczoraj piekłam najlepsze ciasto na świecie..... czyli była podana.... TARTA Z TRUSKAWKAMI , do tego podałam koktajl truskawkowy....mniam, mniam..... Takim smakołykom nikt by się nie oparł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 przy świetle księżyca mogło by być ciekawie...:D Właśnie sobie to wyobraziłam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Tu jak zwykle można coś zjeść i oczy nasieszyć zielenią TRAWNIKA , który pięknie rośnie......... Ja wczoraj piekłam najlepsze ciasto na świecie..... czyli była podana.... TARTA Z TRUSKAWKAMI , do tego podałam koktajl truskawkowy....mniam, mniam..... Uwielbiam tartę z truskawkami:yes: I koktajl też A za trawkę bardzo dziękuję- jeszcze jest miejscami łysawa, ale może się zagęści:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Takim smakołykom nikt by się nie oparł Nooo racja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A o jaka tarte truskawkowa chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Andżelika smaku narobiła ale przepisu niet Jeszcze się okaże że dzięki temu forum talenta kulinarne w sobie odkryję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Właśnie Andżeliko, popraw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 hehhehe ja już kiedys pisałam że to forum jest najlepsze , można sobie mieszkanie fajnie urządzic , pogadać, wyhaczyc fajne przeceny- różnych rzeczy nie tylko mebli i dodataków , wypłakać się , pośmiać się i jeszcze coś dobrego ugotować . Tylko niestety czas przez palce ucieka na fm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts