Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agawi...ogród nabiera kolorków, trawka się zieleni:))) Ślicznie:)

A co do "kopert" z jabłuszkami...dzięki za przepis, będę robiła w sobotę:)) Faktycznie z ciasta francuskiego szybko i pysznie. Zawsze robię z drożdżowego, ale to "kupa" roboty:)

Beata

Agawi...ogród nabiera kolorków, trawka się zieleni:))) Ślicznie:)

A co do "kopert" z jabłuszkami...dzięki za przepis, będę robiła w sobotę:)) Faktycznie z ciasta francuskiego szybko i pysznie. Zawsze robię z drożdżowego, ale to "kupa" roboty:)

Beata

Witaj Beato:D

bardzo Ci dziękuję- dopiero raczkujemy z ogrodem, ale mam nadzieję, że damy radę:yes: Jak nie w tym to w przyszłym roku;)

Francuskie bardzo polecam,sama często robię i to również w wersji słonej z szynką, serem, pieczarkami lub wegetariańską. Pychaaaa. Drożdżowe też jest smakowite, ale to już wyższa szkoła jazdy- potrzebna jest cierpliwość i kupa wolnego czasu:D

Tu jak zwykle można coś zjeść :D i oczy nasieszyć zielenią TRAWNIKA , który pięknie rośnie....:yes:.....

Ja wczoraj piekłam najlepsze ciasto na świecie..... czyli była podana.... TARTA Z TRUSKAWKAMI :D, do tego podałam koktajl truskawkowy....mniam, mniam.....

Takim smakołykom nikt by się nie oparł ;)

Tu jak zwykle można coś zjeść :D i oczy nasieszyć zielenią TRAWNIKA , który pięknie rośnie....:yes:.....

Ja wczoraj piekłam najlepsze ciasto na świecie..... czyli była podana.... TARTA Z TRUSKAWKAMI :D, do tego podałam koktajl truskawkowy....mniam, mniam.....

Uwielbiam tartę z truskawkami:yes::D I koktajl też:lol2:

A za trawkę bardzo dziękuję:hug:- jeszcze jest miejscami łysawa, ale może się zagęści:cool:

hehhehe ja już kiedys pisałam że to forum jest najlepsze , można sobie mieszkanie fajnie urządzic , pogadać, wyhaczyc fajne przeceny- różnych rzeczy nie tylko mebli i dodataków , wypłakać się , pośmiać się i jeszcze coś dobrego ugotować . Tylko niestety czas przez palce ucieka na fm...:(