Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

hehhehe ja już kiedys pisałam że to forum jest najlepsze , można sobie mieszkanie fajnie urządzic , pogadać, wyhaczyc fajne przeceny- różnych rzeczy nie tylko mebli i dodataków , wypłakać się , pośmiać się i jeszcze coś dobrego ugotować . Tylko niestety czas przez palce ucieka na fm...:(

To prawda, dagunia:yes::D To strrrraaaaszny pożeracz czasu;)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[...] jeszcze jest miejscami łysawa, ale może się zagęści:cool:

Nie może..... tylko na 100% się zagęści, rozrośnie, zzielenieje :lol2::lol2::lol2:

Jutro już piąteczek i ...... WOLNOŚĆ kocham i rozumiem.....;) lenistwo ( a szyby w oknach i prasowanie to....no ! ) błogie lenistwo i zagłuszamy wyrzuty sumienia i nie robimy nic...... , może jakieś małe okienko ? - nie ! lenimy się..... :D

Nie może..... tylko na 100% się zagęści, rozrośnie, zzielenieje :lol2::lol2::lol2:

Jutro już piąteczek i ...... WOLNOŚĆ kocham i rozumiem.....;) lenistwo ( a szyby w oknach i prasowanie to....no ! ) błogie lenistwo i zagłuszamy wyrzuty sumienia i nie robimy nic...... , może jakieś małe okienko ? - nie ! lenimy się..... :D

Zielona już jest:lol2: Za tydzień kosimy:yes::D

Fajnie, że weekendzik, ale pogoda ma być do bani. Jak zwykle zresztą:bash:

Agawi,

fajne te pojemniczki:) Będą u Ciebie pasować.

Ale dziś jeszcze raz zajrzałam do Twojego domku i drzwi do garderoby mnie powaliły:jawdrop:

Dziekuję mada:hug:Sypialnia czeka na dokończenie, czyli pełne umeblowanie i liczę na Waszą pomoc:yes::D

Edytowane przez agawi74

To z tego sklepu w Belrinie, o którym kiedyś pisałam.

http://www.butlers.de/shop/products/de/Tisch-Gaeste/Accessoires/MISS-SOPHIE-Dose-Sugar-600-ml

Znajomi kupili te pojemniczki, a ja identyczne oglądałam przed bożym narodzeniem w Decolorze w Domotece (tylko nie pamiętam ile kosztowały - mamie chciałam kupić pod choinkę;)):

Edytowane przez MagdaZZZ

Aga, wcale nie tak łatwo znaleźć coś fajnego:bash: Ale masz rację- te małe słodkie są:yes:

Kacha, no maciupeńkie, niestety;)

Madziu, dzięki za link.:hug: Rzeczywiście pięęękne rzeczy mają:rolleyes: Będę buszować:yes:

Beauty-myślisz? Tylko, że to aukcja, a ja aukcji nie cierpię:bash:

Andżeliko- jak już są 2 głosy za to pomyślę:yes::D