MagdaZZZ 27.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 taaa, a te kosze co pokazałaś (pierwsze) po prawie 300 zł/szt:bash: niech ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ceny tam są zawrotne... waga mi się bardzo podoba ,i ...emaliowany komplet chochelek...może się skuszę.....:Da aukcji też nie cierpię ,zawsze mnie ktoś podkupi ,szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 taaa, a te kosze co pokazałaś (pierwsze) po prawie 300 zł/szt:bash: niech ich... No tak, kosze nie są tanie. Ale większość jest w całkiem normalnych cenach:yes: Aaa i co to za nowy, śliczny avatarek? Przez chwilę się zastanawiałam, kto to do mnie zawitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ceny tam są zawrotne... waga mi się bardzo podoba ,i ...emaliowany komplet chochelek...może się skuszę.....:Da aukcji też nie cierpię ,zawsze mnie ktoś podkupi ,szkoda nerwów Właśnie ta waga też mi wpadła w oko. Oglądałam kiedyś wagę w Duka, była w podobnej cenie, a o połowę brzydsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.05.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja już kilka razy przymierzałam się do wagi ,tylko tak naprawde nie jest mi aż tak potrzebna ....mam ją w termomixie ,który cały czas stoi na blacie w kuchni i doskonale spełnia swoje zadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja już kilka razy przymierzałam się do wagi ,tylko tak naprawde nie jest mi aż tak potrzebna ....mam ją w termomixie ,który cały czas stoi na blacie w kuchni i doskonale spełnia swoje zadanie... Ja nie mam wcale, ale też tak bardzo nie potrzebuję- taka kobieca zachcianka, że muszę mieć Co innego moja babcia- jej przepis na ciasto piaskowe to: ile ważą 3 jajka, tyle samo cukru, 2x więcej mąki i coś tam jeszcze. No koszmar po prostu- bez wagi ani rusz:D:D Ale ciasto pyszne jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.05.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Trzeba czy nie trzeba ,ale fajna ozdoba kuchni by była:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.05.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dziewczyny avatary pozmieniały ,nie mogę ich poznać....a swoją drogą takie ładne i młode ,ze się zastanawiam co ja w tym towarzystwie robię?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dziewczyny avatary pozmieniały ,nie mogę ich poznać....a swoją drogą takie ładne i młode ,ze się zastanawiam co ja w tym towarzystwie robię?:D Głuptas z Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Głuptas z Ciebie:hug: oj głuptas:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 28.05.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 ooo waga super . też bym sobie taka sprawiła , pewnie ani razu bym jej nie użyła, bo za duży leniuch ze mnie ale dla samego designu I ta karafka na oliwę ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ooo waga super . też bym sobie taka sprawiła , pewnie ani razu bym jej nie użyła, bo za duży leniuch ze mnie ale dla samego designu I ta karafka na oliwę ehhh.... Ja też bardziej dla designu:yes: Ale z nas kucharki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Zakwitły hortensje - na razie dwie- trzecia jeszcze czeka w kolejce;) Jedna jest czerwona- wygląda jak różowa, druga miała być niebieska a jest fioletowa. Krzewuszka też zaczyna kwitnąć. http://img51.imageshack.us/img51/2140/dsc02464n.jpg http://img37.imageshack.us/img37/1176/dsc02465y.jpg http://img845.imageshack.us/img845/5581/dsc02462z.jpg http://img35.imageshack.us/img35/2402/dsc02463jh.jpg http://img143.imageshack.us/img143/2277/dsc02467g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.05.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Ależ piękne te hortensje:jawdrop: i jak wcześnie zakwitły.U moich dopiero pojawiły się pączki,Dzisiaj byliśmy w starym domu ,trichę uporzadkować ,bo syn robi imprezę we wtorek ,a bałagan tam był niemożebny.Pooglądałam sobie rośliny w ogrodzie .Krzewuszki już też kwitną ,irgi,pęcherznica ,zaczyna kwitnąć wiciokrzew i jaśmin.Będziemy mieli w tym roku dużo śliwek, węgierek i porzeczek "na spróbowanie" .Cudnie jest ,trochę mi żal tego ogrodu i Zu stwierdziła ,że trzeba było starą chałupę rozbudować i mieszkać tam.;)I jak tym dzieciarom dogodzić.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Moje darowane hortensje przyjęły się i zakwitły im liście..... nie wiem czy w tym roku będą kwiaty , ale to tak duży sukces , że listki są .... Pięknie Ci one kwitną.... moje też kiedyś takie będą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ależ piękne te hortensje:jawdrop: i jak wcześnie zakwitły.U moich dopiero pojawiły się pączki,Dzisiaj byliśmy w starym domu ,trichę uporzadkować ,bo syn robi imprezę we wtorek ,a bałagan tam był niemożebny.Pooglądałam sobie rośliny w ogrodzie .Krzewuszki już też kwitną ,irgi,pęcherznica ,zaczyna kwitnąć wiciokrzew i jaśmin.Będziemy mieli w tym roku dużo śliwek, węgierek i porzeczek "na spróbowanie" .Cudnie jest ,trochę mi żal tego ogrodu i Zu stwierdziła ,że trzeba było starą chałupę rozbudować i mieszkać tam.;)I jak tym dzieciarom dogodzić.? Dzięki Beatko:D Pewnie, że zawsze szkoda starego ogrodu, szczególnie jak się ma w nim takie piękności i pyszności co Ty:yes: Ale nowy domek też jest przecież cudny:wiggle: Córcia doceni pewnie dopiero za parę lat. A roślinki posadźcie szybciutko- ani się nie obejrzysz i już urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Moje darowane hortensje przyjęły się i zakwitły im liście..... nie wiem czy w tym roku będą kwiaty , ale to tak duży sukces , że listki są .... Pięknie Ci one kwitną.... moje też kiedyś takie będą :lol2: To superrr, że się przyjęły. Koniecznie kup nawóz do hortensji, który zakwasza im ziemię- w tym roku się rozrosną, a w przyszłym zakwitną I będą tak piękne jak moje....:hug: O ile wszystkie nie zmarzną zimą oczywiście- tfu, tfu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.05.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 O ile wszystkie nie zmarzną zimą oczywiście- tfu, tfu;) A g a nie bluźnij kobieto ja Ci dam "zmarznie zimą" nawet przez głowę Ci te sowa niech nie przechodzą cudnie zakwitną, a na zimę kożuszek dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A g a nie bluźnij kobieto ja Ci dam "zmarznie zimą" nawet przez głowę Ci te sowa niech nie przechodzą cudnie zakwitną, a na zimę kożuszek dostaną Oj dostaną kożuszek, dostaną:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Agawi, Ty zła kobieta jesteś!!! - nie, to żarcik malutki taki Miałam NIC nie kupować, NIC NIC NIC, no ale kusisz, kusisz kolekcją Nigelli, i taki cudny nóż do ziół pokazałaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts