agawi74 30.05.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Agawi, Ty zła kobieta jesteś!!! - nie, to żarcik malutki taki Miałam NIC nie kupować, NIC NIC NIC, no ale kusisz, kusisz kolekcją Nigelli, i taki cudny nóż do ziół pokazałaś..... Anju, to tak jak ja już miałam NIC nie kupować do ogrodu- a co chwilka coś Aktualnie poszukuję drewnianej kratki-pergoli do róży. A ten nóż do ziółek też mi się baaardzo podoba To co- kupujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.05.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Hortensje piękności:) i nie wiem czemu moje dopiero tycie pączki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.05.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 chociaż dobrze że w ogóle jakieś mają po tych przymrozkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Hortensje piękne dlaczego ja nie mam nawet kawałka ogródka:bash:.... ale mogę chociaż u Ciebie sobie popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Hortensje piękności:) i nie wiem czemu moje dopiero tycie pączki mają Dzięęęęki anbama:hug:Moja trzecia też dopiero zaczyna, może są różne odmiany? Nie martw się- i tak pięknie zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 chociaż dobrze że w ogóle jakieś mają po tych przymrozkach;) Racja! Zima była okrutna:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Hortensje piękne dlaczego ja nie mam nawet kawałka ogródka:bash:.... ale mogę chociaż u Ciebie sobie popatrzeć . Dagunia, ale w skrzyneczki lub doniczki możesz sadzić, prawda? I będziesz miała kawałek ogródka:yes: A za hortensje pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wklejam ku pamięci- ten stół i krzesła na razie wygrywają, ale krzesła są w koszmarnej cenie:bash: http://www.innemeble.pl/data/krzes%C5%82a%20Roma%20i%20st%C3%B3%C5%82%20rozk%C5%82adany%20owalny%20%20Prince413071.jpg http://www.innemeble.pl/storage/full/1299186058_krzes%C5%82o_Roma.jpg http://www.innemeble.pl/storage/full/1299186021_fotel_Roma.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 anju a ten nóż do ziółek też mi się baaardzo podoba to co- kupujemy? kusisz, kusisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.05.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 i kto tu szaleje pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 i kto tu szaleje pytam? Ale o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 kusisz, kusisz!!! Bo my kobietki wrażliwe na piękno jesteśmy:yes: I jak jest coś ładnego, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 30.05.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aguś no chwilę mnie u ciebie nie było, a tu tyyyyle pięknych rzeczy. Ja też najbardziej zachwycam się wagą i powiem więcej p o t r z e b u j ę takiej! Jak tylko skończę z etapem wykańczania (i swój portfel reanimuję ) to sobie parę ładnych rzeczy kupię,o! Jej,jak ja się juz tego doczekać nie mogę!!!! Krzesełka pierwsza klasa, jakie eleganckie No i hortensje, miodzio- moje ulubione kolory! Miałam kilka lat temu niebieską, posadziłam ja wiosną i całe lato nas cieszyła. Ale niestety zimą ją ścięło i juz nie odrosła Trzeba je jednak dobrze na zimę okrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aguś no chwilę mnie u ciebie nie było, a tu tyyyyle pięknych rzeczy. Ja też najbardziej zachwycam się wagą i powiem więcej p o t r z e b u j ę takiej! Jak tylko skończę z etapem wykańczania (i swój portfel reanimuję ) to sobie parę ładnych rzeczy kupię,o! Jej,jak ja się juz tego doczekać nie mogę!!!! Krzesełka pierwsza klasa, jakie eleganckie No i hortensje, miodzio- moje ulubione kolory! Miałam kilka lat temu niebieską, posadziłam ja wiosną i całe lato nas cieszyła. Ale niestety zimą ją ścięło i juz nie odrosła Trzeba je jednak dobrze na zimę okrywać. Dzięki Aguś Wiem, że hortensje lubią przemarzać i właśnie tego się boję Szkoda twojej:( Waga fajna i ja też się chyba skuszę. Życzę Ci powodzenia z reanimacją portfela- mnie to nigdy nie wychodzi:no: A krzesełka szkoda gadać- kosztują 900 zł i 950 z podłokietnikami:bash: Lekkie przegięcie, zważywszy na to, że potrzebuję co najmniej 8szt:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 31.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witaj Agawi, Właśnie doczytałam u Daguni, że doświadczenie z drewnianymi żaluzjami masz. Możesz coś więcej na ich temat napisać. Czy rzeczywiście sporo światła zabierają? Podciągnięte maksymalnie do góry jaką część okna zasłaniają (te grube)? No i jak z tym kurzem jest - naprawdę takie trudne do utrzymania czystości? A może jakieś fotki masz:)? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 31.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ale o so chodzi? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witaj Agawi, Właśnie doczytałam u Daguni, że doświadczenie z drewnianymi żaluzjami masz. Możesz coś więcej na ich temat napisać. Czy rzeczywiście sporo światła zabierają? Podciągnięte maksymalnie do góry jaką część okna zasłaniają (te grube)? No i jak z tym kurzem jest - naprawdę takie trudne do utrzymania czystości? A może jakieś fotki masz:)? Pozdrawiam cieplutko Witam Cię serdecznie Fermina Słuchaj, fot nie mam, ale wygrzebałam w sieci zdjęcie bardzo podobnych, które miałam. Były średniej grubości, w średnim i ciepłym kolorze brązu. Co do natężenia światła, trochę zabierają niestety. Kuchnia była od wschodu i słońce było tylko rano przez krótki czas. Pomieszczenie było raczej ciemne. Trochę lepiej było w dużym pokoju, bo już od strony południowej i więcej okien. Po maksymalnym podciągnięciu żaluzja zajmuje jakieś 25-30 cm. Co do kurzu, to koszmar niestety- szczególnie jak często okno jest otwarte. Argument, że na firankach też się zbiera nie jest dobry, bo firankę można momentalnie zdjąć i uprać. Jest to o niebo łatwiejsze niż czyszczenie żaluzji. Reasumując, żaluzje wyglądają fajnie, szczelnie zasłaniają przed wścibskimi sąsiadami, ale argumenty przeciw, które Ci przedstawiłam sprawiły, że nie polecam i sama też więcej nie zrobię. Mieliśmy żaluzje tego typu http://www.roletydebica.pl/images/zaluzje_drewniane.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 :lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nabyliśmy drewnianą kratkę z łukiem do pnącej róży. Czeka na pomalowanie;) http://plprom-image.s3.amazonaws.com/46571_w640_h640_021725kratkaangzlukiem90.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mam pnącą różę, odmiana Parade, która mam nadzieję, ze kiedyś tak będzie wyglądać...:rolleyes: http://www.goldplants.eu/zdjecia_roze/roza_pnaca_rozowa_parade01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts