agawi74 02.06.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 I na deser, kolejna hortensja w kolorze pudrowym i rozrastające się surfinie i petunie w kwietniku;) http://img98.imageshack.us/img98/1443/dsc02471cw.jpg [/url]http://img808.imageshack.us/img808/4007/dsc02484r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.06.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 śliczny ten cis agawi czemu ja takiego nie mam sama nie wiem;) Conica się trzyma to i moja może przeżyje na razie nie podsycha Koreanka też ma ładniutki pokrój moja z jednej strony łysawa dzięki pieskom;) A kosodrzewinka to ta odmiana Mops którą ostatnio kupiłaś ja byłam po nią kiedyś w szkółce ale mieli na nią cenę...............64 zeta sama nie wiem czy one takie drogie som Cała reszta też cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.06.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A wierzba jak pobrała się czy do reklamacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Muszę Cię zmartwić, że pudrowe hortensje nie będą pudrowe Ja tak kupiłam dwa lata temu i rok temu też i zmieniły barwę na ciemniejszą różową, niestety Nooo chyba, że u Ciebie są jakieś wyjątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Aga rośliny rozrastają się w szalonym tempie ( też dzisiaj zrobiłam zdjęcia moim pięknościom )......zieleń trawy aż bije po oczach pięknie, cudnie, słonecznie.....dzisiaj kupiłam berberys tylko nie wiem gdzie mam go wsadzić .... idę jeszcze raz pooglądać roślinki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 śliczny ten cis agawi czemu ja takiego nie mam sama nie wiem;) Conica się trzyma to i moja może przeżyje na razie nie podsycha Koreanka też ma ładniutki pokrój moja z jednej strony łysawa dzięki pieskom;) A kosodrzewinka to ta odmiana Mops którą ostatnio kupiłaś ja byłam po nią kiedyś w szkółce ale mieli na nią cenę...............64 zeta sama nie wiem czy one takie drogie som Cała reszta też cudna dzięki anbama ciska bardzo polecam, ja mam kilka odmian, ale szczepiony na pniu jest jeden;) Conica się przyjęła na 100%, Twoja na pewno też Kosodrzewiny mam i zwykłe, ale ta zdjęciu to Mops- mam takie 3szt:wiggle: One są trochę droższe od zwykłych, ale ja płaciłam 20 zł/szt. 64 zł to przegięcie , no chyba, że była bardzo duża i kilkuletnia... Kochana, wierzba jest chyba do wyrzucenia... Jak nie ma listków w tym roku to i w przyszłym pewnie nici, więc ją chyba wykopię... Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Muszę Cię zmartwić, że pudrowe hortensje nie będą pudrowe Ja tak kupiłam dwa lata temu i rok temu też i zmieniły barwę na ciemniejszą różową, niestety Nooo chyba, że u Ciebie są jakieś wyjątkowe Moniu, pewnie masz rację Ja ją kupiłam jako czerwoną, więc się nawet trochę zdziwiłam, że jest taka blado różowa;) A jak szybko zmieni barwę? Jeszcze w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 moje zmieniły w tym samym sezonie i to całkiem szybko - strasznie żałowałam, bo taki bladziuch mi się bardzo podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Aga rośliny rozrastają się w szalonym tempie ( też dzisiaj zrobiłam zdjęcia moim pięknościom )......zieleń trawy aż bije po oczach pięknie, cudnie, słonecznie.....dzisiaj kupiłam berberys tylko nie wiem gdzie mam go wsadzić .... idę jeszcze raz pooglądać roślinki..... Dzięki Andżeliko Zaraz idę do Ciebie, może są jakieś nowe foty...?:yes: Berberysy też mam, 3 szt w kolorze bordo. Ja jeden zasadziłam przed furtką na zewnątrz, a 2 w rabatach z iglakami. Dzisiaj było pierwsze koszenie trawki:wiggle: Na razie to takie delikatne wyrównywanie, bardzo powoli tworzy się zielony dywan. Bardzo się cieszę, że już nie mamy klepiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.06.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Agauś hi;) ja tylko chciałam powiedzieć że jestem pieknie zielono u ciebie , a czy z tą hortensja to nie jest tak ze wszystko zalezy od rodzaju gleby i nawożenia , moze dlatego zmieniają kolor, wiesz kwaśne zasadowe itd. pozdr a teraz lecę prasować bo jutro mamy festyn u dzieciaków w przedzkolu i będzie się działo a i jeszcze myśle że nie powinnaś obawiać się zamawiac wysylkowo roślin , ja zamawaiłam kilka razy i jakos zawsze było ok, tylko najpierw dobrze poczytaj co i jak wysyłają i jakiej wielkości roślinkę kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Agauś hi;) ja tylko chciałam powiedzieć że jestem pieknie zielono u ciebie , a czy z tą hortensja to nie jest tak ze wszystko zalezy od rodzaju gleby i nawożenia , moze dlatego zmieniają kolor, wiesz kwaśne zasadowe itd. pozdr a teraz lecę prasować bo jutro mamy festyn u dzieciaków w przedzkolu i będzie się działo Hej Weri, fajnie- że wpadłaś, choć na krótko:D:D Dzięki za pochwałę kwiatków:hug:Masz rację, że hortensje zmieniają kolor pod wpływem rodzaju gleby:yes: Ty jak zwykle zaganiana, trzymam kciuki za przedszkolaków:) Wpadaj częściej:D a i jeszcze myśle że nie powinnaś obawiać się zamawiac wysylkowo roślin , ja zamawaiłam kilka razy i jakos zawsze było ok, tylko najpierw dobrze poczytaj co i jak wysyłają i jakiej wielkości roślinkę kupujesz Dzięki z info- może się przekonam. Zaoszczędzę sobie dużo czasu, choć i tak większość zakupów mam już za sobą i zarzekałam się, że już nic więcej...:D Wiesz jak jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.06.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) hortensje.... mmmmm... rozpływam się kocham te kwiaty:rolleyes: piknie tam masz:D Edytowane 2 Czerwca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 hortensje.... mmmmm... ozpływam się kocham te kwiaty:rolleyes: piknie tam masz:D A dziękować, dziękować Madziu w przyszłym roku widzę i na Twoim pięknym tarasiku piękne hortensje w donicach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.06.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Agawi no właśnie te kosodrzewiny wcale duże nie były to dobrze ze się na nie nie napaliłam bo ja tak potrafię czasami;)A co do wierzby to moim zdaniem jak do tej pory nie puściła listków to już nic z niej nie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.06.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Aga pytałaś o rozmiar poduch ....moje są rozmiaru 39x39.....na ławkę starcza ( 3 szt. ), a na fotelo-krzesło niestety są za małe......Szukałam wszędzie i wszystkie oferowane modele są małe i dlatego zdecydowałam się na te, które mam chociaż w dupkę jest ciepło ......kupowałam w Jysku...marzył mi się kolor beżowo-szary w ciemne liście...a mam pomarańczowe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.06.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Agawi no właśnie te kosodrzewiny wcale duże nie były to dobrze ze się na nie nie napaliłam bo ja tak potrafię czasami;) A co do wierzby to moim zdaniem jak do tej pory nie puściła listków to już nic z niej nie będzie:( Dobrze, że się nie napaliłaś na te kosodrzewiny, anbama:D Ja swoje kupowałam w OBI i nie były malutkie. Dodatkowo mają spory przyrost, więc za 2 lata będą już dużżże:yes: Nic mi nie mów już o tej wierzbie :bash: muszę kupić nową jak najszybciej:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.06.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Aga pytałaś o rozmiar poduch ....moje są rozmiaru 39x39.....na ławkę starcza ( 3 szt. ), a na fotelo-krzesło niestety są za małe......Szukałam wszędzie i wszystkie oferowane modele są małe i dlatego zdecydowałam się na te, które mam chociaż w dupkę jest ciepło ......kupowałam w Jysku...marzył mi się kolor beżowo-szary w ciemne liście...a mam pomarańczowe ..... Dzięki za info, Andżelkio Ja mam takie stare poduszki, ale na krzesełka domowe, są właśnie takie jak Twoje 38x38 i są za małe. Widziałam większe w Jysku, ale nie są tanie, bo za 4 szt trzeba zapłacić 200zł lub 1 szt 69,95zł A ja potrzebuje z 8szt. Będę czekać na przeceny:yes: http://www.jysk.pl/165/387/4806500/a/catalog Pomarańczowe są ładne:lol2: Ja właśnie chcę pomarańczowe lub beżowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.06.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wstawiam foty wczorajszej skoszonej trawki:yes: Nie jest to jeszcze dywan, jaki mi się marzy, ale nie mam już ugoru:lol2: http://img59.imageshack.us/img59/1112/dsc02489t.jpg http://img98.imageshack.us/img98/7681/dsc02485oj.jpg http://img37.imageshack.us/img37/7619/dsc02486zq.jpg http://img856.imageshack.us/img856/3193/dsc02487e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.06.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Cudownie, cudownie, cudownie.......zieleń soczysta.......aż boso chce się pochodzić po tej Twojej trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.06.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dzięki, kochana Idz do siebie, bo dałam Ci namiar na producenta poduch ogrodowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts