aga_domatorka 03.06.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ale pięknie. Przyrosty na iglakach są urocze:yes: A trawka, jaka zieloniutka. Jeszcze sie zagęści, a i tak wygląda już pięknie Ja na allegro też bym się bała kupować. Może jeszcze jakies cebulowe, albo takie w oryginalnych opakowaniach. Ale juz zielone ze szkółki to chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.06.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Aga...przecudna trawka:) DYWANIK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.06.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Agawi alez Masz piekny ogrod! zazdroszcze baaaaardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.06.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Pięknie i pomyśleć ze ogród właściwie w tym roku założony wygląda jakby miał ze dwa sezony co najmniej:) A co do wierzby jak ja kupisz teraz to przynajmniej będziesz pewna co kupujesz i już koniec w tym temacie nic już więcej nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ale pięknie. Przyrosty na iglakach są urocze:yes: A trawka, jaka zieloniutka. Jeszcze sie zagęści, a i tak wygląda już pięknie Ja na allegro też bym się bała kupować. Może jeszcze jakies cebulowe, albo takie w oryginalnych opakowaniach. Ale juz zielone ze szkółki to chyba nie Dzięki, Aga Trawa ma niestety jeszcze ubytki i trochę się zagęści, ale chyba i tak musimy dosiać... tak się właśnie zastanawiam;) Co do Allegro, to masz rację- jakieś cebule, nasiona- tak, ale inne roślinki to muszę obejrzeć osobiście:yes: Ps. Piekłam cisto z Twojego babcinego przepisu-pyyycha:D Zaraz wstawię foty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Aga...przecudna trawka:) DYWANIK:) Bardzo dziękuję Beato... Ale i tak do Twojego ogrodu jeszcze wieeeele mu brakuje:yes: Edytowane 5 Czerwca 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Agawi alez Masz piekny ogrod! zazdroszcze baaaaardzo:yes: Aneto witam i bardzo dziękuję U nas to dopiero pierwszy sezon i trochę ogarnęliśmy ten ugór- przyznam, że wcześniej był straszny widok Trzymam kciuki za Twój ogród- ani się obejrzysz i też będzie zielono:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Pięknie i pomyśleć ze ogród właściwie w tym roku założony wygląda jakby miał ze dwa sezony co najmniej:) A co do wierzby jak ja kupisz teraz to przynajmniej będziesz pewna co kupujesz i już koniec w tym temacie nic już więcej nie mówię Dzięki, kochana:D Fakt, że w tym roku założony. Sprawia wrażenie starszego dzięki kilku większym roślinkom przesadzonym z poprzedniego;) A po nową wierzbę się wybieram:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Uwaga, foty ciast zrobionych w weekend- miałam gości:yes: Zdjęcia robione na szybko, bez krojenia i finezji;)Oba są z truskawkami- pierwsze z przepisu agi_domatorki- pychotka, a drugie to krucha tarta z truskawkami-przepis własny;) http://img4.imageshack.us/img4/5793/dsc02491hb.jpg http://img847.imageshack.us/img847/1459/dsc02492d.jpg http://img14.imageshack.us/img14/3565/dsc02501pv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.06.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 mniammmmmmmmm:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 mniammmmmmmmm:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 06.06.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Agawi jak będę hodowała trawnik - nie odczepisz się ode mnie - cały ogród przepiekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Co do zakupów allegrowych roślin, to przestrzegam! Ten sprzedawca sprzedaje np.róże białą okrywową z MOIM osobistym zdjeciem MOJEJ róży White Rose! Byłam tak zbulwersowana jak to zobaczyłam, że od razu do tej Pani napisałam. Po mojej interwencji już nie widzę tej aukcji, ale kto wie, czy za chwilę się nie pojawi. Wystarczy sobie jednak zadać pytanie - co kupimy u takiego sprzedawcy? Na pewno to nie będzie ta róża, która jest na zdjęciu http://allegro.pl/roza-okrywowa-biala-na-trawniki-3-001-i1541404610.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 06.06.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ale udane ciacho! Jak miło,że smakowało! A ja poproszę przepis na tartą! Wygląda tak, że palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.06.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 AAAAAleeeeeee TRaaawaaaa:jawdrop:i pomyśleć ,że dopiero co ją sialiście...a tu taki cudny dywanik:yes:chciałoby się bosą stópką pobiegać ...a ciacha apetyczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.06.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ciasta bardzo smakowite mniammniammniam....... i ten zielony dywanik- trawnik.....aż się chce do Was przychodzić mało.... ,że oczy można nacieszyć to i zjeść jest co....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ale mi narobiłaś chęci na te ciacha!!!!!!!!! Wyglądają przepysznie, palce lizać Chyba się zmobilizuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.06.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Wandeczko bardzo dziękuję i nie ma sprawy;) Męcz mnie ile chcesz:D Moniu, ale rzeczy opowiadasz:eek: Przykro mi, że miałaś takie przejścia z tym sprzedawcą I masz rację, że nie wiadomo co on sprzedaje i skąd ma zdjęcia... Aguś- dzięki za przepisik jeszcze raz:D Na tartę dam wieczorkiem, ok? Beauty-dzięki i czekamy teraz na Twoją trawkę Chwaściory już padły? Andżeliko to zapraszam na to bose bieganie:lol2: Beata-bogumil-zakasuj rękawki, ciasta są bajecznie proste i... czekam na foty:yes: Edytowane 6 Czerwca 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A później ilu naiwnych kupujących oszuka... Przypuszczam, że takich nieuczciwych sprzedawców jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.06.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A później ilu naiwnych kupujących oszuka... Przypuszczam, że takich nieuczciwych sprzedawców jest więcej Fakt. Każdy próbuje tylko zarobić, nie zważając na okoliczności i i uczciwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts