agawi74 22.06.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 O Matko...jak pięknie, a piknik...chętnie!!! Piękna trawka aż zaprasza:) A u nas dzisiaj burze i "pieruny". A mnie się już chce przwdziwego lata...ehhh! Dzięki, aż się zarumieniłam Czuj się zaproszona na ten piknik;) A u nas było śliczne słoneczko przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 łaaaaaał lajkyt, lajkyt wery macz:yes: fenk ju wery macz:D:D A stronkę lub dwie dalej są foty płota especially for you;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 ryli? lecę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 ryli? lecę szukać Nooo rylllliii:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.06.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 płotek jak się patrzy:D Szalenie oryginalny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 płotek jak się patrzy:D Szalenie oryginalny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Trawnik masz rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 agawi ten trawnik to masz zaj....sty... ,mogę się wytarzać?podaj mi jeszcze nazwę tej trawy ,bo zabyłam.Wprawdzie trawę będziemy siać jesienią ,ale nasiona już kupić mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.06.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 ja także spiesze z pochwałami na temat trawniczka ,pieknie . a tak nie dawno martwiłaś się że nic nie rosnie a tu proszę "zielono mi" kiedy ja sie takiego doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 26.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam agawi74.Pierwszy raz u Ciebie jestem,a tu oprócz pięknych wnętrz to i wątek kuchenny i podrózniczy.Po prostu wszystko to co lubie,zostaję i będę podglądać.Popełnie też tartę z truskawkami.Trawniczek rzeczywiście soczysta zieleń i fajnie wygląda.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów wnętrzarskich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Trawnik masz rewelacyjny Dziękuję moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 agawi ten trawnik to masz zaj....sty... ,mogę się wytarzać?podaj mi jeszcze nazwę tej trawy ,bo zabyłam.Wprawdzie trawę będziemy siać jesienią ,ale nasiona już kupić mogę... Ha, ha dzięki Beatko:hug:Zapraszam na wytarzanie:lol2: Nasza trawa to "Trawy z Iławy"-Gazon Dekoracyjny. Polecam, bo rzeczywiście szybko i ładnie się zagęszcza tworząc dywan:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 ja także spiesze z pochwałami na temat trawniczka ,pieknie . a tak nie dawno martwiłaś się że nic nie rosnie a tu proszę "zielono mi" kiedy ja sie takiego doczekam Hej Weri:D bardzo dziękuję za pochwały;) Fakt, że szybciutko się zazieleniło:D Ty też doczekasz niedługo- zaraz lecę poczytać co tam u Ciebie nowego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam agawi74.Pierwszy raz u Ciebie jestem,a tu oprócz pięknych wnętrz to i wątek kuchenny i podrózniczy.Po prostu wszystko to co lubie,zostaję i będę podglądać.Popełnie też tartę z truskawkami.Trawniczek rzeczywiście soczysta zieleń i fajnie wygląda.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów wnętrzarskich:) Witaj madzikma po raz pierwszy:D Bardzo dziękuję i zapraszam wpadaj, kiedy tylko masz ochotę Tartę polecam bardzo, tylko pośpiesz się, bo truskawki się kończą Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.06.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Trawki zazdraszczam:yes: moja chyba pójdzie do poprawy zwłaszcza ta za domem moze się uda tej jesieni zrobić tam porządek.Agawi czy ja dobrze pamiętam siałaś w tym roku lawendę z nasion?... tak pytam bo moje do dzisiaj nie zeszła:mad: Andżelika chyba też siała może jak zajrzy to coś szepnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.06.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Trawki zazdraszczam:yes: moja chyba pójdzie do poprawy zwłaszcza ta za domem moze się uda tej jesieni zrobić tam porządek.Agawi czy ja dobrze pamiętam siałaś w tym roku lawendę z nasion?... tak pytam bo moje do dzisiaj nie zeszła:mad: Andżelika chyba też siała może jak zajrzy to coś szepnie Dzięki:hug: Trawkę zawsze możecie dosiać, potem tylko nawóz i woda i... można się tarzać Anbama, niestety nie sadziłam lawendy z nasion... Andżelika na pewno tak:yes: A gdzie je trzymasz, te nasionka? Lawenda lubi bardzo ciepło i pełne słońce, może ma za zimno i dlatego nie wzeszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.06.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Najpierw przeze 4 tygodnie razem z piaskiem trzymałam w lodówce:lol2:tak pisało na opakowaniu potem w domku na parapecie a od dłuższego czasu na dworze właśnie na słonku. A Wszyscy mi mówili żeby kupić gotowe sadzonki bo te z nasion ciężkie do wyhodowania są. Gotowe kupiłam ale pazerna byłam i chciałam mieć jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A ja kiedyś wysiałam i....się nie doczekałam:( Dlaczego??? Może dlatego, że w donicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.06.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Najpierw przeze 4 tygodnie razem z piaskiem trzymałam w lodówce:lol2:tak pisało na opakowaniu potem w domku na parapecie a od dłuższego czasu na dworze właśnie na słonku. A Wszyscy mi mówili żeby kupić gotowe sadzonki bo te z nasion ciężkie do wyhodowania są. Gotowe kupiłam ale pazerna byłam i chciałam mieć jeszcze więcej Coś słyszałam o tej lodówce, ale nie sądziłam, że ktokolwiek się odważy:no: Może jeszcze urosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.06.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A ja kiedyś wysiałam i....się nie doczekałam:( Dlaczego??? Może dlatego, że w donicy? Jakwidać to trudna sztuka... ciekawe... poszukam czegoś w necie na ten temat:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts