Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

O Matko...jak pięknie, a piknik...chętnie!!!

Piękna trawka aż zaprasza:)

A u nas dzisiaj burze i "pieruny". A mnie się już chce przwdziwego lata...ehhh!

Dzięki, aż się zarumieniłam :oops: Czuj się zaproszona na ten piknik;)

A u nas było śliczne słoneczko przez cały dzień :p

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam agawi74.Pierwszy raz u Ciebie jestem,a tu oprócz pięknych wnętrz to i wątek kuchenny i podrózniczy.Po prostu wszystko to co lubie,zostaję i będę podglądać.Popełnie też tartę z truskawkami.Trawniczek rzeczywiście soczysta zieleń i fajnie wygląda.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów wnętrzarskich:)

agawi ten trawnik to masz zaj....sty... ,mogę się wytarzać?podaj mi jeszcze nazwę tej trawy ,bo zabyłam.Wprawdzie trawę będziemy siać jesienią ,ale nasiona już kupić mogę...

Ha, ha dzięki Beatko:hug:Zapraszam na wytarzanie:lol2:

Nasza trawa to "Trawy z Iławy"-Gazon Dekoracyjny. Polecam, bo rzeczywiście szybko i ładnie się zagęszcza tworząc dywan:yes:

ja także spiesze z pochwałami na temat trawniczka ,pieknie . a tak nie dawno martwiłaś się że nic nie rosnie a tu proszę "zielono mi"

kiedy ja sie takiego doczekam :bye:

Hej Weri:D bardzo dziękuję za pochwały;) Fakt, że szybciutko się zazieleniło:D Ty też doczekasz niedługo- zaraz lecę poczytać co tam u Ciebie nowego:yes:

Witam agawi74.Pierwszy raz u Ciebie jestem,a tu oprócz pięknych wnętrz to i wątek kuchenny i podrózniczy.Po prostu wszystko to co lubie,zostaję i będę podglądać.Popełnie też tartę z truskawkami.Trawniczek rzeczywiście soczysta zieleń i fajnie wygląda.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów wnętrzarskich:)

Witaj madzikma po raz pierwszy:D Bardzo dziękuję i zapraszam wpadaj, kiedy tylko masz ochotę;)

Tartę polecam bardzo, tylko pośpiesz się, bo truskawki się kończą:(

Pozdrawiam:)

Trawki zazdraszczam:yes: moja chyba pójdzie do poprawy zwłaszcza ta za domem moze się uda tej jesieni zrobić tam porządek.Agawi czy ja dobrze pamiętam siałaś w tym roku lawendę z nasion?... tak pytam bo moje do dzisiaj nie zeszła:mad: Andżelika chyba też siała może jak zajrzy to coś szepnie

Trawki zazdraszczam:yes: moja chyba pójdzie do poprawy zwłaszcza ta za domem moze się uda tej jesieni zrobić tam porządek.Agawi czy ja dobrze pamiętam siałaś w tym roku lawendę z nasion?... tak pytam bo moje do dzisiaj nie zeszła:mad: Andżelika chyba też siała może jak zajrzy to coś szepnie

Dzięki:hug: Trawkę zawsze możecie dosiać, potem tylko nawóz i woda i... można się tarzać:lol2:

Anbama, niestety nie sadziłam lawendy z nasion... Andżelika na pewno tak:yes: A gdzie je trzymasz, te nasionka? Lawenda lubi bardzo ciepło i pełne słońce, może ma za zimno i dlatego nie wzeszła?:(

Najpierw przeze 4 tygodnie razem z piaskiem trzymałam w lodówce:lol2:tak pisało na opakowaniu potem w domku na parapecie a od dłuższego czasu na dworze właśnie na słonku. A Wszyscy mi mówili żeby kupić gotowe sadzonki bo te z nasion ciężkie do wyhodowania są. Gotowe kupiłam ale pazerna byłam i chciałam mieć jeszcze więcej :(:lol2:

Najpierw przeze 4 tygodnie razem z piaskiem trzymałam w lodówce:lol2:tak pisało na opakowaniu potem w domku na parapecie a od dłuższego czasu na dworze właśnie na słonku. A Wszyscy mi mówili żeby kupić gotowe sadzonki bo te z nasion ciężkie do wyhodowania są. Gotowe kupiłam ale pazerna byłam i chciałam mieć jeszcze więcej :(:lol2:

Coś słyszałam o tej lodówce, ale nie sądziłam, że ktokolwiek się odważy:no::lol2:

Może jeszcze urosną?:yes: