Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Agawi, do Ciebie należy wpadać obowiązkowo, bo tu zawsze pachnie dobrym jedzonkiem :)

A do łóżka to ja też się dokładam, będę dbała o poduszki ;)

Witam się agawi :)

Parę razy już tu zaglądałam, ale jakos nie było mi dane ogarnąć wątku w całości dlatego nie pisałam. Kojarzę jednak, że co wejdę to jakiś pyszny przepis i fotki u Ciebie są :yes: I tym razem już się nie mogłam oprzeć bo te jagodowe muffinki po prostu wychodzą do mnie z ekranu! Muszę koniecznie takie w weekend upiec :lol:

Powiedz dużo dałas jagód na te 12szt. muffinków?

Wyglądają po prostu przepysznieeeee :D

Hej Agawi, do Ciebie należy wpadać obowiązkowo, bo tu zawsze pachnie dobrym jedzonkiem :)

A do łóżka to ja też się dokładam, będę dbała o poduszki ;)

Hej Tolu, dziękuję:D Widzę, że już po urlopie. Mam nadzieję, że wróciłaś wypoczęta i opalona:p

Co do poduszek to... dobre i to:lol2:

Witam się agawi :)

Parę razy już tu zaglądałam, ale jakos nie było mi dane ogarnąć wątku w całości dlatego nie pisałam. Kojarzę jednak, że co wejdę to jakiś pyszny przepis i fotki u Ciebie są :yes: I tym razem już się nie mogłam oprzeć bo te jagodowe muffinki po prostu wychodzą do mnie z ekranu! Muszę koniecznie takie w weekend upiec :lol:

Powiedz dużo dałas jagód na te 12szt. muffinków?

Wyglądają po prostu przepysznieeeee :D

Witam serdecznie pysiaczku:D Bardzo dziękuję, że do mnie wpadasz i że się ujawniłaś:yes: Wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz ogarnąć całego wątku- tyle tu napaplałyśmy:lol2:

Dzięki za miłe słowa pod adresem kulinarnym. Odnośnie muffinek, to z jagodami są przepyszne, więc zrób koniecznie. Wyszło mi ich 24 szt i dałam 0,5 kg jagód. Czekam na Twoją relację z pieczenia i smacznego:)

Dzięki za miłe słowa pod adresem kulinarnym. Odnośnie muffinek, to z jagodami są przepyszne, więc zrób koniecznie. Wyszło mi ich 24 szt i dałam 0,5 kg jagód. Czekam na Twoją relację z pieczenia i smacznego:)

Planuję je zrobić na weekend jako dodatek do grilla :yes: A powiedz jeszcze tylko czy dosładzałaś ciasto jakoś bardziej z tego powodu, że dodałaś jagody? :)

Słoiki bardzo fajne :D