googulek 04.07.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 O tak, ten to napewno sie ucieszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Z jagodami robię często ( dzici lubią ), a z malinamito tak dla spróbowania O pogodzie nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 a z malinamito tak dla spróbowania To rób szybciutko, póki są świeże malinki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 oj, kusisz tymi słodkościami, kusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 05.07.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Juz jestem i od razu biegnę się przywitać A u ciebie Aga jak zwykle smakowicie I te łóżka...też mi się takie marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 oj, kusisz tymi słodkościami, kusisz... Oj moniu, a Ty ogrodem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Juz jestem i od razu biegnę się przywitać A u ciebie Aga jak zwykle smakowicie I te łóżka...też mi się takie marzy... Hej Aguś, ja już u Ciebie byłam jak tylko zobaczyłam, ze już jesteś:hug: Może się złożymy na takie łóżko, coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Hej Może się złożymy na takie łóżko, coooo? W miesiące parzyste w stlicy, a w nieparzyste nad morzem albo pół roku stoi u jedne i się jaduje, a pół w.....stolicy...... chciałam napisać ze smogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 W miesiące parzyste w stlicy, a w nieparzyste nad morzem albo pół roku stoi u jedne i się jaduje, a pół w.....stolicy...... chciałam napisać ze smogiem :lol2: Z ust mi to wyjęłaś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Hej Agawi, do Ciebie należy wpadać obowiązkowo, bo tu zawsze pachnie dobrym jedzonkiem A do łóżka to ja też się dokładam, będę dbała o poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.07.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam się agawi Parę razy już tu zaglądałam, ale jakos nie było mi dane ogarnąć wątku w całości dlatego nie pisałam. Kojarzę jednak, że co wejdę to jakiś pyszny przepis i fotki u Ciebie są I tym razem już się nie mogłam oprzeć bo te jagodowe muffinki po prostu wychodzą do mnie z ekranu! Muszę koniecznie takie w weekend upiec Powiedz dużo dałas jagód na te 12szt. muffinków? Wyglądają po prostu przepysznieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Hej Agawi, do Ciebie należy wpadać obowiązkowo, bo tu zawsze pachnie dobrym jedzonkiem A do łóżka to ja też się dokładam, będę dbała o poduszki Hej Tolu, dziękuję Widzę, że już po urlopie. Mam nadzieję, że wróciłaś wypoczęta i opalona:p Co do poduszek to... dobre i to:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam się agawi Parę razy już tu zaglądałam, ale jakos nie było mi dane ogarnąć wątku w całości dlatego nie pisałam. Kojarzę jednak, że co wejdę to jakiś pyszny przepis i fotki u Ciebie są I tym razem już się nie mogłam oprzeć bo te jagodowe muffinki po prostu wychodzą do mnie z ekranu! Muszę koniecznie takie w weekend upiec Powiedz dużo dałas jagód na te 12szt. muffinków? Wyglądają po prostu przepysznieeeee Witam serdecznie pysiaczku Bardzo dziękuję, że do mnie wpadasz i że się ujawniłaś Wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz ogarnąć całego wątku- tyle tu napaplałyśmy:lol2: Dzięki za miłe słowa pod adresem kulinarnym. Odnośnie muffinek, to z jagodami są przepyszne, więc zrób koniecznie. Wyszło mi ich 24 szt i dałam 0,5 kg jagód. Czekam na Twoją relację z pieczenia i smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Znalazłam dzisiaj przypadkowo takie słoje i zamówiłam 2 średnie. Zobaczymy jak się będą prezentowały na żywo:D http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/03/95/16/1703951657_1 http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/03/95/16/1703951657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.07.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To teraz ogórki małosolne przydałyby się do tak zacnych słoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To teraz ogórki małosolne przydałyby się do tak zacnych słoi Na ogórki to mam gliniany:yes: a te będą miały chyba inne przeznaczenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.07.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Słoiki bardzo fajne. Mufinki u mnie ostatnio z malinkami na tapecie ale z jagodami tez muszę zrobić koniecznie :yes:skoro mistrzyni mufinek tak zachwala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja mam podobne słoje tylko okrągłe. Trafiły na razie do łazienki na gadżety kąpielowe i prezentują się naprawdę zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.07.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Słoje na żywo prezentują się super, są duże i piękne - sama mam takie Kupiłam też ten sam wzór z metalowymi, zakręcanymi pokrywami na mąkę, bułkę tartą itp. Również polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.07.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Dzięki za miłe słowa pod adresem kulinarnym. Odnośnie muffinek, to z jagodami są przepyszne, więc zrób koniecznie. Wyszło mi ich 24 szt i dałam 0,5 kg jagód. Czekam na Twoją relację z pieczenia i smacznego:) Planuję je zrobić na weekend jako dodatek do grilla A powiedz jeszcze tylko czy dosładzałaś ciasto jakoś bardziej z tego powodu, że dodałaś jagody? Słoiki bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts