Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słoje na żywo prezentują się super, są duże i piękne - sama mam takie :) Kupiłam też ten sam wzór z metalowymi, zakręcanymi pokrywami na mąkę, bułkę tartą itp. Również polecam!

O dzięki moniu, to mi ulżyło, że są fajne.:D Nie lubię kupować wysyłkowo- dobrze, że tym razem to strzał w dziesiątkę:yes:

Planuję je zrobić na weekend jako dodatek do grilla :yes: A powiedz jeszcze tylko czy dosładzałaś ciasto jakoś bardziej z tego powodu, że dodałaś jagody? :)

Słoiki bardzo fajne :D

pysiaczku, ja właśnie robiłam jako grillowy deser tydzień temu. Goście byli zachwyceni:yes: Co do ilości cukru, to specjalnie nie dodawałam więcej, ale muffiny robię raczej słodkie, bo inaczej to smakują jak chałka;) Na 24 szt dodałam trochę więcej niż szklankę cukru. Spróbuj jak wymieszasz, zawsze można dodać ciut więcej, jakby Twoje jagody okazały się kwaskowe:)

Przyznam, że pomysł TwoOfUs dot. przeznaczenia słojów do łazienki na różności bardzo fajny - że też na to nie wpadłam!

Świetne zakupy, Agawi, i praktyczne!

Dzięki Anju raz jeszcze i ja też nie wpadłam na ich łazienkowe przeznaczenie:no:

Ale nic straconego, prawda?:D

Słoneczko świci u Ciebie ?..... u nas po dłuuugich dnia intesywnych opadów mamy słoneczne LATO ( jestem ciekawa ile dni ;) ).

Cholerka nie świci:mad::mad: Ale też nie pada:lol2: Weekend podobno ma być upalny:yes: I mocno wierzę w tą zmianę pogody, bo już mam migrenę:sick:

Dzięki Anju raz jeszcze i ja też nie wpadłam na ich łazienkowe przeznaczenie:no:

Ale nic straconego, prawda?:D

No i proszę cyknęła bym wam fotkę ale wszystko spakowane w drodze do polski :)

U mnie w słojach gościły białe puszyste waciki, kąpielowe kuleczki z sephory i białe patyczki wszystko obowiązkowo musiało być w odcieniach bieli żeby się ładnie komponowało :p

ajjjj jakie muffiny ! Mam ślinotoK ! A w tygodniu szlaban na slodkości...byle do weekendu :)

Jeszcze zapomniałam napisać o łóżku - te z pikowanymi zagłówkami są boskie ! Też sobie takie zamarzylam - mąż zrobił ramę a tapicer zagłowek :) Na pewno taniej niż gotowiec !

Z Twoich ust to wielki komplement

A tu już mnie rozłożyłaś na łopatki :) Ja też żółtodziobem jestem, jeszcze kilka lat temu nie umiałam odróżnić lilii od malwy hahaha a grzebanie w ziemi było ostatnią rzecza o jakiej myslałam - ale własny kawałek ziemi potrafi zmienić czlowieka :)

No i proszę cyknęła bym wam fotkę ale wszystko spakowane w drodze do polski :)

U mnie w słojach gościły białe puszyste waciki, kąpielowe kuleczki z sephory i białe patyczki wszystko obowiązkowo musiało być w odcieniach bieli żeby się ładnie komponowało :p

Kochana nic straconego:D Poczekamy na fotki:yes::lol2:

ajjjj jakie muffiny ! Mam ślinotoK ! A w tygodniu szlaban na slodkości...byle do weekendu :)

Jeszcze zapomniałam napisać o łóżku - te z pikowanymi zagłówkami są boskie ! Też sobie takie zamarzylam - mąż zrobił ramę a tapicer zagłowek :) Na pewno taniej niż gotowiec !

A tu już mnie rozłożyłaś na łopatki :) Ja też żółtodziobem jestem, jeszcze kilka lat temu nie umiałam odróżnić lilii od malwy hahaha a grzebanie w ziemi było ostatnią rzecza o jakiej myslałam - ale własny kawałek ziemi potrafi zmienić czlowieka :)

Dzięki Arco:hug: Jak to szlaban?? A co z tym pięknym tortem? Koleżanka chyba poczęstuje...:p:lol2:

Co do łóżka, to mąż mi nie zrobi:no: Może rozejrzę się wśród stolarzy:yes:

Kochana nie jesteś żadnym żółtodziobem:no: ale prawda, że praktyka czyni mistrza!

Ostatecznie udało mi się kupić jagody - specjalnie po to podjechałam na największe targowisko w mieście ;)

Muffinki były pycha - były bo oczywiście już ich nie ma :lol:

Dzięki za pyszną inspirację agawi :)

Ale fajnie, że Ci się udało :wave: I nie masz za co dziękować, pysiaczku:D

Ja też kupiłam trochę do zamrożenia, bo za tydzień to jagód już raczej nie będzie:no: