Anjazzielonego 07.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Agawi, piękne te słoiki, sama mam kilka takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 mistrzyni mufinek tak zachwala:D :lol2:mistrzyni muffinek:lol2: Dobre!!! Dzięki anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja mam podobne słoje tylko okrągłe. Trafiły na razie do łazienki na gadżety kąpielowe i prezentują się naprawdę zacnie Fajny pomysł z tymi słojami w łazience:yes: Na to nie wpadłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Słoje na żywo prezentują się super, są duże i piękne - sama mam takie Kupiłam też ten sam wzór z metalowymi, zakręcanymi pokrywami na mąkę, bułkę tartą itp. Również polecam! O dzięki moniu, to mi ulżyło, że są fajne. Nie lubię kupować wysyłkowo- dobrze, że tym razem to strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Planuję je zrobić na weekend jako dodatek do grilla A powiedz jeszcze tylko czy dosładzałaś ciasto jakoś bardziej z tego powodu, że dodałaś jagody? Słoiki bardzo fajne pysiaczku, ja właśnie robiłam jako grillowy deser tydzień temu. Goście byli zachwyceni:yes: Co do ilości cukru, to specjalnie nie dodawałam więcej, ale muffiny robię raczej słodkie, bo inaczej to smakują jak chałka;) Na 24 szt dodałam trochę więcej niż szklankę cukru. Spróbuj jak wymieszasz, zawsze można dodać ciut więcej, jakby Twoje jagody okazały się kwaskowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Agawi, piękne te słoiki, sama mam kilka takich! Witaj Anju jak miło, że wpadłaś Hmm widzę, że większość z Was ma takie słoje:lol2: Szkoda, że nie zamówiłam więcej, jak są takie fajne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Przyznam, że pomysł TwoOfUs dot. przeznaczenia słojów do łazienki na różności bardzo fajny - że też na to nie wpadłam!Świetne zakupy, Agawi, i praktyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Przyznam, że pomysł TwoOfUs dot. przeznaczenia słojów do łazienki na różności bardzo fajny - że też na to nie wpadłam! Świetne zakupy, Agawi, i praktyczne! Dzięki Anju raz jeszcze i ja też nie wpadłam na ich łazienkowe przeznaczenie:no: Ale nic straconego, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Słoneczko świci u Ciebie ?..... u nas po dłuuugich dnia intesywnych opadów mamy słoneczne LATO ( jestem ciekawa ile dni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Słoneczko świci u Ciebie ?..... u nas po dłuuugich dnia intesywnych opadów mamy słoneczne LATO ( jestem ciekawa ile dni ). Cholerka nie świci:mad: Ale też nie pada:lol2: Weekend podobno ma być upalny:yes: I mocno wierzę w tą zmianę pogody, bo już mam migrenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.07.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Dzięki Anju raz jeszcze i ja też nie wpadłam na ich łazienkowe przeznaczenie:no: Ale nic straconego, prawda? No i proszę cyknęła bym wam fotkę ale wszystko spakowane w drodze do polski U mnie w słojach gościły białe puszyste waciki, kąpielowe kuleczki z sephory i białe patyczki wszystko obowiązkowo musiało być w odcieniach bieli żeby się ładnie komponowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.07.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ajjjj jakie muffiny ! Mam ślinotoK ! A w tygodniu szlaban na slodkości...byle do weekendu Jeszcze zapomniałam napisać o łóżku - te z pikowanymi zagłówkami są boskie ! Też sobie takie zamarzylam - mąż zrobił ramę a tapicer zagłowek Na pewno taniej niż gotowiec ! Z Twoich ust to wielki komplement A tu już mnie rozłożyłaś na łopatki Ja też żółtodziobem jestem, jeszcze kilka lat temu nie umiałam odróżnić lilii od malwy hahaha a grzebanie w ziemi było ostatnią rzecza o jakiej myslałam - ale własny kawałek ziemi potrafi zmienić czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.07.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Jutro miałam piec mufinki z jagodami a tu dzisiaj na bazarku jagód nie ma:mad: podobno rok dla jagód nie najlepszy trzeba będzie samemu chyba pójść w las:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.07.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ja właśnie też nigdzie koło siebie nie widziałam jagód a też mam piec jutro Mam nadzieję, że jednak gdzieś je znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No i proszę cyknęła bym wam fotkę ale wszystko spakowane w drodze do polski U mnie w słojach gościły białe puszyste waciki, kąpielowe kuleczki z sephory i białe patyczki wszystko obowiązkowo musiało być w odcieniach bieli żeby się ładnie komponowało Kochana nic straconego:D Poczekamy na fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ajjjj jakie muffiny ! Mam ślinotoK ! A w tygodniu szlaban na slodkości...byle do weekendu Jeszcze zapomniałam napisać o łóżku - te z pikowanymi zagłówkami są boskie ! Też sobie takie zamarzylam - mąż zrobił ramę a tapicer zagłowek Na pewno taniej niż gotowiec ! A tu już mnie rozłożyłaś na łopatki Ja też żółtodziobem jestem, jeszcze kilka lat temu nie umiałam odróżnić lilii od malwy hahaha a grzebanie w ziemi było ostatnią rzecza o jakiej myslałam - ale własny kawałek ziemi potrafi zmienić czlowieka Dzięki Arco:hug: Jak to szlaban?? A co z tym pięknym tortem? Koleżanka chyba poczęstuje...:lol2: Co do łóżka, to mąż mi nie zrobi:no: Może rozejrzę się wśród stolarzy:yes: Kochana nie jesteś żadnym żółtodziobem:no: ale prawda, że praktyka czyni mistrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 anbama, pysiaczek- pierwsze słyszę, żeby jagód zabrakło? Tydzień temu na moim bazarku były prawie u każdego sprzedawcy:yes: Jutro też pójdę i może kupię do zamrożenia:D Trzymam kciuki, żeby Wam się udało kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ooo, dobry pomysł podsunęłaś, Aga. Ja też muszę kupić i zamrozić Że też nie zamroziłam truskawek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ostatecznie udało mi się kupić jagody - specjalnie po to podjechałam na największe targowisko w mieście Muffinki były pycha - były bo oczywiście już ich nie ma Dzięki za pyszną inspirację agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ostatecznie udało mi się kupić jagody - specjalnie po to podjechałam na największe targowisko w mieście Muffinki były pycha - były bo oczywiście już ich nie ma Dzięki za pyszną inspirację agawi Ale fajnie, że Ci się udało I nie masz za co dziękować, pysiaczku Ja też kupiłam trochę do zamrożenia, bo za tydzień to jagód już raczej nie będzie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts