Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ooo, dobry pomysł podsunęłaś, Aga. Ja też muszę kupić i zamrozić :) Że też nie zamroziłam truskawek...

Moniu szkoda, że nie zamroziłaś truskawek:( Ja mrożę trochę co rok, a w tym roku zamroziłam też trochę jagód. Będą miłym wspomnieniem lata w środku zimy:yes::D

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czym obłożysz schody na tarasie?

Chyba mamy podobne mebelki :)

Pozdrawiam

A.

Czym obłożysz schody na tarasie?

Chyba mamy podobne mebelki :)

Pozdrawiam

A.

Hej Anulko, wielkie dzięki:D Mebelki rzeczywiście podobne, aż się kiedyś Ciebie chyba o nie pytałam:lol2: Moje są z Jyska i póki co nie narzekam:no: Co do tarasu, to nic mi lepiej nie mów:sick: Nie mogę na niego patrzeć, ale w tym roku już go niestety nie obłożymy. Zrobiliśmy wszystkie prace na zewnątrz, został ten przeklęty taras i wejście:(

Drewniany raczej tu nie pasuje, myślę nad jakimś kamieniem, może płyty Libet? A masz może jakiś pomysł?;)

Jeżeli nie drewniany, to ja dałabym piaskowiec lub coś, co kolorem pasowałoby do dachu, ale nie wiem jakie jest Twoje zdanie na temat klinkieru na tarasie.

Tak, piaskowiec bardzo mi sie podoba, ale jest trudny w utrzymaniu:(

Pomyślimy jeszcze, może klinkier, może kamienne płyty, ale jedno jest pewne i masz rację Anulko-musi pasować kolorem do dachu, który jest dość wyrazisty:yes: Marzy mi się taras w stylu południowym...:rolleyes::rolleyes:

Może coś w tym stylu

http://www.libet.pl/upload/galleries/sheridan-1306762160.jpghttp://img.projektoskop.pl/taras_venetia_-libet-impressio.jpg

http://waldbet.pl/loading.gif

http://waldbet.pl/gal9.jpg

http://www.libet.pl/upload/galleries/sheridan-1306762160.jpg

Edytowane przez agawi74

Agawi, przyszłam pobłąkać się po Twoim ogrodzie.

Na mieczyki popatrzeć, bo w tym roku u mnie nie ma.

Kształt schodów faktycznie wymagający i kosztowny, ale

jak już zrobisz, będzie ozdobą tarasu i całego domu.

Te propozycje na zdjęciach ciekawe.

hejka! Jagody wkońcu dostałam mufiny znikły jeszcze ciepłe a zrobiłam podwójną porcję :lol2:

Inspiracje tarasowe śliczne ciekawe tylko czy te płyty łatwo utrzymać w czystości? Mój taras też mnie wkurza i najchętniej bym coś już na nim położyła tylko nie brak mi na niego pomysłu :(

Czeeeść anbama:D No to super, że Ci się udało jagódki upolować. Moje muffiny też zniknęły w oka mgnieniu:yes:

Te płyty na tarasie to galeria z Libet, są z naturalnego kamienia i na pewno nie są łatwe w utrzymaniu. Potrzebny jest impregnat i stała pielęgnacja:(

Mój taras też mnie wkurza, tyle, że w tym roku już brak funduszy na niego. Te płyty z Libetu są po 230 zł/m:o

Agawi, przyszłam pobłąkać się po Twoim ogrodzie.

Na mieczyki popatrzeć, bo w tym roku u mnie nie ma.

Kształt schodów faktycznie wymagający i kosztowny, ale

jak już zrobisz, będzie ozdobą tarasu i całego domu.

Te propozycje na zdjęciach ciekawe.

Witaj Tolu, zapraszam:D

Mieczyki fajne są, ale trochę się przewracają- jakoś wyjątkowo wietrzne to lato u nas:(

Taras spędza mi sen z powiek, bo sama rozumiesz, że nie mogę na niego patrzeć w takim stanie. Jest ostatnią zewnętrzną rzeczą do skończenia. Szukam czegoś, co zaspokoi mój zmysł estetyczny i w rozsądnej cenie, ale to i tak już plany na przyszły rok:yes:

agawi, pięknie ten Wasz domek z zewnątrz wygląda:jawdrop: Chyba pierwszy raz widzę go w całej okazałości...

A taras będzie boski, właśnie przez ten półokrągły (problematyczny) kształt. Płyty Libet są po prostu "wow". Nie ma na nie jakiś sezonowych promocji?

agawi, pięknie ten Wasz domek z zewnątrz wygląda:jawdrop: Chyba pierwszy raz widzę go w całej okazałości...

A taras będzie boski, właśnie przez ten półokrągły (problematyczny) kształt. Płyty Libet są po prostu "wow". Nie ma na nie jakiś sezonowych promocji?

Dzięki Madziu:hug:Jakieś migawki domku były, ale chyba nie całego...

Nic nie wiem o promocjach Libet, ale się rozejrzę... Pewnie można coś wyhaczyć taniej:yes:

Trochę przeraża mnie sam fakt powrotu do budowlanki i pana Zdzisia, który zapaskudzi całą trawę podczas kładzenia tych płyt:sick: