wadera 13.12.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 O jak tu okropnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okropnie PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drzwi przecudnej urody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2010 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Okropnie pięknie Cię witam, Wadero! http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tongue.gifIm więcej gości tym lepiej:wiggle:Bardzo dziekuję- szkoda, że nie robiłam drzwi sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.12.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Dzieki agawi za zdjęcia .Uspokoiłaś mnie ,bo okazuje się ,ze mam tak samo,za wyjąkiem dzrwi kuchennych .Tam trochę bardziej odstaje ,ale to może faktycznie jest wina ściany.Nie mniej jednak wytknę to stolarzowi,bo akurat ta ościeżnica rzuca się w oczy przy wejściu do kuchni innymi drzwiami.Narobiłasmi apetytu na tartę .Pozwolisz ,że przepis skopiuję do dziennika.może jutro zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2010 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Beauty- nie ma za co. Z tymi drzwiami, to się nie przejmuj, choć wiem co masz na myśli bo sama jestem trochę pedantyczna... Twoje drzwi są przepiękne, wykonane z dbałością o każdy szczegół, więc malutka szczelinka ich na pewno nie zeszpeci Ale stolarza nie zaszkodzi pogonić troszeczkę- niech odrobi tą kaskę, którą zagarnął no nie? A co do tarty to kopiuj sobie ile tylko chcesz... Mam nadzieję, że Ci wyjdzie i co ważne będzie smakować. Nie przejmuj się jak trzeba będzie dodać więcej mąki- po prostu ja to robię "na oko" tak żeby ciasto zagnieść. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.12.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Jtro powiem ,czy sie udała,Rano mam jechać do Kalisza , trochę mam pietra w taką pogodę 100km,ale saperkę w razie czego w bagażniku mam.No normalnie epoka lodowcowa nam się zrobiła!! A stolarzowi trochę utrę nosa ,bo za bardzo był chwalony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 14.12.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Agawi, pieknie u ciebie, sliczna ozdoba czy to jarzebina?Czy mozem ja slepa? Bardzo ladne kinkiety i bardzo domowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Domowa- bardzo dziekuję za to "domowo" http://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/icon40.gifCo do ozdoby- nie jest to niestety jarzębina, tylko.... malowany styropian! Naturalny jest dzwonek (z gałązek) oraz szyszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Wczoraj to mnie wymiotło na cały dzień do galerii na ostatnie prezenty świąteczne- dałam się wyciągnąć mamie i dziś jestem padnięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ale przynajmniej prezenty kupiłaś. U nas w tym roku będzie bez prezentów. Od 3 tygodni z domu nie wychodzimy bo ciągle dzieciaki chorują. Wyszłam tylko w sobotę po zamówione meble do łazienki i jakąś wstrętną grypę żołądkową przy okazji złapałam. I zamiast myśleć o świętach i prezentach to umieram. Dzisiaj przynajmniej siedzieć mogę to komputer włączyłam. Ostatnie dwa dni miałam taką karuzelę w głowie, że z łóżka wstać nie mogłam. Zanim się wykurujemy to akurat będą święta. Młodszy na szczęście jeszcze malutki i na prezentach mu nie zależy, my z mężem też się bez prezentów obejdziemy, tylko starszego mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ojejeku, ale mi Cię szkoda- bidulka Ta grypa żołądkowa szybko mija na szczęście. Jutro powinnaś już się poczuć lepiej... Tylko, że ten wirus jest zarazliwy niestety- oby nikt inny Ci się nie pochorował. A co do prezentów, to może jeszcze zdążysz w przyszłym tygpodniu kupić coś dla dzieci? Na pewno zdążysz- wszak Mikołaj być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Wiesz, ja już na nią choruję drugi raz. Pierwszy raz chorowałam tydzień temu. Złapaliśmy z młodszym synem w szpitalu. Przełaziło to cholerstwo po kolei przez wszystkie sale. Ale młody na szczęście był szczepiony, więc przeszedł lekko. Tyle, że jak mnie wzięło to musiałam do domu wrócić i zaraziłam wszystkich domowników. Oni się właśnie wykurowali a mnie złapało drugi raz. Myślałam, że to ta sama grypa mi się wróciła, ale lekarka stwierdziła, że raczej jakąś mutację złapałam. A osłabiona jestem strasznie. Przez ten pobyt w szpitalu 6 kg schudłam. A teraz kolejne dwa. Nie wiem kiedy do siebie dojdę. I ja i młodszy, bo go w szpitalu kolejną (trzecią) chorobą zarazili i ze szpitala uciekliśmy leczyć się w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Moje inspiracje kanapowe- niestety obawiam się, że nie wszystkie są wygodne...http://img403.imageshack.us/img403/1417/sofaroyaldecor.jpg http://img194.imageshack.us/img194/8520/sofasuper.jpghttp://img10.imageshack.us/img10/8746/sofka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dorfi, no nie znowu schudłaś??? Musisz koniecznie jakieś witaminki pobrać i objadać się przez święta-to dobra okazja, żeby trochę przybrać na wadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dorfi kuruj się bidulko.....Agawi74 u mnie jeszcze jest przed zakupowo brrryyy jak napisałaś te tłumy mnie też rozwalają ( dobrze , że zamówiłam mięso u koleżanki i nie muszę chodzić za nim ) wędlin jak co roku nie kupujemy tylko sami robimy ( szynka, pasztety..... starczy.....) uszka już teściowa zagniotła i jakoś będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Inspiracje uuuuu la la wszystkie trzy mi się podobaja.... Może środkowa troszkę nie wygodna, ale te pozostałe to na 100% wygodne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Środkowa może i niezbyt wygodna ale za to jaka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Sami wędliny robicie?? Mniam http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/nowe/mniam.gif Ja niestety nie, chociaż moja mama planuje zrobić pasztet. Uszka lub pierogi to już sama zagniotę- grzybki suszone już czekają ... A co do tych sof- to na razie się rozglądam. Też myślę, że ta nr 2 jest niewygodna. Najbardziej chyba leży mi ta 3 (tylko w innych kolorach)- jest z Farmy Kolonialnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 śliczna i jeszcze 2 fotele.... czy jest ktoś na sali kto mi kupi taki zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Środkowa może i niezbyt wygodna ale za to jaka śliczna Masz rację Dorfi- środkowa jest śliczna, tylko to trochę w stylu Ludwika i nie bardzo do moich wnętrz pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 śliczna i jeszcze 2 fotele.... czy jest ktoś na sali kto mi kupi taki zestawik Dla mnie też, dla mnie też ! Może napiszmy list do Mikołaja http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/x_rotflx.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts