Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

eeee tam ,cudów to się raczej nie spodziewajcie....będzie to, co u wszystkich:D:D W poniedziałek jeszcze raz działka będzie przeryta ,bo m robi odprowadzenie wody z rynien do stawu....

Już ja tam swoje wiem Beauty, będzie elegancko i z klasą nawet w ogrodzie:lol2:

Fajny pomysł z tym odprowadzeniem wody- my mamy beczki:yes::D Pomyśl sobie, że to już pewnie ostatni raz przeryjecie działkę, potem będzie już tylko piękniej:D

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ładniutkie pojemniczki, eleganckie :cool: Pięknie wyglądają na tle ciemnego drewna :yes:

A mnie się spodobały takie z motywem lawendy. Może to już trochę 'oklepane', ale myśle sobie,że do biało-czarnej kuchni będą pasować. Szczególnie,że uwielbiam kolor ich kwiatów. Ciepły fiolet (taki pomieszany z różem) zdominuje dodatki w moim domku :)

Nelli, dzięki:D

Beata, cieszę się, że Ci się podobają- dam Ci znać u Ciebie w sprawie zakupu:yes:

Hej Dorfi, miło Cię widzieć:hug:Co u Ciebie słychać, jak budowa?:D

Aga,dzięki:D Motyw lawendy też uwielbiam, a w Twojej kuchni takie pojemniczki dodadzą na pewno przytulności:yes:

Bardzo ładne pojemniczki :yes:

O malwy to pytałam dla mamy, bo ja na balkonie to raczej ich nie posadzę, bo dość wysokie wyrosnąć potrafią ;)

Ale co to? Żadnego ciasta na weekend nie było? Byłam pewna, że po weekendzie będą jakieś smaczne fotki - widzisz jak nas rozpuściłaś agawi :lol:

Bardzo ładne pojemniczki :yes:

O malwy to pytałam dla mamy, bo ja na balkonie to raczej ich nie posadzę, bo dość wysokie wyrosnąć potrafią ;)

Ale co to? Żadnego ciasta na weekend nie było? Byłam pewna, że po weekendzie będą jakieś smaczne fotki - widzisz jak nas rozpuściłaś agawi :lol:

Dziękuję pysiaczku

Odnośnie malw, to rzeczywiście na balkon się nie nadają...:no:

A co do ciasta, to... nie było:D Zwykle coś robię, jak mam gości, a tym razem to my byliśmy w gościach na chrzcinach bliźniaków:lol2:

Ale, ale pysiaczku, kiedy będzie Twoja galeria? Widziałam tylko ładne fotki balkonu...:p

Edytowane przez agawi74